25 / 04 / 2024

Altan Elmas ın projeleri

Altan Elmas ın projeleri

Sur Yapı, 26-27 Kasım tarihlerinde Perakende Günleri'ne katılacak. Konuttaki başarısını alışveriş merkezi sektörüne de taşıyan Sur Yapı, Marka ve Axis İstanbul projelerini perakende sektörüyle buluşturacak.

Altan Elmas: İlk evini alacaklar için uygun kredi imkanı sağlanmalı!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, inşaat sektöründe geçtiğimiz yılı değerlendirirken, 2024'e dair beklentilerini anlattı. Elmas, konuta erişimin artırılması için özellikle ilk evini alacaklara uygun kredi beklentileri olduğunu söyledi.

Hasar büyük: Türkiye'de 1 milyon yeni konuta ihtiyaç var!

6 Şubat günü büyük deprem yaşayan 10 vilayet büyük bir enkaza dönüşürken Ekonomim.com köşe yazarı Sadi Özdemir köşe yazısında Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı Altan Elmas'ın değerlendirmelerini kaleme aldı.

Konut satış rakamları dibi görmüştü! KONUTDER Başkanı Altan Elmas tek tek açıkladı

KONUTDER Yönetim Kurulu başkanı Altan Elmas, 2022 konut satış rakamlarını yorumlayarak, öngörülerini aktardı. İşte detaylar…

Sur Yapı'dan yeni proje atağı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Sur Yapı'nın projelerini ve Sur Yapı’nın patronu Altan Elmas'ın sektörle ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in 'İstanbul’da 6 projeyle yola devam, Antalya’da 70 binlik şehir kuruyoruz' başlıklı yazısı... 

Kentsel dönüşüme özel sektör dahil olsun önerisi!

Yapı malzemelerinde ki atış kentsel dönüşümü olumsuz etkilemeye devam ediyor. İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım ve KONUTDER Başkanı Altan Elmas sektördeki maliyet artışını değerlendirdi.

Altan Elmas'tan Nureddin Nebati'ye tebrik mesajı!

KONUTDER Başkanı Altan Elmas,  Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine atanan Nebati için tebrik mesajı yayınladı. 

Altan Elmas: Konut sektörü en büyük ihracat yapan sektörlerden biri!

Unico Sigorta “Sektörlerin Geleceği-Fırsatlar ve Riskler” webinarına katılan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, konut sektörünün pandemi döneminden nasıl etkilediğini anlattı.

Altan Elmas: Konuta yabancı ilgisi sürüyor!

TUİK 2021 Nisan ayı konut satışı verilerini değerlendiren Konutder Yönetim Kurulu Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, ''Maliyet artışı, yüksek faiz ve döviz kuru satışları sınırlandırıyor'' diye konuştu.

Altan Elmas, yeniden KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği’nde (KONUTDER) iki dönemdir başkanlık görevine devam eden Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, KONUTDER Olağan Genel Kurulu’nda oy birliğiyle üçüncü kez KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Kentsel dönüşüm projeleri Türkiye için fırsat olabilir!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı Altan Elmas yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm projeleri, depremsellik, yapı stokumuzun eskimiş olması ülke için bir taraftan tehdit olabilirken tersine fırsat da olabilir. İnşaata dayalı güçlü bir sanayimiz var." dedi.

Altan Elmas: 2020 yılını rekorla kapattık!

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas 1,5 milyonluk konut satışıyla 2020 rekorla kapatıldığını söyledi.

Altan Elmas: 1999'dan sonra inşa edilen binalarda büyük hasarlar yok!

Bugün gerçekleşen RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nda konuşan KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, 1999 yılı sonrasında inşa edilen binalarda yapısal problem olmadığını dile getirdi.

Konut satışlarındaki 10 aylık veriler alım iştahının sürdüğünü gösteriyor!

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas yaptığı açıklamada 10 aylık veriler al iştahının devam ettiğini gösterdiğini söyledi.

Altan Elmas ın projeleri Haberi

Altan Elmas ın projeleri

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, her iki projenin de kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı. Altan Elmas, "Geçtiğimiz yıl Kağıthane'de açtığımız Axis AVM ve bu yıl 4 Eylül'de İstanbul'un gelişen yüzü Çekmeköy' de hayata geçirdiğimiz Metrogarden Alışveriş Merkezi'ne ek olarak bu yıl iki projeyi daha hayata geçirdik. Bursa'da inşa etmeye başladığımız Sur Yapı Marka ve İstanbul Bayrampaşa'da inşasına başladığımız Axis İstanbul ile AVM sektöründe de başarımızı taçlandırmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki dönemlerde de perakende sektörüne yönelik projelerimizi sürdüreceğiz" dedi. Sur Yapı'nın Bursa'da yer alan Marka Alışveriş Merkezi'nde Bursa'da bulunmayan dünyaca ünlü markalar olacak. İstanbul Bayrampaşa'da yapımına başlanan Axis İstanbul'da ise ulusal ve uluslararası markaların yer alacağı 170 mağaza...