26 / 04 / 2024

Alsancak stadında son durum

Alsancak stadında son durum

 Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Alsancak Stadı'yla ilgili olarak, 13 bin kişilik Alsancak Stadı için sadece 21 araçlık otopark yeri ayrıldığını söyledi.

Gökhan Nermanoğlu: Alsancak Stadı'nın yıkımı 1 ayda biter!

Alsancak Stadı Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatıldıktan tam 11 ay sonra yıkımına başlanan Alsancak Stadı'nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

İzmir Alsancak Stadı yıkılıyor!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatıldıktan tam 11 ay sonra yıkımına başlanan Alsancak Stadı'nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.İşte Alsancak Stadı'nın son hali;

Alsancak Stadı'nın inşaatı nasıl gelişecek?

TMMOB İl Koordinasyon Kurulu'ndan açıklama:"Çalışmalarla ilgili kamuoyunun bilgilendirilmesini ve planlanan projelerin meslek odaları ve tüm kamuoyuyla paylaşılmasını ısrarla hatırlatırız"

İzmir Alsancak Stadı'nın yenilenmesi ne zaman bitecek?

İzmir 'de yıkılıp yeniden yapılması beklenen Alsancak Stadı'na henüz kazma vurulmadı. İzmir kulüplerinin yeni sezonda da Atatürk Stadı'nı mecburi istikamet olarak kullanma ihtimali yüksek.

Altınordu’dan Alsancak Stadı için talep!

Altınordu Spor Kulübü Derneği, 2015 yıkılıp yeniden inşa edilen Alsancak Stadı'nda kullanım hakkını olduğunu dile getirerek  toplantı düzenledi. 

Altınordu Alsancak Stadı kullanım hakkı için ilan verdi!

İzmir'de çürük olduğu için 7 yıl önce kapatılıp yıkıldıktan sonra Gençlik Spor Bakanlığı tarafından yerinde inşa edilen yapılan Alsancak Stadı'nda hakkı olduğunu söyleyen Altınordu, gazetelere ilan vererek stadın yarısını istedi. 

Alsancak Stadı'nda geri sayım başladı!

İzmirli futbolseverlerin yıllar boyunca büyük hasretle beklediği Alsancak Stadı’nda sona gelindi. Statta ikmal ihalesi bekleniyor.

Çotanak Stadı'nda son rötuşlar!

Giresun'da hayata geçirilen 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı inşaatında sona gelindi

Yeni Ordu Stadı'nın inşaatında son durum ne?

Ordu Valisi Tuncay Sonel, 2017'de temeli atılan Ordu Stadı'nda koltukların takılmaya başladığını belirtti.

Göztepe Stadı 2020'de, Alsancak Stadı 2021'de açılacak!

İzmir'in yıllardır büyük bir özlemle beklediği Göztepe ve Alsancak Stadı'nın inşaatlarında yol yarılanırken, futbolseverleri yeni tesislerin ne zaman açılacağıyla ilgili büyük bir heyacan yaşanıyor.

Adana Stadı inşaatında son durum!

İnşaat çalışmaları devam eden Adana Stadı'nda incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu,Adana Stadı'nın çok ileri bir seviyeye geldiğini söyledi...

Eryaman Stadı'nda son aşamaya gelindi!

Ankaragücü'nün maçlarını oynayacağı Eryaman Stadı'nda son aşamaya gelindi.

Adana Şehir Stadı'nın inşaatında son durum!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, inşaatı devam eden Adana Şehir Stadı'nda incelemelerde bulundu. Demirtaş, 33 bin seyirci kapasiteli stadın kentin 50 yıllık tesis sorununu çözeceğini dile getirdi.

Eryaman Stadı'nda son durum!

Eryaman Stadı'nın Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı maça kadar bitirilmesine çalışılıyor. 22 bin kapasiteli stadın tribünlerinin büyük bir bölümü ise kapatıldı. 

Alsancak Stadı'nda sona yaklaşıldı!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay'ın kulüp başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Alsancak Stadı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ekmekçioğlu, yapımı devam eden Alsancak Stadı'nda çatının montajının devam ettiğini söyledi.

Alsancak Stadı'nda çatı montajı başladı!

54 milyon 880 bin TL'ye ihale edilen Alsancak Stadı'nda sona yaklaşılıyor. 15 bin kişi kapasiteli statta çatı montajı başladı.

Alsancak Stadı'nda tribünler tamamlandı!

Türk futbol tarihinde önemli yeri olan, milli lig başladığında ilk maçın yapıldığı, ilk golün atıldığı İzmir Alsancak Stadı'nın yeniden yapılması çalışmaları, devam ediyor. 

Alsancak stadında son durum Haberi

Alsancak stadında son durum


Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, inşaat ruhsatı verilmeyen Alsancak Stadı ile ilgili olarak, "Kanunen statlarda otopark yeri ayrılmak zorunda. 13 bin kişilik Alsancak Stadında sadece 21 araçlık otopark yeri ayrılmış." diye konuştu.
 

Başkan Pekdaş, Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, statlar yapılırken yönetmelikte her 30 kişiye bir otopark yerinin ayrılması gerekli olduğunu fakat Alsancak Stadı için buna uyulmadığını ileri sürdü. 

Göztepe Stadı Projesi'nde yeteri kadar otopark yeri ayrıldığı için böyle bir sorunun yaşanmadığını ve ruhsat verdiklerini söyleyen Pekdaş, sözlerini şöyle sürdürdü:

 "Alsancak Stadı ile ilgili gelen projede otoparkları yoktu. Kanunen statlarda otopark yeri ayrılmak zorunda. 13 bin kişilik Alsancak Stadında sadece 21 araçlık otopark yeri ayrılmış. Türkiye'de yapılan diğer statların hepsinde otopark var....