20 / 04 / 2024

Ankara İş Kulesi

Ankara İş Kulesi

Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı Ankara İş Kulesi25 bin 756 metrekarelik alanı 73 bin 462 TL+KDV bedelle kiraladı...

Ankara’nın yıllardır bitmeyen Cumhuriyet Kulesi için bugüne kadar 355 milyon 653 bin TL harcandı! Hala tamamlanamadı!

2003'te Ankara'da temeli atılan, dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de gerilimlerine sahne olan Cumhuriyet Kulesi için, bugüne kadar toplam dört ihale gerçekleştirildi ve kamu kaynaklarından 355 milyon 653 bin lira para harcandı. 

İş GYO Ankara İş Kulesi'nin yıllık kira geliri ne kadar?

İş GYO Ankara İş Kulesi'nin aylık kira geliri 550 bin TL, yıllık kira geliri 6 milyon 600 bin TL olarak belirlendi. 

Ankara'ya Çamlıca benzeri kule inşa edilecek!

İstanbul'da inşa edilen ve geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Çamlıca Kulesi'nin benzeri Ankara'ya geliyor. Kulenin Dikmen Çaldağ bölgesinde yapılması bekleniyor.

Ankara'nın siluetini bozan vericiler için yeni öneri!

Ankara'da çirkin bir görünüme neden olan radyo-televizyon vericiler Çamlıca Kulesi'ne benzer bir çözüm önerisi getirildi. Öneride vericilerin Cumhuriyet Kulesi'nde toplanması tavsiye edildi. 

Ankara’daki Keçiören Kulesi inşaatına 60 milyon TL'lik bütçe!

Ankara’daki Keçiören Kulesi’ne 17 yılda 27 milyon TL harcama yapıldı fakat yapımı yarım kaldı. Şimdi bitmesi için 60 milyon daha harcanacak...

Keçiören Cumhuriyet Kulesi'nin ihalesi yapıldı!

Ankara Keçiören yer alan Cumhuriyet Kulesi'nin ihalesi, 9 firmanın katılımıyla gerçekleştirildi.

Mehmet Nuri Ersoy: Galata Kulesi işletme projesi değil!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binasının Ankara'da süren inşaat çalışmalarını inceleyen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Galata Kulesi Projesi'nin işletme projesi olmadığını söyledi.

Cumhuriyet Kulesi 2021’de tamamlanıyor!

Ankara’da bulunan Cumhuriyet Kulesi’nin 2021’de tamamlayacağını söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını taçlandıracağız” şeklinde açıklama yaptı.

Ankara Ofis Kulesi'nde Guardian Glass imzası! 

Anmahian Winton Architects ve rggA Mimarlık işbirliği ile tasarlanarak Ankara'nın batısını bağlayan Otoyol aksı üzerinde yükselen Ankara Ofis Kulesi'nde Guardina Glass imzası var. 

Ankara’daki Cumhuriyet Kulesi yeniden ihaleye çıkıyor! 

2003 yılında yapımına başlanan ve yüzde 40’ı tamamlanabilen Ankara’daki Cumhuriyet Kulesi için yeniden ihale yapılacak. 

Ankara Cumhuriyet Kulesi 1,5 yılda tamamlanacak!

‘Yeni projelere vatandaşımızla birlikte imza atacağız’ diye konuşan AK Parti Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, öncelikle yarım kalan ve Keçiören’in simgelerinden biri olan Cumhuriyet Kulesi’ni bitirmek olduğunu söyledi.

Ankara Kulesi görüntü kirliliğini ortadan kaldıracak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından Dikmen’e inşa edilecek Ankara Kulesi’yle görüntü kirliliği ortadan kalkacak. 

Ankara İş Kulesi'nin aylık kira bedeli 442 bin 894 TL!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer olan Ankara İş Kulesi'nin aylık kira bedeli 442 bin 894 TL+KDV'ye ulaştı...

Ankara İş Kulesi Haberi

Ankara İş Kulesi

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Ankara İş Kulesi kiralama işlemi hakkında açıklama yaptı.

İş GYO portföyünde yer alan Ankara İş Kulesi'nin kiralama çalışmaları kapsamında, 25 bin 756 metrekarelik alan, piyasa koşulları çerçevesinde aylık 373 bin 462 TL+KDV bedel üzerinden Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı'na kiralandı.Söz konusu kiralama işlemi ile birlikte Ankara İş Kulesi'nde; doluluk oranı yüzde 100'e, toplam aylık kira geliri 442 bin 894 TL+KDV'ye, yıllık kira geliri ise KDV hariç 5,3 milyon TL'ye ulaştı.  

İş GYO'nun KAP açıklaması: 
Portföyümüzde yer alan Ankara İş Kulesi'nin kiralama çalışmaları kapsamında, 25.756 m2'lik alan, piyasa koşulları çerçevesinde aylık 373.462 TL+KDV bedel üzerinden Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı'na kiralanmıştır. Söz konusu kiralama işlemi ile birlikte Ankara İş Kulesi'nde; doluluk oranı %100'e, toplam...