19 / 04 / 2024

altınova belediyesi Dr. Metin Oral

altınova belediyesi Dr. Metin Oral

Yalova Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Belediye Meclisi'nin, Ekim Ayı oturumunda kabul edilen imar planı revizyonuna giderek elde edilen kat artışı hakkında vatandaşlara bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Başkentte 2 arsa satılıyor! Altındağ Belediyesi duyurdu: Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler hemen bakın!

Ankara Altındağ Belediyesi, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Kale ve Karacaören mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Altındağ'da yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

TOKİ Yalova Altınova 2022 projesi yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Yalova Altınova ilçesi Hürriyet mahallesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olabilmek artık mümkün. İşte TOKİ’nin Yalova Altınova ilçesinin sosyal konut projesi detayları…

Altınova Pamira Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Altınova Pamira Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Kartal'da kuruldu.

Altındağ Belediyesi'nden 33.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaatı işi ihalesi!

Altındağ Belediyesi tarafından Ankara ili, Altındağ ilçesi, Hacettepe (Şükriye) Mahallesi'nde bulunan kat karşılığı yaptırılacak olan konut inşaatı işi 33 milyon 820 bin 46 TL'ye ihale ediliyor. 

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Altındağ Belediyesi'nden konut taksitlerine 3 ay erteleme!

Çalışmalarına devam eden Altındağ Belediyesi tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında belediyeye yapılan konut taksit ödemeleri 3 ay boyunca ertelendi.

Altınova Cemevi'nin temeli atıldı!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından Altınova Mahallesi’nde inşa edilecek Pir Sultan Abdal Cemevi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Altınova'da toplu konut projesi iddiası!

AK Parti Balıkesir Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Kaytazdere beldesinde imarı olmayan alanda toplu konut projesi yapılmasının planladığını iddia etti.

Altınova'da imar revizyon planları onaylandı!

Antalya'nın Altınova ilçesinde bulunan ticaret alanlarından sonra konut alanlarındaki imar revizyon planları onaylandı ve imar sorunu çözüldü.

Altınova'da imar sorunu çözüldü!

Kepez Belediyesi şubat ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Hakan Tütüncü başkanlığında gerçekleştirildi. , Altınova'nın ticaret alanlarından sonra konut alanlarında beklenen imar planı revizyonunu da karara bağladı. 

Altındağ Belediyesi'nden inşaat sektörüne destek!

İlçedeki çalışmalarına devam eden Altındağ Belediyesi, yatırımcıların önünü açan Altındağ Belediyesi, aldığı bu kararın süresini uzattı.

Antalya Altınova'da 35 yıllık imar sorunu çözüldü!

Antalya Kepez Belediye Meclisi'nin 2019 yılının ilk toplantısı gerçekleşti. 35 yıllık imar sorununun çözüldüğü Altınova'da 11000 ölçekli uygulama imar planı revizyonu oy çoğunluğuyla kabul edildi.

Altınova’ya emsal artışı müjdesi!

Kepez Belediye Meclisi, yeni yılın ilk toplantısında Altınova'ya emsal artışı müjdesi verdi. Mecliste görüşülen uygulama imar planı revizyonu ile ticaret ve konut alanlarında 0.60 olan emsal 0.80'ne çıkarıldı.

altınova belediyesi Dr. Metin Oral Haberi

altınova belediyesi Dr. Metin Oral

İMAR planı revizyonu yetkisinin Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı'na geçmesinin ardından konuyla ilgili 1 yıldır yoğun çaba sarf ettiklerini söyleyen Başkan Oral, "Tam istediğimiz sonucu alamadık, gönül isterdi ki hey yer 4 kat olsun. Ama olmadı. Çalışmalarımız devam ediyor. Bu durum bile büyük kazançtır. Altınova'da kat artışı şarttı. 3 yıldır bunun mücadelesini veriyorduk. Bu karardan sonra farklı söylemler duymaya başladık. Uzun süreli, meşakkatli bir süreç geçirdik. Daha önce bu konuyla ilgili yetki Yalova Belediyesi ve Yalova İl Genel Meclisi'ndeydi. Bizim sorunumuz bir türlü çözüme bağlanamamıştı. Yaklaşık 1 senedir yetki Ankara'da. Yetki Ankara'ya geçtiğinden beri, bu süreci Ankara'da takip etmeye başladık. 1 yıldır Ankara'ya bunun için gidip geliyoruz. Son 1 aydır plancılarımız, bürokratlarımız Ankara'da bire bir çalışmalar yaptı.

Meclisimizden karar aldık Bu...