19 / 04 / 2024

Ankara şehir projeleri

Ankara şehir projeleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Eksik ne varsa, yapılması gereken ne varsa onları tespit ettik. Bu şehri daha nasıl büyütürüz diye yeni projeler hazırlıyoruz." diye konuştu. 

TOKİ Ankara projeleri için yeni tarih belli oldu! Tam 290 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara 2023 projeleri için yeni tarih belli oldu... Tam 290 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın...

Emlak Konut GYO 3 projesi için ön talep topluyor!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 4. Etap, Vadi Evleri 2. Etap ve Başakşehir projeleri için ön talep topluyor...

Gaziantep Kuzeyşehir ve Güneyşehir projeleri için ön talep toplanıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kentte hayata geçireceği 14 bin konutluk proje için ön talep sürecini başlattı. 

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Beylerbeyi ve Kayaşehir projeleri geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı...

Akkuş Grup'tan 3 yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Akkuş Grup, Zeytinburnu, Esenyurt ve Bahçeşehir projeleri için düğmeye bastı.

Göçler ‘Akıllı Şehir’ yatırımlarını hızlandırdı!

Teknoloji ve dijital dönüşüm hayatımızın her noktasını etkilerken akıllı şehir projeleri de bu büyük dönüşümün bir parçası haline geldi. Akıllı binalar, enerji verimliliğini sağlayan akıllı kentsel aydınlatmalar, en yaygın akıllı şehir uygulamaları olarak gösteriliyor.

Ankara İncek projeleri masaya yatırıldı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek İncek Toki 1. Etap konutlarını ziyaret ederek site sakinlerine projeler hakkında bilgi verdi.

Güvenli ve akıllı şehir projelerine talep artıyor!

Güvenli ve akıllı şehir projeleri 40 milyar dolarlık dev bir pazar oldu. Hızlı nüfus artışı ve hızlı kentleşme güvenli ve akıllı şehir projelerine olan talebin artmasına sebep oluyor...

Kayseri Büyükşehir projeleri tek tek ele alındı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin projeleriyle ilgili çok önemli bir toplantı yaptı. 

TOKİ 100 bin konut Ankara 2020 projeleri hangi ilçelerde?

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan 100 bin yeni konutla dar ve orta gelirli aileler ev sahibi olacak. Peki TOKİ 100 bin konut Ankara 2020 projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek.

Tarihi Numune Hastanesi'nin binası sağlığa hizmet edecek!

Türkiye'nin en eski sağlık kuruluşlarından biri olan ve Ankara Şehir Hastanesine taşınan Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinin tarihi binası, tıbba hizmet vermeye devam edecek.

İBB'nin Akıllı Şehir projeleri Teknofest 2019'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin “Akıllı Şehir İstanbul” vizyonu çerçevesinde hayata geçirdiği teknolojik uygulamalar, TEKNOFEST- İstanbul Havacılık Uzay ve Teknoloji Fuarı’nda tanıtıldı.

Ankara Şehir Hastanesi'ndeki heliport tamamlandı!

Ankara Şehir Hastanesi yerleşkesinde inşaat tamamlanan 2 bin 400 metrekarelik heliporttan ilk kez bir hastanın nakli için ambulans helikopterle deneme uçuşu yapıldı.

Ankara şehir projeleri Haberi

Ankara şehir projeleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki,  Ankara Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği'nde (ASEMKOM) Başkan Ceyhan Gündüz ve üyelerle bir araya geldi. Programda, vatandaşı doğrudan ilgilendiren pazardaki fiyat artışından belediyelerin sorumlu tutulduğ ifade edildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, esnafına seslenen Özhaseki, "Birebir içinde yaşayan sizlersiniz. Üreten insanlarla muhatap olup burada tüketiciye iletme noktasında aracı olarak belki de en önemli görevi sizler ifa ediyorsunuz. Buradan alınacak doğru fikirlerin de iletilmesi gerekiyor. Ben bu konuda üzerime düşeni yaparım." değerlendirmesinde bulundu'' diye konuştu.

Ankara'daki eksiklikleri tespit ettiklerini vurgulayan Özhaseki, şu ifadeleri kullandı:

"Burada eksik ne varsa, yapılması gereken ne varsa onları tespit ettik. Bu şehri daha nasıl büyütürüz diye yeni projeler hazırlıyoruz. Tabii ki 'bunlar eskiden neden...