28 / 03 / 2024

Altensis Kurucu Ortakları Serkan Emin

Altensis Kurucu Ortakları Serkan Emin

Green for Growth Fund ( GGF ) Türkiye'de Şekerbank kanalıyla K0Bî'lere, gayrimenkul projelerine, konut sitelerine kullandıracağı kredi için teknik danışman olarak Altensis'le anlaştı. Serkan Emin, fonun kredilerine aracılık edeceklerini belirtti.

İş dünyasının acı kaybı! Ünlü holdingin kurucusu vefat etti

Tekfen Holding’in kurucu ortaklarından Ali Nihat Gökyiğit hayatını kaybetti. TÜSİAD ve DEİK’in de kuruluşunda yer alan Gökyiğit, Türki Cumhuriyetler ile ilişkilerin güçlendirilmesine sağladığı katkılardan dolayı ‘Aksakal’ lakabıyla onurlandırılmıştı.

Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği'ndeki değişiklik neleri etkileyecek?

Altensis Kurucu Ortağı Dr. Emre Ilıcalı yaptığı açıklamada Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği’ndeki değişiklikleri ile ilgili önemli bilgiler verdi. İşte Ilıcalı'nın o açıklamaları...

Hüseyin Dinçel: Yabancıya konut satışında rekor geliyor!

Akyapı Kurucu Ortaklarından Hüseyin Dinçel TÜİK konut satış rakamlarını değerlendirdi. İşte Dinçel'in o değerlendirmesi...

İnşaat Mühendisi Sadık Gökçe vefat etti!

Artı Proje A.Ş. kurucu ortaklarından, İnşaat Mühendisi Sadık Gökçe hayatını kaybetti. Artı Proje A.Ş. taziye ilanı yayınladı.

Kentsel dönüşümde gözler sıfır enerjili binalarda!

Altensis Kurucu Ortağı Dr. Emre Ilıcalı, hız kesmeden devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yenilenen binaların “yeşil bina” şeklinde hayata geçirilmesinin sürdürülebilir kentler için büyük önem taşıdığını dile getirdi.

Mehmet Torun'un Torunlar GYO'daki sermayesinin borsada işlem görmesine SPK'dan onay!

Torunlar GYO Kurucu Ortaklarından ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Torun tarafından Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sermayesinin yüzde 12.50'sini temsil eden C Grubu 125 milyon TL nominal değerli payların satılmasını SPK onayladı...

Aziz Torun'un Torunlar GYO'daki sermayesinin borsada işlem görmesine SPK'dan onay!

Torunlar GYO Kurucu Ortaklarından ve Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun tarafından Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sermayesinin yüzde 12.50'sini temsil eden C Grubu 125 milyon TL nominal değerli payların satılmasına SPK'dan onay verildi...

Atık geri dönüşümünü kapsayan yıkım yönetmeliği yolda!

Çalışmalarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşümde atıkların geri dönüşümünü de içeren yıkım yönetmeliğini hazırlıyor. Altensis Kurucu Ortağı Dr. Emre Ilıcalı, konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Meksa Yapı Avrupa ve ABD'de büyüyecek!

Ankara’nın son yıllarda adı sıkça duyulan şirketlerinden Meksa Yapı, yoluna emin adımlarla devam ediyor. 2020 yılını iki kat büyüme ile 25 milyon TL ciroya ulaşarak kapatmayı hedefleyen Meksa Yapı’nın kurucu ortakları Mimar Melih Keşoğlu ve Yüksek Mühendis Mehmet Sancak yeni dönem planlarını anlattı

Enis Cevahircioğlu, Workinton’un yeni CEO’su oldu!

Kurumsal ve bireysel ofis ihtiyacını karşılayan Workinton’un yeni CEO’su Enis Cevahircioğlu oldu. Cevahircioğlu, Türkiye ile tanıştıran Workinton’un kurucu ortakları arasında yer alıyor.

Emlak eğitimleri almanın en kolay yolu açıldı!

Işıkören Danışmanlık kurucu ortakları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek tam 8 yıl sonra yine bir Şubat ayında Türkiye’nin ilk ‘Online Emlak Akademi’sini açtı...

Türkiye’nin ilk Online Emlak Akademisi kuruldu!

Işıkören Danışmanlık kurucu ortakları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek 2012 Şubat ayında Türkiye’nin ilk online emlak seminerlerini düzenlemesinin ardından 8 yıl sonra 2020 Şubat ayında Türkiye’nin ilk ‘Online Emlak Akademisi'ni kurdu.

Ulusal Yeşil Sertifika Sistemi ile 500 bina sertifikalı!

Son zamanlarda çevreci olmasıyla gündeme gelen yeşil binaların sayısı artıyor. Altensis’in kurucu ortaklarından Emre Ilıcalı yeşil binalar ile ilgili araştırmalar yapıyor. Ilıcalı, 2020 yılından itibaren 500’ün üzerinde yeşil sertifikalı bina olduğunu aktardı.

Altensis Kurucu Ortakları Serkan Emin Haberi

Altensis Kurucu Ortakları Serkan Emin

Enerji verimliliği odaklı projeler için kredi anlaşmaları yapan Almanya merkezli Green for Grovvth Fund (GGF) Türkiye'de Şekerbank kanalıyla KOBİ'lere, gayrimenkul projelerine, konut sitelerine kullandıracağı kredi için teknik danışman olarak Altensi'le anlaştı. Altensis, enerji verimliliği kredisi kullanmaya aday projelerin fona erişimine aracılık edecek. Altensis Kurucu Ortaklanndan Serkan Emin, fonun kredilerine aracılık edeceklerini belirtti.



Yeni...