26 / 04 / 2024

Ankara Dikmen yol çalışmaları

Ankara Dikmen yol çalışmaları

Ankara Büyükşehir Belediyesi, asfaltını yenilediği Dikmen Caddesi’nde kaldırım yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Melih Gökçek'in Dikmen’deki konutları Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor!

Melih Gökçek’in 2018 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden eşi ile avukatları adına aldığı ve halen kullandığı Dikmen'deki dubleks konutlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor.

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' kasım kampanyası! Peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı! 

Ankara Dikmen Vadisi'nde Tahincioğlu ayrıcalığıyla yükselen Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' Kasım kampanyası devam ediyor. Peşin alımlarda yüzde 25, vadeli alımlarda 1 milyon TL'ye varan indirim ve 36 ay 1,59 vade imkanıyla satışlar devam ediyor. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadi Konutları 1 milyon 930 bin TL'den başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadi Konutları'nda satışlar devam ediyor. Proje kapsamında yaklaşık 1192 bağımsız alan inşa edilecek. Dikmen Vadi Konutları'nda ev fiyatları 1 milyon 930 bin TL'den başlıyor.

Kızılcahamam Tüneli inşaatında sona gelindi!

Yapımı devam eden Kızılcahamam Tüneli inşaatı ve Ankara-Kazan  yol yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Ankara'nın yeni yol ve kavşakları tam gaz!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentteki yol ve kavşak çalışmalarını sürdürüyor.

Ankara Dikmen Vadisi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Ankara'nın Dikmen Vadisi bölgesinde 4. ve 5. Etap’taki gecekonduların yıkımına başlandı. Mülk sahipleriyle anlaşan Büyükşehir Belediyesi, yıkım çalışmalarına devam ediyor.

Next Level Yıldız projesi detayları!

Next Level Yıldız projesi detayları haberimizde yer alıyor. Proje Ankara Dikmen Vadisi'nde yer alıyor.

Next Level Yıldız projesi!

Next Level Yıldız projesi Pasifik İnşaat tarafından Ankara Dikmen Vadisi'nde inşa ediliyor. Satışların henüz başlamadığı proje 400 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Pasifik İnşaat Next Level Yıldız projesi yolda! Yeni proje!

Next Level Yıldız projesi Ankara Dikmen Vadisi'nde Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilecek. 400 bin metrekare inşaat alanına sahip projede satışlar henüz başlamadı. 

Ankara Etimesgut'ta yol projesine ilişkin imar planı onaylandı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Özelleştirme Yüksek Kurulu Kararı gereğince Ankara Etimesgut'ta yol projesine ilişkin imar planı onaylandı..

Ankara Dikmen Vadisi çöplüğe döndü!

Ankara’da milyonluk dairelerin yanı başında atık toplayıcılarının kaldığı Dikmen Vadisi 4. Etap’taki görüntü hayrete düşürüyor. 

Ankara Dikmen Vadisi projesinde 2 bin 135 gecekondu yıkıldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında Ankara Dikmen Vadisi projesi masaya yatırıldı. İşte projede son durum...

Polis Müzesi 10 Nisan 2018'de açılacak!

Türk Polis Teşkilatının vatandaşlarca daha yakından tanınması için Emniyet Genel Müdürlüğünün Ankara Dikmen'deki ek hizmet binasında bilişim teknolojileriyle donatılarak inşa edilen polis müzesi 10 Nisan 2018'de açılacak

Ankara Dikmen yol çalışmaları Haberi

Ankara Dikmen yol çalışmaları


Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Konya Yolu Kavşağı’ndan, Polisevi’nin bulunduğu Çetin Emeç Bulvarı Kavşağı’na kadar olan ve asfaltı tamamen yenilenen Dikmen Caddesi’nin 6 kilometrelik kısmında, eskiyen kaldırım taşlarının da sökülerek, yerine beton bloklar döşendiğini söylediler.


Yetkililer, yeni kaldırımların döşenmesinde, Ankara genelinde olduğu gibi bazalt kaplamalı beton bloklar kullanıldığını, engelliler için iz yolu ve rampalar yapıldığını belirttiler.


Kaldırımların yanı sıra refüjde de düzenleme yapıldığını ifade eden yetkililer, çalışmalar sırasında yolun kısmi olarak trafiğe kapatıldığını, vatandaşların mağdur olmaması için çalışmaların yoğun olarak devam ettiğini bildirdiler.


Ankara Büyükşehir...