23 / 04 / 2024

ALTİD

ALTİD

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, “Turizm nezle olursa ülke ekonomisi zatürre olur” derken, ALTİD Başkanı Burhan Sili de “Turizm ve sektörünün de içinde yer alacağı bir karar mekanizması oluşturulmalı” dedi.

Alanya'da Turizm Haftası etkinlikleri başladı!

Alanya'da Turizm Haftası ve Aşçılar Bayramı etkinlikleri başladı. ALTİD Başkanı Burhan Sili, yaptığı konuşmasında, “2020’lerde dünya ziyaretçi girişi sıralamasında ülke olarak ilk 5 arasında bulunacağımızı öngörmek mümkün” dedi.

Alanya'daki turist sayısında eksilme olacak!

Anex Tour Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Koçkar, Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na uçak indirmek için çok uğraştığını fakat yeterli destek olmadığından dolayı girişimlerin askıda kaldığını söyledi.

Altav ve Altid turizm adına Berlin Fuarı'na katıldı!

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD), Alanya’nın ağırladığı turist sayısını arttırmak hedefiyle başlattığı çalışmalar kapsamında 2015 ITB Berlin Turizm Fuarı’nda yer aldı.

ALTİD turizm sezonunu değerlendirdi!

Alanya Turistik İşletmeciler Demeği (ALTİD) Başkam Burhan Sili, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney'i makamında ziyaret etti.

Alanya turizmi 12 aya yayacak!

Turizmi 12 aya yayma çalışmalarını sürdüren Alanya, yaşlı ile engelli gruplarına giren ve seyahat edebilen 116 milyon Avrupalı'yı bölgesine çekerek bu pazardan pay almak istiyor.

Turizmciler 2015 sezonu için fikir alışverişi yaptı!

Antalya'nın Alanya ilçesinde turizmle bağlantılı oda ve dernek başkanlarının bir araya geldiği ve turizm sektöründeki sorunların tartışıldığı ikinci toplantı, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği'nde (ALTİD) yapıldı.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği toplantı düzenledi!

Antalya'nın Alanya ilçesinde turizmle bağlantılı oda ve dernek başkanlarının bir araya geldiği ve turizm sektöründeki problemlerin tartışıldığı ikinci toplantı, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği'nde (ALTİD) yapıldı.

Antalya'da turizm sektöründeki sorunlar tartışıldı!

Antalya'nın Alanya ilçesinde turizmle bağlantılı oda ve dernek başkanlarının bir araya geldiği ve turizm sektöründeki sorunların tartışıldığı ikinci toplantı, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği'nde (ALTİD) yapıldı.

Alanya'daki turizmciler 2015 turizm sezondan endişeli!

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde turizmciler, Suriye'deki çatışmaların sürmesi halinde, 2015 turizm sezonunda erken rezervasyonların azalmasından endişeli olduklarını söyledi. Ayrıca kış rezervasyonlarında da azalma yaşandığını ifade ettiler.

ALTİD'le Alanya’yı en iyi yere taşıyacağız!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili ve Yönetim Kurulu üyeleri, Alanya’ya yeni atanan Kaymakam Hasan Tanrıseven’e ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar diledi.

Yeni otel yapılanmaları kaliteyi düşürüyor!

ALANYA Turistik işletmeciler Derneği ( ALTİD ) Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Sili, Alanya ve Akdeniz Bölgesi' nde artan yatak arzının bir süreliğine durdurulması gerektiğini belirtti...

Gazipaşa Havalimanı'na yapılan yatırımlarla talep artacak!

ALTİD Başkanı Sili, "Gazipaşa Havalimanı'na yapılan yatırımlar tur operatörleri tarafından olumlu karşılandı. Hollanda pazarı yüzde 7 artacak" dedi. Gazipaşa Havalimanı' na yapılan yatırımlarla talep artacak...

Binalarda devrim gibi bir dönem başlıyor! Duyunca şoke olacaksınız!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin açtığı yaraları sarmak için seferber olurken, Çevre, ŞehTürkiyeircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesine ilk adımdan yapılacak 250 bin konuta ilişkin açıklamalarda bulundu. Kurum; altı dükkân, üstü daire şeklindeki apartman döneminin

Yeni şehirlerin detayları peş peşe açıklandı! Altı dükkan, üstü daire dönemi bitiyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan son dakika açıklaması geldi. Yeni şehirlerin detayları peş peşe açıklandı! Altı dükkan, üstü daire dönemi bitiyor! 

Yastık altı yatırımlar konuta gitti!

Konut kredisinde yüksek faizlere rağmen konut satışlarında artış devam etti. Gayrimenkul temsilcileri yastık altı döviz yatırımlarının konuta gittiğini dile getirdi. 

Konut kredisi faizleri arttı mı?

Merkez Bankası'nın faiz indirimleri bundan önce kredi ve mevduat faizlerini aşağı çekerken Corona virüs ve Rusya ile Suriye gerginliği nedeniyle bu kez arttı. Kredi ve mevduat faizlerinde indirim beklenirken konut kredisi faizleri düştüğü en alt düzey olan yüzde 0.94'ten yüzde 0.99'a çıktı...

Kiralık tatil evleri otellerin yerine geçecek!

Tatil evlerinin kontrolsüz gelişiminden korktuklarını söyleyen ALTİD Başkanı Burhan Sili, sahil kesiminde turistlerin talep gösterdiği bölgelerde ikinci konutların hızlı şekilde geliştiğini söyledi.

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde Tema İstanbul’a altı ödül!

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük gayrimenkul projesi Tema İstanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde altı ödüle adını yazdırdı. İlk etabında yaşamın başladığı Tema İstanbul ile bugüne dek inşaat sektöründe birçok ilke imza atıldı...

Alanya'ya teleferik kazandırılacak!

ALTAV Başkanı Adem Murat Yücel, ALTİD tarafından düzenlene turizm istişare toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Yücel, Alanya'ya teleferik kazandırılacağını söyledi.

Güntekin Köksal'ın Sarıyer'deki yalısında restorasyon başladı!

Pet Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güntekin Köksal,Sarıyer'de Fuat Paşa Oteli'nin hemen yanında yer alan, altı dükkan üstü ise konaklama için yapılan yalısında restorasyonun başladığını belirtti.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 2. Etap 749 konut ihalesi bugün!

TOKİ Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi 2. Etap 749 konut, 17 adet dükkan(konut altı dükkan), 2 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün yapılacak.

Türkiye'de inşaat harcamaları yüzde 7 arttı!

TOKİ Başkan Yardımcısı Er , "2015 yılında inşaat harcamalarında dünyada yüzde 4 oranında bir artış yaşanırken Türkiye'de bu oranın yüzde 7'ye ulaştığını kaydeden Er, "İnşaat sektörünün milli gelir içindeki payı yüzde beş nokta altıdır. " dedi.

Emaar Square’in ofislerinde kiralamalar başlıyor!

Alışveriş merkezi, ofis, otel ve rezidanstan oluşan karma kullanım projesiyle altı ödül alan Emaar Square’in 48 bin metrekare kiralanabilir alana sahip ofislerinde kiralamalar başlıyor.

2016'da inşaat ve tarım sektöründe kaos yaşanabilir!

MHP Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Kenan Tanrıkulu ve Emin Haluk Ayhan, dün Alanya'da Rus krizinin yansımalarını araştırdılar, Alanya Belediyesi, ALTSO ve ALTİD'ten "Turizm, inşaat ve tarım sektörlerinde ciddi bir kaos yaşanabilir" yanıtını aldılar.

Avantaj Rotası Alanya protokolü imzalandı!

Kış turizmini canlandıracak “Avantaj Rotası Alanya” protokolü Alanya Belediyesi’nin desteğiyle Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ve Anadolujet arasında, Grand Okan Otel’de düzenlenen törenle imzalandı.

ALTİD Haberi

ALTİD

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal ve beraberindekiler, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği’nde (ALTİD) bölge turizmcileriyle bir araya geldi. Baykal’a turizmciler tarafından ‘Çok acil çözülmesi gerekenler’, ‘Kısa vadede çözülmesi gerekenler’, ‘Orta vadede çözülmesi gerekenler’ ve ‘Uzun vadede yapılması istenen talepler’ başlıklarını içeren bir dosya verildi.


“İLK TURİZM MERKEZİ ALANYA”

Ziyarette konuşan Baykal, Alanya’nın turizme ilk başladığı yer ve çok önemli bilgi birikimine ve tecrübeye sahip olduğunu söyleyerek, bölge turizmcilerinin vermiş olduğu dosya ve bilgilerin çok değerli olduğunu belirtti. İran, İsrail, Çin ve Hindistan pazarlarının orta vadede canlandırılması gerektiğinin altını çizen Baykal, “Turizm ülke ekonomisi için büyük önem taşıyor. Ciddiyetle ele alınmalı. Turizm nezle olursa ülke ekonomisi zatürre olur” dedi. 


“CARİ AÇIĞIN YÜZDE 20’SİNİ TURİZM KAPATIYOR”

Ev pansiyonculuğuyla turizme...