25 / 04 / 2024

Alze Oy Gayrimenkul iletişim

Alze Oy Gayrimenkul iletişim

Alze Oy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Keçici, Oya Keçici ve Zekiye Şen ortaklığında kuruldu.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son durum ne?

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin de yer aldığı bölgenin İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporları İBB Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edildi.

İhlas Gayrimenkul 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

İhlas Gayrimenkul, elde olunan karın dağıtılmayarak geçmiş yıl zararlarına mahsup edilmesi hususundaki Yönetim Kurulu önerisi toplantıya katılanların oy birliği ile kabul edildi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün kar dağıtım politikası önerisi onaylandı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün söz konusu politikanın her yıl tekrar değerlendirilmesinin, şirketin 2020 yılı Olağan Genel Kurulu'na önerilmesine, katılanların oy birliği ile karar verildi. 

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün yönetim kurulu komite üyeleri güncellendi!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Kurulu'nun 17 Şubat 2021 tarih ve 3 sayılı toplantısında komite üyeliklerinin güncellenmesine oy birliği ile karar verildi. 

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar planları komisyona havale edildi!

Türker Proje Gayrimenkul, Plan Proje Müdürlüğü'nün 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili teklifinin (2020/6178) görüşüldüğü, oy birliği ile İmar Komisyonu'na havale edildiğini açıkladı.

Kuyaş Gayrimenkul 2019 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Kuyaş Gayrimenkul'ün 2019 yılı faaliyet döneminde TFRS ve VUK'na göre zarar açıklanmış olması sebebiyle, kar dağıtımı yapılmaması oylamaya sunuldu oy birliği ile karar verildi.

Alze Oy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Alze Oy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Keçici, Oya Keçici ve Zekiye Şen ortaklığında kuruldu.

Özüm Saçaklıoğlu, Metal Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

Metal Gayrimenkul A.Ş., bugün yapılan yönetim kurulu toplantısında Özüm Saçaklıoğlu'nun genel müdür olarak atanmasına oy birliği ile karar verildiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Metal Gayrimenkul'den sermaye artırımı!

Metal Gayrimenkul AŞ. Yönetim Kurulu Toplantısında, çıkarılmış sermayenin 10.000.000.-TL'den 20.000.000.-TL'ye yükseltilmesine oy birliğine karar verildiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Kat malikleri kurulunda oy hakkı!

Ana gayrimenkul kat malikleri kurulu tarafından, sözleşme, yönetim planı ve kanun hükümleri uyarınca verilecek kararlara göre yönetiliyor. Peki, kat malikleri kurulunda oy hakkı nasıl kullanılır?

Apartman yönetiminde oy kullanma!

Ana gayrimenkul, kat malikleri kurulunca yönetilir ve yönetim tarzı bu kurul tarafından kararlaştırılır. Peki, apartmanda kim nasıl oy kullanır? İşte apartman yönetiminde oy kullanma esasları...

Kuyumcukent Gayrimenkul ulusal 2. pazara başvuruda bulunuyor!

Kuyumcukent Gayrimenkul ulusal 2. pazara başvuruda bulunacak. Söz konusu işlemlerin gerçekleştirilmesi ve gerekli izinlerin alınması amacıyla Borsa İstanbul A.Ş'ne ve diğer yetkili mercilere başvuruda bulunulmasına oy birliği ile karar verildi...

Vakıflar'dan İstanbul'da satılık 78 gayrimenkul

Vakıflar, İstanbul'un Fatih, Eminönü, Sarıyer, Beşiktaş, Şişli, Beyoğlu ve Üsküdar ilçelerinde bulunan toplam 78 adet gayrimenkulü satışa çıkardı

Alze Oy Gayrimenkul iletişim Haberi

Alze Oy Gayrimenkul iletişim

Alze Oy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Keçici, Oya Keçici ve Zekiye Şen ortaklığında kuruldu.


Alze Oy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi konusu:

A - Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar,soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa,arazi gibi gayrimenkullerialmak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti,kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Alze Oy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi adres: Aziz...