25 / 04 / 2024

Antalya Büyükşehir Belediye binası ne zaman tamamlanacak

Antalya Büyükşehir Belediye binası ne zaman tamamlanacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binası ihalesi yapıldı. 23 firmanın teklifinin geçerli sayıldığı ihalede en düşük teklifler en yüksek teklif arasında fark 9 milyon 706 bin TL oldu.

Antalya Büyükşehir'den 35.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Kepez ilçesi, Küçütçü Mahallesi'nde yer alan arsayı 35 milyon 280 bin TL'ye satıyor...

Antalya Büyükşehir'den Muratpaşa'da 16.1 milyon TL'ye satılık iş yeri!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya ili Muratpaşa ilçesi, Çaybaşı Mahallesi, 12672 ada 6 parselde yer alan iş yerini 16 milyon 100 bin TL'ye satıyor...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Sağlığı Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Sağlığı Merkezi'nde çalışmalar son aşamaya geldi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek çalışmaları yerinde inceledi. 

Antalya Büyükşehir'den 6.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kepez ilçesi, Kütükçü mahallesinde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 6 milyon 825 bin TL olarak belirlendi. 

Antalya Büyükşehir'den barakada yaşayan aileye yeni ev!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in eşi Ebru Türel, Antalya'da barakada yaşayan 6 kişilik aileye hayırsever vatandaş ve işadamları ile birlikte yardım eli uzatarak prefabrik ev yaptı. 

Antalya Büyükşehir’den Kepez’e 2.2 milyar TL’lik yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 4.5 yılda Kepez’e 2.2 Milyar TL’lik yatırım yaptığını dile getiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  Kepez’in Antalya’nın arka bahçesi olmaktan çıkıp Antalya’nın ön bahçesi haline geldiğini söyledi

Antalya Büyükşehir'den 63.7 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Kepez ilçesinde bulunan 5 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazların satış bedeli 63 milyon 790 bin TL olarak belirlendi.

Antalya Büyükşehir'den 35.7 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapı ve tesislerin inşaası ile alan düzenlemeleri yapılarak yapım-inşaat süresi de dahil olmak üzere 29 yıl süreyle işletilmesi işi ihale ediliyor..

Antalya Büyükşehir'den konteyner ev yardımı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat’a bağlı Aksaz Mahallesi’nde yaşayan Ahmet Gümüş adlı vatandaşa konteyner ev hediye etti.

Antalya Büyükşehir'den Alanya'ya mahalle konağı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, eğitimin taşımalı sisteme geçtiği kırsal mahallelerde yer alan atıl durumdaki eski köy okullarına tekrar hayat veriyor. 

Antalya Büyükşehir’den 5 yıldızlı bir sosyal tesis daha!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, her biri çekim merkezi haline gelen ve kent yaşamına hareket getiren sosyal tesislerine bir yenisini daha ekledi. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna oldu!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mustafa Tuna seçildi. Mustafa Tuna, Sincan Belediye Başkanı olarak görev yapıyordu. 

Alinur Aktaş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı oldu!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na Ak Partili Alinur Aktaş seçildi. 

Antalya Büyükşehir Belediye binası ne zaman tamamlanacak Haberi

Antalya Büyükşehir Belediye binası ne zaman tamamlanacak


Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Adnan Menderes Bulvarı üzerinde 27 Ocak 2008 günü temeli atılan yeni hizmet binasının tamamlanması için gerçekleştirdiği ihaleye 25 firma katıldı. 23 firmanın teklifinin geçerli sayıldığı ihalede en düşük teklifler en yüksek teklif arasında fark 9 milyon 706 bin TL oldu. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Mevlana Kavşağı ve Andızlı Şehir Mezarlığı arasında bulunan yeni hizmet binasında 6 yıl aradan sonra yeniden inşaat başlıyor. Temeli 27 Ocak 2008 günü Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in törenle attığı binanın tamamlanması için yapılan ihaleye 25 firma katıldı. 

İhalede bir firma yanlış evrak hazırladığı gerekçesiyle dosyası açılmadan elenirken Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasının kaba inşaat işlerini yapan Oflaz grubu ise teklif yerine teşekkür mektubu koyarak ihaleden çekildi. 

23 teklifin geçerli sayıldığı ihalede en düşük ilk 5...