24 / 04 / 2024

Ankara Osman Pazarı

Ankara Osman Pazarı

Yanarak küle dönen Osmanlı Pazarı'nı yeniden inşa eden Büyükşehir Belediyesi ve ATO 15 Nisan olan teslim tarihini bu ay sonuna çekerek esnafa 'müjde' vermek istiyor

Merkez Ankara projesi 6 ayda 828.7 milyon TL değerlendi! 

Merkez Ankara projesinin 2023 yıl sonu pazar değeri belli oldu. Peki Merkez Ankara'nın değeri ne kadar arttı? Projenin 2023 yıl sonu değeri kaç TL oldu? İşte detaylar...

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda cuma, cumartesi ve pazar günleri ek sefer yapılacak! 

TCDD Taşımacılık AŞ, 11 Ağustos tarihinden itibaren Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda cuma, cumartesi ve pazar günleri ek sefer yapılacağını duyurdu. İşte o açıklama ve ayrıntılar...

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ile Ankara İş Kule'nin değerini açıkladı! İşte o rakam! 

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ile Ankara İş Kule'nin 2023 Haziran itibarıyla pazar değeri açıklandı. İşte o rakamlar...

İş GYO Ankara İş Kule'nin değeri ne kadar?

İş GYO ait Ankara İş Kule'nin pazar değeri 178 milyon 185 bin TL, taşınmazın yıllık toplam kira değeri 6 milyon 600 bin TL, ortalama aylık birim kira değeri ise 20,00 TL olarak belirlendi. 

Ankara'da kentsel dönüşüm düğümü çözülüyor!

Geçtiğimiz pazar günü Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 100’ün üzerindeki projesinin temelinin atılması ve açılışı sebebiyle bir tören gerçekleştirildi.

Osman Hilmi Özdil'in avukatı Orhan Karakuş gayrimenkul zengini çıktı!

Bank Asya ve FETÖ’nün emniyet imamı Osman Hilmi Özdil’in avukatı Orhan Karakuş’un Bank Asya’da 3 milyon 769 bin 810 TL'lik hesabı, Ankara’da 2 dairesi, 1 çalışma ofisi, Antalya’da arsa, araba ve eşinin adına 2 kooperatif hissesi olduğu belirlendi.

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Ankara Açık Oto Pazarı icradan satılıyor!

Ankara İli Yenimahalle İlçesi Macun-1 Mahallesi'nde yer alan Ankara Açık Oto Pazarı 99 milyon 622 bin 500 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan Ankara Açık Oto Pazarı için ilk ihale tarihi 7 Ağustos 2018 olarak belirlendi. 

Ankara'da bir daireyi 300 kişiye sattılar!

Ankara Yenimahalle'de bir daire yaklaşık 300 kişiye satıldı. Akıllara ‘Sülün Osman’ı getiren olay mağdurlardan emekli astsubay Muharrem Yozgat'ın konunun peşine düşmesiyle aydınlandı. 

Ankara-Sivas YHT için ilk ray serimi 25 Mart'ta!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü Ankara-Sivas YHT Projesi ile ilgili duyuru yaptı. Projenin ilk ray serimi için 25 Mart Pazar günü tören düzenlenecek...

Bağcılar pazar alanı projesi imar tadilatı askıda!

Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi, Gençosman Parkı Zeminaltı Otopark ve Pazar Alanı Projesi için imar planı tadilatı bugün askıya çıkı..

Ankara'da gayrimenkulden elde edilen kazanç artıyor!

EKN Group Yönetim Kurulu Başkanı Osman Eken, Ankara'da gayrimenkulden elde edilen kazanç artışını değerlendirdi.

Ankara 15 Temmuz Şehitler Anıtı pazar günü açılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da hayata geçirilen 15 Temmuz Şehitler Anıtı"nda incelemelerde bulundu.

Ankara Osman Pazarı Haberi

Ankara Osman Pazarı

ARALIK 2015'te elektrik kontağından çıkan yangının ardından küle dönen Keçiören'deki Osmanlı Pazarı'nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yangının ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatıyla Ankara Valiliği hak sahibi esnaflara maddi yardımda bulunurken Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve ATO Başkanı Salih Bezci de mağdur esnafın isteği üzerine küle dönen pazarı daha modern bir şekilde inşa etme sözü verdi. 


ESNAFI MAĞDUR ETMEYİN, BİTİRİN 

Çalışmaların 7 gün 24 saat esasına göre günde ortalama 50 ile 100 personelle devam ettiğini belirten Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Melih Gökçek'in esnafı mağdur etmeden bir an önce bitirin talimatının ardından gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu yoğun çalışma da meyvelerini vermeye başladı" diye konuştu. 


ERKEN TESLİM İÇİN UĞRAŞIYORUZ 

Yaklaşık 5 milyon...