28 / 03 / 2024

Anadolu Çarşısı fiyat

Anadolu Çarşısı fiyat

Anadolu Çarşısı satılık konut ve dükkan fiyatlarına haberimizin içinde ulaşabilirsiniz. Anadolu Çarşısı Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika, sanayi sitelerinin merkezi GOSB’a 5 dakikalık mesafede yer alıyor...

Çayırova Anadolu Çarşısı fiyatları!

Anka Yapı tarafından hayata geçirilen Çayırova Anadolu Çarşısı fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Anadolu Çarşısı E5-TEM arasındaki konumuyla, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika, sanayi sitelerinin merkezi GOSB’a 5 dakika mesefade yer alıyor...

Anadolu Çarşısı'nda daire fiyatları 75 bin liradan başlıyor!

Anadolu Çarşı görücüye çıktı. Anka Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şaadet Temel, bu projeyle hem ev sahibi hem de iş sahibi olmak isteyenlerin yüzünün güleceğini belirtti.

Anadolu Çarşısı'nda 90 bin liraya dükkan!

Anka Yapı tarafından 15 bin metrekarelik alanda inşa edilen projede bakkaldan manava, tezgah açılan alandan büyük marketlerin de yer alması bekleniyor. Projede dükkanların yanı sıra 500 adet konut bulunuyor.

Ankara'daki Asker Çarşısı yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi "Asker Çarşısı" olarak bilinen Anadolu Kapalı Çarşısı'nı baştan aşağı yeniliyor.

Eskişehir Sanayi Çarşısı'nın dönüşümü ertelendi!

Milli İrade Gazetesi'nin yazarlarından Bülent Özyazıcı bugükü yazısında Eskişehir Sanayi Çarşısı dönüşüm projesinin ertelenmesinden bahsetti. İşte Bülent Özyazıcı'nın o yazısı..

Eskişehir Sanayi Çarşısı kaldırılacak mı?

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, EMKO'da esnafla buluştu. Kurt, her türlü engelleme ve baskıya rağmen Sanayi Çarşısı'nı kaldıracaklarını ifade etti. Toplantıya, Oto Tamirciler Odası Başkanı Halil Kılıç da katıldı.

Kazım Kurt: Küçük Sanayi Çarşısı kaldırılacak!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt Küçük Sanayi Sitesi’nin dönüşümü ile ilgili bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor. Kurt, her türlü engelleme ve baskıya rağmen Sanayi Çarşısı’nı kaldıracaklarını ve yılmayacaklarını söyledi.

Yenilenen Zafer Çarşısı faaliyete geçti!

Ankara'nın en önemli simgelerinden olan ve bulunmayan kitapların adresi olan "Zafer Çarşısı", Büyükşehir Belediyesi tarafından tümüyle yenilenerek tekrar hizmete açıldı. Çarşı engelliler için de düzenlendi.

Trabzon Kemeraltı Çarşısı yenileniyor!

TRABZON tarihî Kemeraltı Çarşısı, Ortahisar Belediyesi tarafından hazırlanan projeyle yenileniyor. Ortahisar Belediye Meclisinde dün görüşülen proje, meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

Eskişehir Sanayi Çarşısı'ndaki dönüşümde son durum ne?

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Sanayi Çarşısı ile ilgili Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu tarafından net bir duruş sergilemesi gerektiğini söyledi.

Kayseri Yeraltı Çarşısı'ndaki 62 dükkan kiralandı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Yeraltı Çarşısı içersindeki 62 dükkanın kiralanması işi ihalesini yaptı. Üç firmanın katıldığı ihaleyi en yüksek teklifi veren Yeraltı Çarşısı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği aldı.

Kayseri Yeraltı Çarşısı ihalesi yarın!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Devlet İhale Kanunu'nun ilgili maddesi gereğince Yer altı Çarşısı dükkanları için 'Kapalı Teklif Usulü' ile ihaleye çıkıyor. İhale ile çarşıdaki 62 dükkan toplu halde 10 yıllığına kiraya verilecek.

Sancaktepe Osmanlı Çarşısı AVM'deki düğün salonu icradan satılıyor!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, Sancaktepe Osmanlı Çarşısı AVM'de bulunan düğün salonunu satışa çıkardı. Söz konusu düğün salonunun toplam satış bedeli 4 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Kumkapı Balıkçılar Çarşısı yeniden inşa edilecek!

Avrasya Tüp Geçidi projesinin bağlantı yolları üzerinde bulunduğu için geçtiğimiz yıl yıkılan ve Kumkapı olarak bilinen “Yenikapı Balıkçılar Çarşısı" yeniden inşa edilecek.

Kayseri Yeraltı Çarşısı'nda 10 yıllığına kiralık 62 dükkan!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Yeraltı Çarşısı içerisindeki 62 adet dükkanı 10 yıllığına kiraya verecek. Dükkanların 10 yıllık kira bedeli 9 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Tarsus Siptilli Çarşısı'nın çehresi değiştiriliyor!

Tarsus Belediyesi bir süre önce Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden kiraladığı tarihi Siptilli Çarşısı'nın çehresini değiştiriyor.

Anadolu Çarşısı fiyat Haberi

Anadolu Çarşısı fiyat

Anka Yapı tarafından hayata geçirilen Anadolu Çarşısı 15 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. 


Anadolu Çarşısı projesinde hem daire hem de dükkan bulunuyor. 


İstanbul Anadolu yakası Çayırova'da konumlanan Anadolu Çarşısı satılık daire fiyatları 75 bin liradan başlangıç gösteriyor.


Anadolu Çarşısı satılık dükkan fiyatları ise 90 bin liradan başlıyor. 


Anadolu Çarşısı Çayırova'dan yüzde 25 peşin 48 ay 1.550 bin lira aylık taksitle konut, yüzde 25 peşin 48 ay 1. 850 lira taksitle ise dükkan sahibi olunuyor. 


Anka Yapı  Anadolu Çarşısı Çayırova  E5-TEM arasındaki konumuyla, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika, sanayi sitelerinin merkezi GOSB’a 5 dakikalık mesafede yer alıyor. 


Anadolu Çarşısı'nda  24 saat güvenlik hizmeti, çevre ve yeşil alanların bakımı ve çeşitli sosyal olanaklar yer alıyor. 




Anadolu Çarşısı Çayırova adres: 


Akse Mah. 526. Sok. No:40 Çayırova


Anadolu Çarşısı iletişim: 


Telefon: 0216...