26 / 04 / 2024

Amasya Belediyesi esnaftan kira alacak mı

Amasya Belediyesi esnaftan kira alacak mı

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı yaptığı açıklamada, koronavirüs salgını nedeniyle Belediyeye ait iş yerlerinden 3 aylık kiranın alınmayacağını söyledi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden kira müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi koronavirüsle mücadele kapsamında faaliyetlerini durduran esnaftan pandemi süreci bitene kadar kira ücreti almama kararı aldı. 

Konya Meram Belediyesi pandemi döneminde esnaftan kira almadı! 

Pandemi süresi boyunca 15 milyon TL yardım yapan Konya Meram Belediyesi, bu süre zarfında esnaftan kira tahsilatı da yapmadı.

Tosya Belediyesi, iş yerlerini kapatan esnaftan kira almayacak!

Kastamonu Tosya Belediyesi, pandemi döneminde kepenklerini indiren esnaftan kira ücreti almayacağını açıkladı. 

Van Büyükşehir Belediyesi faaliyetleri duran esnaftan kira ücreti almayacak!

Van Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendisinde olan ve faaliyet göstermeyen iş yerlerinden 6 ay boyunca kira almayacak. 

Nilüfer Belediyesi, işyeri kapalı olan esnaftan kira almayacak!

 Nilüfer Belediyesi 2021 Ocak ayı Meclis toplantısından iş yeri kapalı olan esnaftan kira alınmamasına karar verdi. 

 Ankara Kahramankazan Belediyesi iş yeri kapanan esnaftan kira ücreti almayacak!

Kahramankazan Belediyesi 2021 yılı ilk meclis toplantısında aldığı kararlar doğrultusunda, iş yeri kapanan 70 esnaftan kira ve yer işgal bedeli almayacak.

Çorum Belediyesi esnaftan kira almayacak!

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın yaptığı açıklamada tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını bitene kadar iş yeri belediyeye ait esnaftan kira alınmayacağını duyurdu.

Kepez Belediyesi esnaftan 3 ay daha kira almayacak!

Antalya Kepez Belediyesi, 3 ay boyunca esnafa verdiği destek kapsamında 3 ay boyunca esnaftan 3 ay boyunca kira almadı. Belediye bu süreyi 3 ay daha uzattığını duyurdu. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi iş yeri kapanan esnaftan kira almayacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısında, Covid-19 tedbirleri doğrultusunda İl Umumi Hıfzıssıha Kurulu kararıyla işyerleri kapatılan Manisa Büyükşehir Belediyesi kiracılarından kira alınmaması yönünde karar verildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi pandemi boyunca esnaftan kira almayacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, pandemi süreci boyunca  Büyükşehir Belediyesi kiracılarından kira alınmayacağını açıkladı.

Amasya Belediyesi kiracılarından 3 aylık kira almayacak!

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı yaptığı açıklamada, koronavirüs salgını nedeniyle Belediyeye ait iş yerlerinden 3 aylık kiranın alınmayacağını söyledi.

Kepez Belediyesi esnaftan 3 ay kira almayacak!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından ticari tesislerini işleten esnafa kira desteği verildi. Başkan Hakan Tütüncü, koronavirüs salgınıyla mücadelede belediyeye ait iş yerlerinden 3 ay boyunca kira almayacaklarını açıkladı.

Çankaya Belediyesi, iş yerlerini kapatan esnaftan kira almayacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ardından iş yerlerinin kepenklerini kapatan esnafa bir yardım eli de Çankaya Belediyesi'nden geldi. Çankaya Belediyesi, dükkanlarını kapatan esnaftan kira almayacaklarını açıkladı.

Amasya Belediyesi esnaftan kira alacak mı Haberi

Amasya Belediyesi esnaftan kira alacak mı

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle esnafa destek olmak amacıyla Belediyeye ait iş yerlerinden 3 aylık kiranın alınmayacağını belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Sarı, gazetecilere yaptığı açıklamada, sosyal adaleti ön planda tutan bir belediye olmaya çalıştıklarını belirtti.

Koronavirüs salgını sürecinin ekonomik sıkıntılara yol açtığını söyleyen Sarı, "Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere devlet büyüklerimiz bu konuda büyük gayret gösteriyor. Biz de Amasya Belediyesi olarak dedik ki, 'Bizim de bir şey yapmamız lazım." diye konuştu.

Sokağa çıkıp vatandaşlarla dertleştiklerini, ne yapabilecekleri yönünde birkaç alternatifi masaya yatırdıklarını söyleyen Sarı, şöyle konuştu:

"Belediyemize ait vatandaşlarımızda kirada olan 402 iş yerimiz var. Nisan, mayıs ve haziran aylarını kapsayacak şekilde, pandemi sürecinde faaliyetlerini durduran veya durdurmayan ayrımı yapmadan...