25 / 04 / 2024

Antalya Havalimanı yatırım

Antalya Havalimanı yatırım

Fraport AG Üst Yöneticisi (CEO) Stefan Schulte, ''Antalya Havalimanı'na bugüne kadar 450 milyon avronun üzerinde terminal yatırımı yapıldı'' dedi.

Antalya Meidan Plaza'da yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı!

Akdeniz bölgesinde yatırım ve yaşam değeri yüksek projeleri hayata geçiren Aderan Global, Meidan Plaza projesi yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı sunuyor. İşte ayrıntılar...

Antalya Kemer'e 445 milyonluk 5 yıldızlı otel yatırımı! 

Hayat Sağlık Hizmetleri Yatırım İşletmecilik Turizm Taahhüt Tic. Ve San. A.Ş, Antalya Kemer'e 445 milyonluk otel yatırımı yapacak. Proje kapsamında 249 oda 1000 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi kurulacak.

Antalya'dan büyük çalım! Hem konutta hem iş yatırımında yabancıların gözdesi oldu!

Türkiye'nin turizm cenneti Antalya, yabancı iş yatırımında İstanbul'un ardından ikinci, yabancıların konut yatırımında ise birinci oldu. 

Fenercioğlu İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor!

Alanya ve Antalya’da yaptığı inşaatlarla kısa sürede hızla büyüyen ve ardından Bodrum, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Fenercioğlu A.Ş. şimdi de İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor. 

Antalya'ya tatile gelen ya yatırım yapıyor ya da ev alıyor!

Tatilcilerin gözdesi olan Antalya, konut satışı ve yatırım konusunda da yabancıların gözdesi olmaya devam ediyor.

Çukurova Havalimanı için 2.3 milyar TL'lik yatırım teşvik belgesi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Nisan 2021'e ait yatırım teşvik belgelerinin olduğu liste Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında açıklandı. Nisan 2021'in en yüksek bedelli teşvik belgesi Mersin ilinde hayata geçirilecek olan Çukurova Havalimanı için verildi. 

NG Hotels'den Antalya'ya 1.5 milyar TL'lik otel yatırımı!

Sapanca ve Afyon'da toplam 3 otel açılışı yapan NG Hotels yatırımlarına devam ediyor. Grup son olarak Antalya'da 1.5 milyar TL'lik otel yatırımına imza attı. 

Antalya'da gayrimenkul yatırımında en dikkat çeken bölgeler!

Türk Emlak Haber Ajansı Antalya Bölge Temsilcisi İlker Ay, Türkiye'nin turizm kentlerinden Antalya'nın gayrimenkul yatırımında en dikkat çeken bölgelerini sıraladı.

İstanbul'a yaptığımız ulaştırma yatırımının her biri dünya çapında eserler!

İstanbul Havalimanı 3. Bağımsız Pisti'nin açılış töreninde konuşan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İstanbul'a yaptığımız ulaştırma yatırımının her biri dünya çapında eserler" dedi.

Konut yatırımında tercih edilen ilk 5 şehir!

Türkiye’de en çok satılık daire aranan ilk 5 şehir sizler için araştırıldı. Konut yatırımındaki gelişimi gösteren analizler sonucunda Ekim ayı verilerine göre en çok konut aranan 5 il İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Aydın oldu.

Antalya Havalimanı'na 450 milyon avroluk terminal yatırımı!

Fraport AG Üst Yöneticisi (CEO) Stefan Schulte, ''Antalya Havalimanı'na bugüne kadar 450 milyon avronun üzerinde terminal yatırımı yapıldı'' dedi.

DHL Express'ten İstanbul Havalimanı'na 135 milyon avroluk yatırım!

DHL Express Türkiye'nin Üst Yöneticisi (CEO) Claus Lassen yaptığı açıklamada "İstanbul Havalimanı'nda 135 milyon avroluk yatırım yaptık ve 42 bin metrekarelik bir alana sahibiz." dedi.

Diyarbakır'a 160 milyon liralık altyapı yatırımı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın destek ve himayelerinde Diyarbakır'a havalimanına ilave pist, Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve atıksu arıtma tesisi yapımı olmak üzere 160 milyon liralık altyapı yatırımı kazandırıldı.

Antalya Havalimanı yatırım Haberi

Antalya Havalimanı yatırım

Fraport AG Üst Yöneticisi (CEO) Stefan Schulte, "20 yıldır Türkiye pazarındayız. Türkiye, bu zaman içinde inanılmaz başarı ve gelişmeye imza attı. Türkiye'de bulunmaktan gurur duyuyoruz, daha fazla burada bulunmak istiyoruz. Türkiye'ye inanıyoruz, uzun bir zaman daha Türkiye'de olacağız." dedi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Uluslararası havalimanı işletmecisi Fraport, Türkiye pazarındaki 20'nci yılını İstanbul'da, Fraport AG CEO’su Stefan Schulte ve Fraport Türkiye Genel Müdürü Bilgihan Yılmaz, Sivil Havacılık (SHGM) Genel Müdürü Bahri Kesici'nin katılımıyla gerçekşen toplantıyla kutladı.

1999 yılında Antalya Havalimanı’nın işletmesini üstlenen şirket, 2,5 milyon uçakla 380 milyona yakın yolcuyu ağırladı. Etkinlik çerçevesinde Antalya Havalimanı'nın kente ve ülke ekonomisine 20 yıllık katkısını gösteren Ekonomik Etki Analizi'nin sonuçları da paylaşıldı.

2018 yılında Türkiye ekonomisinde 123 bine yakın istihdama olanak sağlayan şirket 762...