23 / 04 / 2024

ankara toplu konut

ankara toplu konut

Ankara' Gölbaşı'nda yaşama geçecek olan Gölbaşı Yaylabağ Toplu Konut projesi 10 bin konuttan oluşuyor...

İmamoğlu Toplu Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmamoğlu Toplu Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Musa İmamoğlu ve Recai İmamoğlu ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Vefa Holding'ten Türkiye'ye toplu konut projesi!

Vefa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner, firmasının yatırımlarını ve planlarını anlattı. TOKİ ile işbirliği içinde olduklarını söyleyen Güner, toplu konut projesini hayata geçirmek istediklerini belirtti.

Ankara'da konut satışları hızlanacak!

Gayrimenkul Uzmanı Köksal Ünal, Ankara'daki konut sektörünü ve satışları değerlendirdi. Ünal, "Satışlar hızlanacak" diye konuştu.

Yeni Kent Toplu Konut projesi tanıtıldı!

Dulkadiroğlu Belediyesi öncülüğünde hayata geçirilen Yeni Kent Toplu Konut projesinin tanıtımı yapıldı.

Ankara'da konut satışları tavan yaptı!

Ankara'da konut satışları patladı. Gayrimenkul Uzmanı Köksal Ünal, İstanbul’da hız kesen konut satışlarının Ankara’da ivmelenerek arttığına işaret etti.

Ankara'da konut kredisi kullanım oranları yüzde 14 arttı!

Pronote Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlığı, konut kredisi kullanım oranlarını açıkladı. Ankara'da konut kredisi kullanım oranları son 1 yılda yaklaşık yüzde 14 artış gösterdi ve 20,7 milyar TL'ye ulaştı.

Katar’dan toplu konut teklifi!

Sabah, Daily Sabah ve aHaber'in basın sponsorluğunda Doha'da gerçekleşen Expo Turkey by Qatar Fuarı’nda yatırımcılarla görüşen Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Katar’dan toplu konut teklifi aldıklarını açıkladı.

Ankara'da konut yatırımında en karlı 7 ilçe!

Ankara'da gayrimenkul sektörü hızla gelişiyor. Sizler için bölgede konut yatırımında en karlı bölgeler araştırıldı. İşte Ankara'da konut yatırımında en karlı 7 ilçe...

Isparta Atabey'e toplu konut müjdesi!

Isparta'nın Atabey ilçesinde 250'ye yakın toplu konut yapılacak. Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy yaptığı açıklamada çalışmalarının sürdüğünü ve sadece Atabey değil, İsparta'ya hizmet edeceklerini söyledi.

Nar Toplu Konut İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nar Toplu Konut İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alihan Çiçek tarafından kuruldu.

Manisa Akhisar'daki Romanlara yönelik toplu konut çalışmaları mecliste!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'nın Akhisar ilçesinde Roman vatandaşlara yönelik toplu konut çalışmalarına ilişkin 10 soru sordu..

Çamlık Toplu Konut Projesi'nin temeli atıldı!

Gemlik Belediyesi Çamlık Toplu Konut Projesi'nin temeli atıldı. İşte detaylar...

Ankara Yavuz Sultan Selim Toplu Konut Alanı imar planı askıda!

Ankara Gölbaşı İlçesi, Halaçlı-Velihimmetli Çayırlı Mahalleleri Yavuz Sultan Selim Toplu Konut Alanına ilişkin imar planı yarın askıya çıkarılıyor...

ankara toplu konut Haberi

ankara toplu konut

Başkent Kooperatif Birliği tarafından Ankara Gölbaşı'nda 9 milyon metrekarelik alanda 10 bin konuttan meydana gelecek olan  Gölbaşı Yaylabağ Toplu Konut Projesi  3500 villa, 3500 çok katlı konut, 2500 özel mülkiyetten oluşacak.


İnşaat çalışmalarının daha başlamadığı Gölbaşı Yaylabağ Projesi'nin parselasyon planı Gölbaşı Belediyesi tarafından yapılıyor.


Projeden sadece Başkent Kooperatifler Birliği üyeleri konut sahibi olabiliyor. Gölbaşı Yaylabağ Projesi Birliğe bağlı kooperatifler tarafından finanse edilecek.