25 / 04 / 2024

Altındağ gençlik merkezi

Altındağ gençlik merkezi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Ankara Büyükşehir'den Altındağ’ın gençlik merkezine mühür!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Altındağ Belediyesi’nin Karacaören Mahallesi’ndeki Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi ile aynı yerde inşa edilen Karacaören Spor ve Etkinlik Alanı mühürlendi. 

TOKİ Ankara gençlik merkezi ihalesi bugün!

Konut yatırımları dışında kamu yatırımlarını da hızlandıran Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da hayata geçireceği gençlik merkezi ve cami projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Başakşehir Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmalarında sona gelindi!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin bütün ihtiyaçlarını giderecek yeni bir yaşam merkezi inşa ediyor. Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmaları tamamlandı.

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Ankara Akyurt'ta gençlik merkezi inşa ediliyor! 

Akyurt Belediyesinin 2020 yılında başlanacağını açıkladığı projelerinden biri olan gençlik merkezi ve yüzme havuzu inşaatının projesine ait çizimler ortaya çıktı...

Tarihi Tekeşoğlu Konağı gençlik merkezi oldu!

Uşak’ta bulunan Tekeşoğlu Hacı Abdulkadir Konağı 2013 yılında restore edildi. Restorasyon çalışmaları biten Tarihi Konağı 5 yıllığına gençlik merkezine dönüştürüldü. Gençlik merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Beykoz Soğuksu Gençlik Merkezi 2020'de açılacak!

Beykozlu gençlere kültür-sanat, eğitim ve spor alanlarında hizmet verecek olan Soğuksu Gençlik Merkezi’nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Cizre Gençlik Merkezi'nde sona yaklaşıldı!

Cizre'de geçen yıl yapımına başlanan Gençlik Merkezi'nde sona yaklaşılıyor. Merkezin 2020 yılı başında hizmete açılması planlanıyor.

Birleşmiş Milletler Gençlik Merkezi en geç 2022'de açılacak!

BM Dünya Gençlik Meclisleri Birliği Başkanı Samed Ağırbaş, BM Gençlik Merkezi'nin en geç 2022 yılında açılmasının planlandığını söyleyerek, "Projeyle İstanbul, BM'nin gençlik üssü haline gelecek. Bu proje, Türk gençliğinin dünyaya armağanıdır." diye konuştu.

Fatih’e gençlik merkezi sözü!

AK Parti Fatih belediye başkan adayı Ergün Turan, kültür sanat etkinlikleri adı altında FETÖ'nün çok sayıda gizli toplantısına ev sahipliği yapan Çemberlitaş’taki Fırat Kültür Merkezi’nin gençlik merkezi olacağını açıkladı.

Bilecik Pazaryeri Gençlik Merkezi'nin inşaatı devam ediyor!

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Pazaryeri Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Kültür sanata önem veren politikalarına ve ilçe tarihini yaşatan ve koruyan çalışmalarını hızla sürdüren Başkan Altınok Öz’ün liderliğindeki Kartal Belediyesi, Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi’nin temelini attı.

İBB İstanbul Uluslararası Gençlik Merkezi 2019'da açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Uluslararası Gençlik Merkezi'nin inşaatında incelemelerde bulundu. İnşaatın yüzde 50'sinin tamamlandığını açıklayan Uysal, projenin 2019'da açılacağını açıkladı.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ilçe ziyareti sırasında Selendi Gençlik Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Altındağ gençlik merkezi Haberi

Altındağ gençlik merkezi

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Altındağ Belediyesi'nin 2011'de Karacaören Mahallesi'nde yaptığı Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi ile aynı yerde inşaatı süren Karacaören Spor ve Etkinlik Alanı'nı ayın başında 'ruhsatsız ve kendilerine ait park alanında olduğu' nedeniyle mühürlemişti. Geçen hafta mahkemeden karar çıktı. Mahkeme, mühürleme işlemine durdurmayı kararlaştırdı.

KEŞKE BİZE SORSALARDI

Sabah'tan Vuslat Ay'ın haberine göre; 3 Temmuz tarihinde Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, sosyal medya hesabından Pazar ve spor etkinlik alanının Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından mühürlendiğini açıklamıştı. Temmuz ayı meclis toplantısında Başkan Asım Balcı, konuyu bir kez daha gündeme getirdi. Balcı, "Gençlik merkezimiz ve kapalı pazar yerimiz spor etkinlik alanı olarak biz planladık. Ankara Büyükşehir Belediyesi mühürleme yaptı. Maalesef 'Ortak akılla hareket edeceğiz' diyoruz ama bir taraftan da gelip bizim alanımız mühürleniyor. Keşke...