26 / 04 / 2024

altınova ticaret merkezi

altınova ticaret merkezi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Kepez'de yer alan Altınova Düden Mahallesi' nde bir araya geldiği vatandaşları, bölgenin imar meselesinin çözümünde gelinen son durumla ilgili bilgilendirdi.

Altınova'da imar revizyon planları onaylandı!

Antalya'nın Altınova ilçesinde bulunan ticaret alanlarından sonra konut alanlarındaki imar revizyon planları onaylandı ve imar sorunu çözüldü.

Altınova'da imar sorunu çözüldü!

Kepez Belediyesi şubat ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Hakan Tütüncü başkanlığında gerçekleştirildi. , Altınova'nın ticaret alanlarından sonra konut alanlarında beklenen imar planı revizyonunu da karara bağladı. 

Altınova’ya emsal artışı müjdesi!

Kepez Belediye Meclisi, yeni yılın ilk toplantısında Altınova'ya emsal artışı müjdesi verdi. Mecliste görüşülen uygulama imar planı revizyonu ile ticaret ve konut alanlarında 0.60 olan emsal 0.80'ne çıkarıldı.

Antalya Altınova Kültür Merkezi ve Cemevi'nin inşaatı başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Altınova Kültür Merkezi ve Cemevi Projesi’nde hafriyat çalışmaları başladı. Projenin 4 bin 500 metrekarelik toplam inşaat alanı ve donatılarıyla önemli bir ihtiyaca cevap vermesi planlanıyor.

Antalya Altınova'nın imar planları tamamlandı!

Başkan Hakan Tütüncü, imar planını yaptıktan sonra kentin en büyük iş merkezi ve Otel yatırımının geldiği Altınova’nın, geleceğin yıldızı olma yolunda hızla ilerlediğini söyledi.

Kepez Altınova'ya aile sağlığı merkezi inşa edildi!

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün, 2 döneminde vaat ettiği aile sağlığı merkezi (ASM) binalarının 4'üncüsü de tamamlanarak halkın kullanımına sunuldu. Altınova'da inşa edilen ASM, bölge halkına şifa dağıtmaya başladı.

TİM'den Tahran'a 4 bin metrekarelik ticaret merkezi!

İran’a ihracat atağı başlatan TİM, başkent Tahran’da 4 bin metrekarelik dev bir ticaret merkezi kuruyor. Binada farklı sektörlerden 60 firmanın bulunacağını söyleyen Başkan Büyükekşi, “Sırada Dubai var” dedi

New York'taki Westfield Dünya Ticaret Merkezi Ağustos'ta açılacak!

New York’ta 11 Eylül’de saldırıya uğrayan Dünya Ticaret Merkezi’nin yeni garı kısmen açıldı. Gar butik ve restoranlardan oluşan Westfield Dünya Ticaret Merkezi'nin açılış tarihi ise Ağustos olarak belirlendi.

Antalya Altınova'daki yeni yol çalışması gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapım İşleri Müdürlüğü ekipleri, havaalanı yoluna alternatif olacak, kent içi trafiğine büyük rahatlama getirecek Altınova yolu çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Meram Sosyal Tesis ve Ticaret Merkezi 2017'de tamamlanacak!

Meram Belediyesi tarafından 2015 yılı kasım ayında temeli atılan, belediye hizmet binası yanındaki sosyal tesis ve ticaret merkezi inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor.

Tarsus Tarihi Ticaret Merkezi'ndeki restorasyonda son durum!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarihi Ticaret Merkezi Çevre Düzenleme ve Sağlıklaştırma Projesi kapsamında restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.Başkan Can, esnaflarla sohbet edip, sorunlarını dinledi.

TİM, İran'da ticaret merkezi kuracak!

İran’a uygulanan ambargonun kaldırılmasının Türkiye ihracatına yüzde 8-10 katkı sağlaması bekleniyor. İran’a yapılan ticareti artırmak için atağa geçen TİM, ülkede devasa bir daimi ticaret merkezi kuruyor.

TOKİ'den Yalova Altınova'ya müjde!

Yalova’nın Altınova ilçesi Belediye Başkanı Metin Oral, ilçede vatandaşların en uygun şekilde konut sahibi olması için çalışma yapacaklarını söyledi.

altınova ticaret merkezi Haberi

altınova ticaret merkezi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Altınova Düden Mahallesi'nde bir araya geldiği vatandaşlara, yaptıkları ve yapacakları hizmetleri anlattı. 

Altınova Düden Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Tütüncü, imar meselesindeki sıkıntılara rağmen Altınova'ya yaptıkları önemli hizmetler olduğunu, 2 yeni yol ve Hanımeli Sokak'taki kanalı taşıyarak yaptıkları cadde genişletme çalışmaları sayesinde, Kepez'e çok daha rahat ulaşım imkanı sağladıklarını söyledi. Bu hizmetlerin yeterli olmadığını belirten Başkan Tütüncü, yeterli hizmetlerin gelmesi için bir an evvel el birliğiyle imar sorununun çözülmesi gerektiğini vurguladı. 

Hep birlikte el ele yapacağız Başkan Tütüncü, hukuki engellerin kalkmasıyla yeniden başlattıkları imar uygulaması sayesinde, Altınova'nın yepyeni bir şehir ve Antalya'nın yepyeni ticaret merkezi olacağını dile getirerek, " Altınova'da çok güzel yerleşim bölgeleri olacak. Yine tarım depolama tesisleriyle birlikte tarım alanlarında kalan Altınova'nın, yani imar...