20 / 04 / 2024

ankara eğitim tesisi yatırımları 2021

ankara eğitim tesisi yatırımları 2021

Ankara'da 326 eğitim tesisinin açılış töreni bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti. 

Ankara'da 326 eğitim tesisinin açılışı yapılacak!

Ankara Valisi Vasip Şahin bugün saat 13.00'te 326 eğitim tesisinin açılışının yapılacağını belirtti.

Ankara'da 326 eğitim tesisinin açılışı gerçekleşti! 

Ankara'da 326 eğitim tesisinin açılış töreni bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti. 

Ankara'da 326 eğitim tesisinin açılışı yapılacak!

Ankara Valisi Vasip Şahin bugün saat 13.00'te 326 eğitim tesisinin açılışının yapılacağını belirtti.

Deniz GYO Eryaman A Blok Eğitim Tesisi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Ankara Etimesgut Eryaman Mahallesi A Blok Eğitim Tesisi ve C Blok'la ilgili 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO Ankara Mektebim 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli Çankaya İlçesi Eğitim Tesisi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Ankara Zekai Tahir Burak Eğitim ve Araştırma Hastanesi kapatılıyor!

Ankara'daki Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, kapatılıyor. Tarihi hastane devletin kendi arazisi ise kiracı olduğu Bilkent Şehir Hastanesi’ne devrediliyor.

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı cami ihalesi yarın!

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Kayseri Mithatpaşa'ya büyük eğitim tesisi müjdesi!

KOCASİNAN Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaklaşan yerel seçimler öncesi Mithatpaşa Mahallesi'ne, spor salonu ve eğitim birimlerinin olduğu büyük bir tesis kazandıracaklarının müjdeledi.

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı cami ihalesi 14 Şubat'ta!

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 14 Şubat saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı'na cami inşa edilecek!

TOKİ Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Deniz GYO Metrokent eğitim tesisi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Etimesgut Eryaman Mahallesi'nde yer alan  Metrokent Eğitim tesisi bloğunun 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Kayseri'de 9 milyon TL'ye satılık özel eğitim tesisi imarlı arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan İlçesi, Şeker Mahallesi'nde bulunan 9 metrekarelik, Özel Eğitim Tesis alanı imarlı arsayı ihale ile satışa sunuyor...

Eskişehir'de özel eğitim tesisi yapım ve kiralama ihalesi 18 Haziran'da!

Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Eskişehir'de özel eğitim tesisi yapım karşılığı uzun süreli kiralama ve işletme işi ihale ediliyor. İhale 18 Haziran'da yapılacak..

Gölbaşı Eğitim Kampüsü için imzalar atıldı!

Ankara Gölbaşı'nda hayata geçirilecek olan Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü için imzalar atıldı.

ankara eğitim tesisi yatırımları 2021 Haberi

ankara eğitim tesisi yatırımları 2021

Ankara Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde 26 eğitim tesisi için toplu açılış töreni gerçekleşti. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılım sağladı. 

Törende konuşan Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Ankara Valiliği Eğitim Tesisleri Toplu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, hayatın her alanında olduğu gibi eğitimde de ihtiyaç, talep, beklenti ve yönelimlerin zamanla değiştiğini söyledi. Türkiye'nin bugün 20 yıl öncesinden farklı olduğu gibi 20 yıl sonrasında da bugünden farklı olacağını ifade eden Erdoğan, şunları söyledi: 

"Zamana karşı durmak ve değişime direnmek, yel değirmenlerine meydan okumaktan farksızdır. Buraya nereden, hangi şartlardan geldiğimizi elbette unutmayacağız. Anne ve babalarımızın bugün bize gayet tabii gelen imkanlar için neler çektiğini, ne tür bedelleri ödediğini de aklımızdan çıkartmayacağız. Nereden...