28 / 03 / 2024

Ankara Vişnelik Apartments iletişim

Ankara Vişnelik Apartments iletişim

Ankara´nın studio konut anlayışına yeni bir boyut kazandıracak elit bir proje.1.610 m2 arsa üzerine konumlanacak olan ViŞNELiK APARTMENTS, 42 lüks konut ile bölgeye "kompakt lüks" kavramını öğretecek.

Ankara'daki bir taşınmazın da içinde olduğu özelleştirme kapsamında 214 milyon 855 bin TL'lik satış gerçekleşti!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından Aydın, İzmir ve Muş'taki bazı taşınmazların satışı ve Ankara'daki bir taşınmaza dair imar planı değişikliğine yönelik karar alındı. 

‘Geliştirdiğimiz teknolojileri Ankara'dan dünyaya ihraç edeceğiz’

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, teknolojik gelişime yönelik açıklamalarda bulundu. Hisarcıklıoğlu, "Geliştirdiğimiz teknolojileri Ankara'dan dünyaya ihraç edeceğiz" şeklinde konuştu.

Ankara ve İstanbul’da yaşayanlara müjde! Sadece 5 TL’den satılacak

Ankara'da ve İstanbul'da yaşayan vatandaşlara yönelik önemli bir haber geldi. İstanbul ve Ankara’da 300 gramlık ramazan pidesi 5 TL’den satılacak.

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak Eskişehir'de imarlı arsa satıyor!

Satışa çıkardığı imarlı arsalarla yatırımcıları cezbeden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili, Odunpazarı ilçesi Vişnelik Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Sinpaş Ege Vadisi'nin yeni etabı Vadi Apartments ön satışta! Yeni proje!

Sinpaş tarafından Ankara'nın merkezinde Çankaya Oran'da hayata geçirilen Ege Vadisi projesinin yeni etabı Vadi Apartments ön satışa çıktı. İşte projeyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ankara'da yüksek kiralara yönelik protesto!

Ankara'da bir grup öğrenci yüksek kiraları protesto etmek için eylem düzenledi. 

Kayseri-Ankara hızlı tren hattı projesi için kredi görüşmeleri tamamlanıyor!

Kayseri Ankara arasında hızlı tren hattı projesine yönelik açıklamaya yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, projeye yönelik açıklamalarda bulundu.

Ankara'daki 9 taşınmazın ihalesi için nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı!

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yer alan 9 gayrimenkulün özelleştirilmesine yönelik ihale için nihai pazarlık görüşmeleri gerçekleşti. 

Ankara Beytepe'de inşaat alan artırımı İmar Komisyonu'nda onaylandı!

Başkent Ankara'da bulunan Beytepe Lodumlu’daki arsanın inşaat hakkının yükseltilmesine yönelik teklif Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu’nda oy çoğunluğu ile kabul edildi.

Ankara-İstanbul arasına ikinci YHT hattı geliyor!

Katıldığı bir televizyon programında gündeme yönelik soruları yanıtlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul-Ankara arasında ikinci YHT hattının inşa edileceğini açıkladı. 

Ankara Büyükşehir'den tahliye edilen binalarda yaşayanlara destek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, çökme tehlikesi olan binanın bulunduğu alanda boşaltılan binalarda yaşayanlara yönelik yardım çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

Ankara'da usulsüz kiralanan 16 günübirlik evin işletmecisine 206 bin 487 TL ceza!

Ankara'da polis ekipleri tarafından günübirlik kiralanan evlere yönelik yapılan denetimde,16 işletme sahibine 206 bin 487 lira idari ceza verildi.

Ankara Sanat Tiyatrosu'nun kirasını ödeyemediği için kapanması mecliste!

Ankara Sanat Tiyatrosu'nun pandemi sürecinde kirasını ödeyemediği için kapanmasına ve özel tiyatroların desteklenmesine yönelik Bakanlıkça yapılan çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Vişnelik Apartments iletişim Haberi

Ankara Vişnelik Apartments iletişim

Ankara nın en değerli bölgelerinden 100.YIL da bulunan VİŞNELİK APARTMENTS da , bir yandan yaşam keyfi ve prestij sağlarken, değeri sürekli artan bir bölgede güçlü bir yatırım fırsatı da sunuyor. Proje Ankara´nın en önemli arterleri olan Eskişehir yolu ve Konya yoluna 3 km ,Kızılay ve Çankaya ya 7 km mesafe de olup ayrıca AŞTİ Şehirlerarası Otobüs Terminali , Ato Kongre ve Fuar Merkezi , Armada Alışveriş Merkezi ,Mövenpick Hotel ve TOBB Hastanesi ,Bayındır Hastanesi , 7 yıldızlı Marriott Hotel ve Ulusoy otobüsleri Merkez Hareket Noktası , Ankara´nın her bölgesinden kolaylıkla ulaşılabilecek Söğütözü-Çayyolu ile Söğütözü-Kızılay metro ana istasyonuna 3 km lik mesafesi ile tüm ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek bir konuma sahiptir.


VİŞNELİK APARTMENTS´da dairelerin tümü aynı zaman da ev-ofis olarak ta kullanılabilme...