25 / 04 / 2024

Alyans İnşaat Cadde Alyans ne zaman teslim

Alyans İnşaat Cadde Alyans ne zaman teslim

Gebze Çayırova'da hayata geçirilen Cadde Alyans Evleri 366 adet daireden meydana geliyor. Proje 28 Eylül'de basına tanıtılacak. İşte Cadde Alyans Gebze fiyat listesi...

Nova Cadde İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Cadde İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 15 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Dağlı, İlker Saygı ve K.Myumyunov Kyazımov ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Cadde İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Cadde İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Klc Cadde Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klc Cadde Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bora Terzioğlu tarafından kuruldu.

Alyans Life Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alyans Life Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  Akın Günay  ve Alican Karaöz tarafından  kuruldu.

Team Cadde Emlak Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Team Cadde Emlak Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Üçgüler ve Gökhan Kocabaş ortaklığında kuruldu.

Alyans İnşaat’tan Çayırova’ya 1000 konutluk yeni proje!

Alyans İnşaat, Gebze’de hayata geçirdiği iki büyük projeden sonra üçüncü projesine Çayırova’da başlıyor. Şirket yıl sonunda satışa çıkacak olan 1.000 konutluk yeni proje için hazırlıklara devam ediyor.

Serdar Bilgili Coca Cola’nın 5. Cadde’deki binasını satın aldı!

Türk işadamı Serdar Bilgili ile ortağı Michael Shvo, Coca Cola’nın 5. Cadde’deki binasını 995 milyon dolar bedelle satın aldı… 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Cadde Alyans'ta 72 ay sıfır faiz imkanı!

Alyans İnşaat tarafından Çayırova’da inşa edilen Cadde Alyans projesinde ev sahibi olmak isteyenlere zahmetsiz bir teklif sunuluyor. Peşim alımlarda, 72 ay sıfır faiz imkanı sağlanıyor. 

Sur Yapı Antalya'nın Sur Cadde etabı ön satışta!

Sınırlı sayıda konutun satılacağı Sur Yapı Antalya'nın Sur Cadde etabı ön satışa çıktı. Projede minimum fiyat 137 bin TL olarak belirlendi.

Alyans İnşaat'tan 4 bin 500 konut geliyor!

Alyans İnşaat, Çayırova’da hayata geçirdiği yeni projesi Cadde Alyans'ın satışlarına devam ediyor. Kendi arsaları üzerinde 4 bin 500 yeni konut hayata geçirecek olan Alyans İnşaat'ın CEO'su Ozan Kaplan'la Cadde Alyans projesini ve gelecek hedeflerini konuştuk.

Alyans Cadde Çayırova fiyat!

Toplam 366 adet daireden meydana gelen Alyans Cadde Çayırova projesi Alyans İnşaat imzası taşıyor. Proje 28 Eylül'de basına tanıtılacak. İşte Alyans Cadde Çayırova fiyat listesi...

Cadde Alyans Gebze daire fiyatları!

Cadde Alyans Evleri 2019 yılında sahiplerine teslim edilecek. Alyans İnşaat imzası taşıyan projede 2+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor...

Alyans İnşaat Cadde Alyans ne zaman teslim Haberi

Alyans İnşaat Cadde Alyans ne zaman teslim

Gebze Çayırova'da hayata geçirilen  Cadde Alyans  Evleri Alyans İnşaat  imzasıyla inşa ediliyor. Proje 17 dönüm arazi üzerinde yer alıyor. 


5 blok şeklinde yükselen Alyans Cadde Evleri'nde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde daire tiplerine yer veriliyor. 


Toplam 366 adet daireden meydana gelen Cadde Alyans Gebze fiyat listesi 350 bin TL'den başlıyor ve 700 bin TL'ye kadar çıkıyor.


Eylül 2019'da daire teslimlerin gerçekleşeceği Cadde Alyans Konutları 28 Eylül'de basına tanıtılacak. 


Cadde Alyans sosyal alanlar;


Göletler
Açık yüzme havuzu
Çocuk havuzu
Çocuk oyun alanı
Fitness center
Sauna
Yürüyüş parkurları
Teras bahçeleri
24 saat güvenlik
Resepsiyon hizmetleri 


Tel: 444 63 08

Web: http://www.caddealyans.com


Pınar DOĞAN...