26 / 04 / 2024

antalya imar planları son durum

antalya imar planları son durum

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada Kırcami Planlarında sona gelindiğini müjdeledi.

İmar planlarındaki hata emlakçı ile ev almak isteyeni karşı karşıya getiriyor!  Vatandaşı dolandırıyormuşuz gibi oluyor!

Antalya'da, kent imar planlarının hazırlandığı dönemlerde yapılan hata emlakçılar ve almak isteyenleri tapuda karşı karşıya getiriyor.

Antalya yapılaşma sorunlarıyla gündemde! Kırcami imar planları yeni yargı sürecini bekliyor!

Antalya’da yapılaşma sorunlarının son zamanlarda en çok adını geçtiği Büyükşehir’in askı süresi ihlali ile bir kez daha iptal edilen Kırcami imar planları için yeni bir yargı süreci başlıyor.

Antalya Kırcami'nin imar planları halk oylamasına sunulacak!

Antalya Kırcami'nin imar planları halk oylamasına göre belli olacak. Halk oylamasının 2 Ocak'ta yapılacağı belirtildi.

Antalya'da imar planları iptal edilen mahalle sakinleri eylem yaptı!

Antalya'da Kırcami Mahallesi sakinleri imar planlarının iptal edildiği gerekçesiyle protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Kemer'in yeni imar planları onaylandı! 

Antalya Kemer Belediyesi Nisan ayı Meclis toplantısında ilçenin yeni imar planları belediye encümeninde onaylandı. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden imar planları için yeni uygulama!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, imar planlarının tüm şehirde şeffaflığını sağlamak ve vatandaşların doğrudan, en hızlı şekilde imar planlarına erişebilmesi için İmar Otomasyon Sistemi (İMOS) kurdu.

Olimpos imar planlarına tepki: Kaçak yapılaşma yasallaşacak!

Antalya'nın Kumluca ilçesindeki köklü tarihe ve eşsiz doğaya sahip Olimpos için hazırlanan imar planlarıyla ilgili konuşan Antalya Kent İzleme Platformu, "Bu uygulama kaçak yapılaşmaları yasallaştırmaktan ibaret bir düzenlemedir" dedi

Muratpaşa Kırcami'nin imar planları için olağanüstü toplanıyor!

Antalya Muratpaşa Kırcami'nin imar planları için olağanüstü 13 Temmuz Cumartesi saat 10.00'da toplanıyor.

Demre için yeni imar planları hazırlanıyor!

Antalya'da yeni imar planları için çalışmalar hızla devam ediyor. Demre için yeni imar planları hazırlanıyor.

Alanya Dinek ve Fığla'nın imar planları onaylandı!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Fığla ve Dinek Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarının oy birliği ile kabul edildiğini açıkladı.

Antalya'nın imar planları yapılırken eski uygarlıklardan ilham alınmadı!

Antalya, çeşitli uygarlıklara ev sahipliği yapmış bir yöre. Kentlerimizin imar planlarını yaparken, bunlardan hiç ilham almamışız. Hiç olmazsa balkonlarımızı çiçekle süsleyebiliriz.

Bursa Gürsu'da imar planları konuşuldu!

Bursa Gürsu Belediye Meclisi 15 Temmuz darbe girişimi sonrası ilk toplantısını yaptı. Gürsu'nun imar planlarının tekrar gözden geçirildiği toplantıda ana maddelerden biri kamu yatırımlarında ilçe içinde yeterli büyüklükte arsa bulunmamasıydı.

İsmail Gültekin: Yalova'da öncelik imar planları!

Mimarlar Odası Yalova Temsilciliği Başkanı İsmail Gültekin,"Bu günlerde Yalova'da yapılacak olan imar planların bir önceliği vardır" dedi.

antalya imar planları son durum Haberi

antalya imar planları son durum

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, çeşitli engellemeler ve dava süreçleriyle çözümü geciken ve kanayan bir yaraya dönen Antalya Kırcami imarında onay ve askı sürecine gelindi. Kırcami İmar Planı’nın çözüm bekleyen en önemli sorunlardan bir tanesi olduğunu söyleyen Başkan Türel, “Kırcami sorununu nihayet çözüyoruz. Bu bölgede inşallah temeller atılıp, inşaatlar yükseldiğinde bu gayretlerin sonucunu aldığımızı görmüş olacağız” dedi.

Türel gelinen son noktayı anlattı

Kırcami Planlarıyla ilgili gelinen son noktaya da değinen Başkan Menderes Türel, “Bölgede bir iki tarihi ev iddiası vardı. Bunu çözdük. Bir tane çınardan dolayı geciktirdiler. Onu da çözdük. İnşallah 24 Mayıs’ta Büyükşehir Belediyesi’ne Muratpaşa Belediyesi Kırcami’nin 18’lik Planlarını gönderiyor. Biz de bir iki haftada onayladığımız gibi askıya çıkarız. Ondan sonra kadastroda tapu işlemleri başlayacak. Kırcami Planlarıyla ilgili...