27 / 04 / 2024

Anka Ağaç şirketi adresi

Anka Ağaç şirketi adresi

Anka Ağaç Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İrfan Koca, Hasan Koca ve Burhan Koca ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 29 Temmuz'da Ümraniye, Tantavi Mahallesi'nde kuruldu.

Fikret İnan'a şirketi iade edildi!

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan'ın şirketi iade edildi. İşte Fİ Yapı'dan konut alan binlerce kişiyi ilgilendiren o gelişmenin detayları...

Nurol İnşaat, Nurol GYO'daki paylarını sattı!

Nurol İnşaat'ın Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.nin sermayesinin yüzde 0.86'sına tekabül eden toplam 2 milyon 680 bin Türk Lirası nominal değerli NUGYO paylarının Nurol Otelcilik ve Turizm İşletme A.Ş. Şirketi'ne satışı gerçekleştirildi.

Nurol GYO'nun 17.7 milyon TL'lik payı Nurol Teknoloji'ye satıldı!

Nurol GYO'nun sermayesinin yüzde 5.73'üne tekabül eden toplam 17 milyon 760 bin TL nominal değerli NUGYO paylarının, 1 TL nominal değerli pay için 12,50 TL fiyatla alıcı Nurol Teknoloji Sanayi ve Madencilik Ticaret A.Ş Şirketi'ne satışı tamamlandı. 

Anka 2021 İnşaat Demir Çelik Oto Yedek Parça Orman Ürünleri Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka 2021 İnşaat Demir Çelik Oto Yedek Parça Orman Ürünleri Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Korhan Albayrak tarafından kuruldu.

Malezya'nın 20 milyar dolarlık demir yolu projesi iptal edildi!

Malezya ve Çin İletişim İnşa Şirketi arasında imzalanan 20 milyar dolarlık demir yolu projesi iptal edildi. Malezya Ekonomik İşler Bakanı Muhammed Azmin Ali, konu ile ilgili açıklama yaptı.

İhlas Gayrimenkul'den yeni şirket!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme, İhlas China Silk Road Group Finansal Danışmanlık ve CSSM Co. ortaklığı ile sermayesi 50 bin TL olan İhlas China Silk Road Group Commodity Dış Ticaret A.Ş. şirketi kurulacak...

Anka Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Anka Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bahçelievler’de 150 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

TANAP'a Asya Altyapı Yatırım Bankası'ndan 600 milyon dolar kredi!

Asya Altyapı Yatırım Bankası Yönetim Kurulunca, TANAP yapımında Azerbaycan'ın Güney Gaz Koridoru AŞ şirketi tarafından kullanılacak 600 milyon dolarlık kredi onaylandı.

Anka Ağaç Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Ağaç Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İrfan Koca, Hasan Koca ve Burhan Koca ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 29 Temmuz'da Ümraniye, Tantavi Mahallesi'nde kuruldu.

TT Group üç şirketi için iflas erteleme istedi!

Türkiye genelinde 10’a yakın Hidroelektrik Santrali (HES) projesi bulunan TT Group'a üç şirketi mali sıkıntıya girdi. Üç şirket için iflas erteleme talep edildi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul toplantı kararları Ticaret Sicili'nde tescillendi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş şirketi 25 haziran 2015 olağan genel kurulunda alınan kararlarının tescilini Kamuyu Aydınlatma Paltformu'nda paylaşmıştır.

Bera Ankara'ya Yılın Turizm Yatırımı Birinciliği

Bera Ankaıa'ya bir ödül daha. Ekovitrin Dergisinin gerçekleştirdiği "Yılın Starları Anketi"'nde, 'Yılın Turizm Yatırımı' dalında birinciliği Kombassan Holding bünyesinde "HELAL HİZMET' anlayışıyla faaliyet gösteren Bera Ankara kazandı.

Assos Antik Kenti kazılarına GESTAŞ sponsor oldu!

Çanakkale Boğazı ile adalar arasındaki deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ AŞ şirketi, 2 yıllığına Assos Antik Kenti kazılarının sponsorluğunu üstlendi.Assos Antik Kenti kazılarına GESTAŞ sponsor oldu.

Anka Ağaç şirketi adresi Haberi

Anka Ağaç şirketi adresi

Anka Ağaç Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İrfan Koca, Hasan Koca ve Burhan Koca ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 29 Temmuz'da Ümraniye, Tantavi Mahallesi'nde kuruldu. 


Anka Ağaç Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-MOBİLYA VE AHŞAP EŞYA a.Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası,  koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya imalatı, alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. b. Her türlü tesislerin mobilya dekorasyon işlerini yapmak, taahhütlerde bulunmak. c. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü ahşap pencere, kapı ve bunların kasaları ve eşikleri ile ahşap merpen, merpen korkuluğu, tırabzan, veranda, parmaklık vb. imalatı,...