25 / 04 / 2024

amasra tüneli bağlantı yolu ne zaman açılacak

amasra tüneli bağlantı yolu ne zaman açılacak

Amasra Tüneli'nin bağlantı yolu için Fatih Mahallesi'nde iş makineleri çalışmaya başladı. Minimum 13 metre genişliğinde olacak olan yolun hava şartlarına bağlı olarak bir ay içerisinde bitirilmesi planlanıyor....

Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı!

Cengiz İnşaat tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en uzun çift tüplü karayolu tüneli olan Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı.

Akaryakıt istasyonlarında bağlantı noktaları çöktü! Deprem sonrası EPGİS'ten açıklama geldi!

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilde hissedilen şiddetli depremler sonrasında Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) tarafından açıklama geldi. Afet bölgesindeki akaryakıt istasyonlarında bağlantı noktaları çöktü…

Hasankeyf-Gercüş Tüneli açıldı! Hasankeyf-Gercüş Tüneli kaç liraya mal oldu? 

Hasankeyf-Gercüş-Midyat arasındaki mesafeyi kısaltacak olan Hasankeyf-Gercüş Tüneli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uzaktan bağlantı ile katılım gösterdiği törenle bugün açıldı. İşte Hasankeyf-Gercüş Tüneli ile ilgili detaylar...

Honaz Tüneli inşaatında bulundu! Güzergah değiştirildi!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde inşaatına devam edilen Honaz Tüneli'nin bağlantı yolu güzergahında 2 bin yıllık yerleşim yeri bulundu. Projenin güzergahı değiştirildi.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı Sistem Bağlantısı geliyor!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı Sistem Bağlantısı için düğmeye basıldı. Proje 290 milyon 350 bin TL'ye mal olacak.

Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli açılıyor!

İnşasında Eyfel Kulesi'ndeki kadar, yaklaşık 7 bin ton çelik kullanılan Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli bugün gerçekleşecek törenle hizmete açılacak.

Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli yarın açılıyor!

Elazığ ile Malatya'nın ulaşım ihtiyacını karşılayacak olan 5 bin 155 metre uzunluğundaki "Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli"nin açılışı yarın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Yeni Kömürhan Köprüsü, Bağlantı Tüneli ve Yolu Yapım Projesi tamamlandı!

Malatya ile Elazığ arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde yapılan ve türkülere konu olan "Kömürhan Köprüsü", bağlantı tüneli ve yeni yüzüyle Doğu Anadolu'yu Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu ve Akdeniz bölgeleriyle bağlayacak..

Kanal İstanbul’un bağlantı yolları için acele kamulaştırma kararı!

Kanal İstanbul çevresinde inşa edilecek Yenişehir’in bağlantı yolları için İstanbul’da 5 ilçede yüzlerce parsele acele kamulaştırma kararı verildi. CHP’li İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman, "İstanbul’u depreme karşı güçlendirmek yerine kamunun kaynakları yine Kanal İstanbul’a harcanıyor” dedi. 

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli yakında başlıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, İstanbul 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli projesinde çalışmaların yakında başlayacağını müjdeledi...

Silivri Türbin Alanı ve Bağlantı Yolu imar planı askıda!

İBB tarafından Silivri İlçesi, Değirmenköy Mahallesi'nde Türbin Alanı ve Bağlantı Yoluna ilişkin 1/500 ölçekli 2 adet imar planı tadilatı askıya çıkarıldı..

GAP Tüneli yeniden başlıyor!

GAP projesinin en önemli kanallarından Silvan Tüneli’nde çalışmalar başladı. 3.5 yılda tamamlanacak tünelin uzunluğu 13 kilometre olacak şekilde planlandı.

Sabuncubeli Tünelleri ve Bağlantı Yolları açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım Sabuncubeli Tünelleri ve Bağlantı Yolları'nın açılışını gerçekleştirdi. 

amasra tüneli bağlantı yolu ne zaman açılacak Haberi

amasra tüneli bağlantı yolu ne zaman açılacak


Amasra Tüneli'nin bağlantı yolu için Fatih Mahallesi'nde iş makineleri çalışmaya başladı.


Yüklenici firmanın yürüttüğü tünel inşaatının bağlantı yolu olarak planlanan güzergah mezarlığın üzerinden kazıklama yöntemi ile yapılacak Minimum 13 metre genişliğinde olacak olan yolun hava şartlarına bağlı olarak bir ay içerisinde bitirilmesi planlanıyor. Firma Etüt ve proje şefi Murat Altın çalışmaları bizzat yönetirken, Amasra Müze Müdürü Baran Aydın ve ekibi ise yapılan çalışmalar esnasında arkeolojik buluntular olup olmadığını kontrol etti. Fatih Mahallesi Muhtarı Mustafa Saylam ise proje ve Etüt şefi Murat Altın'dan yol çalışması ile ilgili bilgi aldı. Amasra tünelinde çalışmaların bitirildiği Nisan ayı başlarında tünelin vatandaşların kullanımına açılacağı öğrenildi. 


Doğu...