23 / 04 / 2024

Altındağ imar

Altındağ imar

Altındağ'da 35 kilometre yol açıldı. 2 arabanın bile yan yana geçmekte zorlandığı caddelerde yol genişletme çalışmalarını sürdüren Ankara Altındağ Belediyesi, çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Altındağ'da ruhsat rekoru kırıldı!

Altındağ'da ruhsat rekoru kırıldı. Kentsel dönüşüm adına attığı adımlarla vatandaştan tam not alan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçenin daha modem bir hale gelmesi için gece gündüz çalışıyor.

Altındağ'da yollar yapılıyor!

Altındağ'da yollar yapılıyor. ALTINDAĞ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin hedeflediği gibi sağlıklı kentleşme için çalışan Altındağ Belediyesi, imar planı tamamlanan mahallelerde yolda kalan gecekonduları yıkmaya devam ediyor.

Altındağ'da okul yapmak için gecekondular yıkılıyor!

Veysel Tiryaki, " İmar planlarını tamamladığımız bölgelerde sosyal donatı, park, okul gibi alanların üzerinde hep gecekondular var. Öncelikle bu gecekonduların yıkımını tamamlamamız gerekiyor " dedi.

Veysel Tiryaki: Okul yapmak için yıkıyoruz!

Altındağlı çocukların daha iyi koşullarda eğitim ve de öğretim görmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Altındağ Belediyesi, Altındağ'da yeni okul alanları açmak için 989 gecekondu yıktı.

Altındağ'da 989 gecekondu yıkıldı!

Altındağ'da yıkmadan bir şey yapmak mümkün olmadığını belirten Tiryaki "imar planlarını tamamladığımız bölgelerde sosyal donatı, park, okul gibi alanların üzerinde hep gecekondular var. Öncelikle bu gecekonduların yıkımını tamamlamamız gerekiyor' dedi.

Altındağ'da park için yıkımlar tamamlandı!

Altındağ'da park için yıkımlar tamamlandı. Kısa bir süre önce Altındağ'da 7 mahalleye 7 dev park yapılacağı müjdesini veren Başkan Tiryaki "Altındağ'da yıkmadan bir şey yapmak mümkün değil.

Altındağ'da park yapmak için yıkımlar tamamlandı!

Kısa bir süre önce Altındağ'da 7 mahalleye 7 dev park yapılacağı müjdesini veren Başkan Tiryaki "Altındağ'da yıkmadan bir şey yapmak mümkün değil. Altındağ'da park yapmak için yıkımlar tamamlandı.

Altındağ'da park alanında gecekondu temizliği!

Altındağ Belediyesi, 7 dev parkın daha yapımı için ilk aşamayı tamamladı. İhale süreci biten parkların yapımında düğmeye basan Altındağ Belediyesi, inşaatların başlaması için bölgede gecekonduları yıktı.

Altındağ'da geniş çaplı yıkım gerçekleşti!

Altındağ'da geniş çaplı yıkım gerçekleşti. İlçeyi daha modern bir hale getirmek için gece gündüz çalışan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, çarpık yapılaşmanın önüne geçmek için kararlı mücadelesini sürdürüyor.

Altındağ'ı imar etmeden Ankara'yı imar edemeyiz!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki yaptığı açıklamada "Altındağ'ı imar etmeden Ankara'yı imar edemeyiz" dedi.

Altındağ İskitler 1.etap kentsel dönüşüm imar planı askıda!

Ankara Altındağ İskitler MİA KDGPA I.Etap II.Kısım 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı...

Altındağ İskitler kentsel dönüşüm imar planı askıya çıktı!

Ankara Altındağ İskitler MİA KDGPA I.Etap Kavşak Düzenlemesi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı...

Kuzey Ankara Girişi Altındağ imar planı değişikliği askıda!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi Altındağ Etabı'na ilişkin 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Altındağ İskitler kentsel dönüşüm 1.etap imar planı değişikliği askıda!

Ankara Altındağ İlçesi, İskitler MİA Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı I.Etap I.Kısımda Eğitim Alanı amaçlı hazırlanan imar planı değişikliği, 28 Ağustos'ta askıdan indirilecek...

Altındağ İskitler kentsel dönüşüm 1.etap imar planı askıda!

Ankara Altındağ İlçesi İskitler MİA KDGPA içinde kalan 1. Etap 1. kısmına ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Altındağ İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden önemli kararlar!

Altındağ’ın hızla yapılaşması için sık sık iş ortaklarıyla toplantılar düzenleyen Altındağ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, yapı denetim firmaları ve mimari proje büroları ile bir araya geldi. Altındağ Belediyesi’nde düzenlenen toplantıda önemli konular üzerinde duruldu.

Altındağ Çalışkanlar Mahallesi imar uygulaması askıda!

Ankara Altındağ ilçesi Çalışkanlar Mahallesi sınırları içerisinde riskli alan ilan edilen 24212, 24504, 24505 ve 24506 no'lu adalara ait imar uygulaması askıya çıkarıldı...

Altındağ Ulubey'de yol açma çalışmaları başladı!

ALTINDAĞ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin hedeflediği gibi sağlıklı kentleşme için çalışan Altındağ Belediyesi, imar planı tamamlanan mahallelerde yol açma çalışmalarına devam ediyor

Altındağ'da imar planı tamamlanan mahalleler açılıyor!

Altındağ'da Hem yeni yollar açan, hem de 2 arabanın bile yan yana geçmekte zorlandığı caddelerde yol genişletme çalışmalarını sürdüren belediye, 1 yılda 17 km daha yol açarak, bölgedeki yapılaşmayı hızlandırdı.

Altındağ’da 352 kilometre yeni yol açıldı!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin hedeflediği gibi sağlıklı kentleşme için çalışan Altındağ Belediyesi, imar planı tamamlanan mahallelerde yol açma çalışmalarına devam ediyor.

Ankara Altındağ ticari rekreasyon alanı imar planı askıda!

Ankara Altındağ 70080 ada 1 sayılı parselin kullanım kararının değiştirilmesine ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği ile 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği askıya çıktı...

1937 yılında imar vergisi alınacak!

1937 yılında İstanbul Belediyesi İmar Vergisi adı altında yeni bir vergi almaya başlayacakmış. Belediye, Prost'un hazırladığı imar planını uygulamak için İmar Vergisi adıyla yeni bir vergi alacakmış.

Altındağ imar Haberi

Altındağ imar

Hem yeni yollar açan hem de 2 arabanın bile yan yana geçmekte zorlandığı caddelerde yol genişletme çalışmalarını sürdüren Altındağ Belediyesi, çalışmalarına son sürat devam ediyor. 


2014 yılı boyunca Altındağ'da girilmedik mahalle bırakmayan Altındağ Belediyesi, A'dan Z'ye Altındağ'ın tüm mahallelerinde 35 bin metre yani 35 kilometre yol açtı. Böylece 2005 yılından bu yana açılan yeni yol uzunluğu 335 km oldu. Ankara-Kocaeli arası yol uzunluğu kadar yeni yol, Altındağlılar için hizmete açıldı. 


KÖYLERİN ŞEHİR MERKEZİYLE BAĞLANTİSİ KOLAYLAŞTI VE MESAFE KISALDI 


Gerçekleştirilen yol açım çalışmalarında köylere ağırlık verildi. Aydıncık, Gicik, Kavaklı ve Peçenek köylerinde açılan yeni yollar sayesinde, köylerin şehir merkeziyle bağlantısı kolaylaştı ve mesafe kısaldı. Şehir merkezinde ise yol açma çalışmaları ağırlıklı olarak Alemdağ, Başpınar, Beşikkaya, Doğantepe, Gültepe. Çamlık ve Ali Ersoy Mahallelerimde gerçekleştirildi. 

Şehir...