29 / 03 / 2024

ANT yapı Türkiye Finans Genel Müdürlük Binası

ANT yapı Türkiye Finans Genel Müdürlük Binası

Türkiye Finans Şantiyesinden Haberler İ stanbul’da , Ümrani ye ’de Ant Yapı’nın ana yükleniciliğinde ilerleyen Türkiye Finans Genel Müdürlük binasında inşaat faaliyetleri devam ediyor.

Sur Yapı'dan Türkiye’nin ilk yeşil kampanyası: Mis Gibi Hayat!

Hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Sur Yapı Türkiye'de bir ilke imza atıyor. 'Mis Gibi Hayat’ adında yepyeni bir kampanyayı hayata geçiren Sur Yapı, projelerinde yeşili korumaya önem veriyor.

ANT Yapı'ya ''Sektörüne İlham Veren Kurum Ödülü'nün sahibi oldu!

Uluslararası alanda en çok iş yapan 100 müteahhitten biri olan Ant Yapı, Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği tarafından gerçekleştirilen 11. KSS Zirvesi’nde, “Sektörüne İlham Veren Kurum” ödülünün sahibi oldu.

Antwell'de son rötuşlar!

İnşaat sektörünün öncü firmalarından Ant Yapı, Türkiye’nin ilk sağlık rezidansı Antwell Life Care Residence’ta eylülde başlaması planlanan yeni yaşam için son çiviler çakılıyor...

Seha Yapı Türkiye’nin en çok konut projesi yürüten ilk 10 şirketi arasında!

Seha Yapı, Türkiye’nin en prestijli ekonomi yayınlarından olan Capital ve Ekonomist dergileri tarafından gerçekleştirilen "Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri" ödül töreninde ülkemizin en çok konut projesi yürüten ilk 10 şirketi arasında yer alarak ödül kazandı. 

Sur Yapı Türkiye için kazanç vakti kampanyası 2018!

Sur Yapı Türkiye için kazanç vakti kampanyası 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projelerin de dahil olduğu kampanyada birçok proje bulunuyor.

Gedizler Yapı Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına katıldı!

Emlak Konut, KONUTDER, GYODER ve İNDER tarafından başlatılan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” Kampanyasına Gedizler Yapı da katıldı.

Sur Yapı'dan Türkiye için kazanç vakti kampanyasına tam destek!

Sur Yapı, "Türkiye İçin Kazanç Vakti" kampanyasına üç şehir, 13 ilçedeki 16 projesiyle destek veriyor...

Sur Yapı'dan Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyası'na destek!

Emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden biri olan Sur Yapı, “Türkiye İçin Kazanç Vakti” sloganıyla konut sektöründe başlatılan kampanyaya destek veriyor.

Antplato’nun örnek ofislerinde ödüllü masa!

Ant Yapı Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’nun örnek ofislerinde dünyaca ünlü İtalyan Tasarımcı Mauro Lipparini’nin ‘Best of Year 2016’ ödüllü masasını tercih ediyor.

Ant Yapı Dünyanın En Büyük 250 Müteahhidi listesinde!

Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesi açıklandı. Listenin 86. sırasında Ant Yapı yer aldı. Ant Yapı Türkiye Müteahhitler Birliği tarafından ödüllendirildi.

Katarlılar Türkiye'de gayrimenkul, inşaat ve turizm yatırımları yapıyor!

2005-2015 yılları arasında yaklaşık 450 milyar dolarlık yurt dışı yatırımı gerçekleştiren Katar'ın geçen yılki dış yatırımları ise 19 milyar doları buldu. Katar, Türkiye'de medyadan tekstile, bankacılık ve gayrimenkulden enerjiye kadar yatırım yapıyor.

Özge Yapı, Türkiye’yi prefabrik konut siteleri ile tanıştırıyor!

Prefabrik konutlar, tek villalık müstakil yaşamlardan toplu yaşam alanlarına doğru genişliyor. Afrika’ya kadar bina gönderen Özge Yapı, Türkiye’yi prefabrik konut siteleri ile tanıştırıyor.

TOKİ Türkiye'nin dört bir yanına yapılan stadyumlardan ne kazanıyor?

Yurt Gazetesi'nin köşe yazarlarından Esin Gedik bugünkü yazısında TOKİ'nin Türkiye'nin dört bir yanına yapılan stadyumlardan elde ettiği geliri ele aldı. İşte Esin Gedik'in o yazısı...

ANT yapı Türkiye Finans Genel Müdürlük Binası Haberi

ANT yapı Türkiye Finans Genel Müdürlük Binası

Türkiye Finans Şantiyesinden Haberler İ stanbul’da , Ümrani ye ’de Ant Yapı’nın ana yükleniciliğinde ilerleyen Türkiye Finans Genel Müdürlük binasında inşaat faaliyetleri devam ediyor. Yatırım bankası olarak hizmet veren Türkiye Finans’ın inşaatı, toplam 33.562 metrekarelik bir arsanın 8.250 metrekaresinde sürdürülüyor. 


İnşaattaki gelişmeler, Ant Yapı ekibi tarafından planlandığı gibi ilerliyor. A Blok’ta: Güney cephede; B2-B5 aksları arası 3. ve 27. katlar arasında cam montajı tamamlandı. Silikon sistem uygulamasına devam ediliyor. B6B7 aksları arası 3. ve 27. katlar arasında profil montajı tamamlandı, 4. ve 24. katlar arası cam montajı yapıldı. Kule ışıklık cephe ve çatıda cam montajına devam ediliyor. Kuzey cephede; B2B7 aksları zemin ve 27. katlar arasında cam montajı yapıldı. Doğu cephede; cam montajı ve silikon sistem uygulaması tamamlandı. Kule ışıklık...