24 / 04 / 2024

antalya metro yatırımları 2017

antalya metro yatırımları 2017

ATSO Ödül Töreni’nde konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Antalya'ya cazibe merkezleri kazandırdıklarını söyledi.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

İzmir'de metro yatırımları hızlanıyor!

İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu toplantısında yapılan yatırımları anlatan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  metro projeleri hakkında bilgi verdi. 

Gayrimenkul yatırımlarının yeni gözde ilçesi: Çekmeköy!

Çekmeköy, İstanbul'un gözde ilçelerinden biri oldu. İlçe, çevresindeki ormanları, metro ulaşımı ve otoyol kavşaklarına yakınlığı ile dikkat çekiyor. Bölgede hem gayrimenkul firmalarının yatırımları arttı hem de emlak yatırımcılarının iştahı...

Konaklama yatırımlarında İstanbul ve Antalya'nın ağırlığı sürüyor!

Türkiye Otelciler Birliği'nin (TÜROB) tarafından yapılan araştırmaya göre, konaklama sektörü yatırımlarında 9 ayda proje sayısında düşüş olurken, yatırım tutarı yüzde 7,5 oranında arttı

İstanbul'daki metro yatırımları hızlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi birimlerinin yaptığı “Raylı Sistem” çalıştayından metro yatırımlarını hızlandırma ve yerli teknolojilere ağırlık verme kararı çıktı.

İstanbul'da metro yatırımları canlanacak!

CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı, İstanbul'da metro yatırımlarının canlandırılacağını ve İBB’nin çok ciddi bir çıkış yakalayacağını ifade etti...

Yeni otel yatırımları ile 2 bin 397 ek istihdam sağlanacak!

Konaklama yatırımlarında yılın ilk 4 ayında proje sayısında düşüş yaşanırken, toplam yatırım tutarı TL bazında artış gösterdi. Antalya, İstanbul ve Muğla, en fazla yatırım talebi gören ilk üç il oldu.

Ekrem İmamoğlu: İstanbul'da metro yatırımlarına devam edeceğiz!

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmamoğlu, trafik sorununu çözeceklerini, metro yatırımlarına devam edeceklerini, deniz ulaşımındaki oranı arttıracaklarını belirtti...

Antalya otel yatırımlarına doydu!

Cornelia Diamod Genel Müdürü Zafer Alkaya, turizm sektöründen ve Antalya bölgesindeki yatırımlardan bahsetti.  Alkaya, ''Antalya’nın yeni yatırıma ihtiyacı yok. Sadece Antalya’da 600 kadar 5 yıldızlı otel var'' diye konuştu.

İzmir'de metro yatırımları hızlanacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Aziz Kocaoğlu, 95 adet metro aracı için yapılan “Halkapınar Yeraltı Depolama Tesisi” inşaatını inceledi. Kocaoğlu, bölgedeki metro yatırımlara devam edeceklerini söyledi. 

Eyüp, metro ve tramvay yatırımlarıyla değerleniyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, 3 seneyi aşan süredir, ilçeye verdiği hizmetleri, yaptığı eser ve projelerini, gerçekleştirdiği yatırımları anlattı. İşte o yatırımlar...

Avrasya GYO Metro Ticari ve Mali Yatırımlar ödemeleri bildirisini yaptı!

Avrasya GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Avrasya GYO Metro Ticari ve Mali Yatırımlar ödemeleri bildirisini yaptı.

antalya metro yatırımları 2017 Haberi

antalya metro yatırımları 2017


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ATSO) 2016 yılında en fazla vergi ödeyenler ile döviz kazandırıcı, istihdam sağlayıcı faaliyetlerde bulunan firmaları ödüllendirdiği Geleneksel Ödül Töreni’ne katılarak bir konuşma yaptı. 


Belediyenin ekonomik ve finansal durumu hakkında bilgiler veren Başkan Menderes Türel, “Belediyemizin 2013 faaliyet bütçesi 50 milyon civarındaydı. 2015’te 200 milyonu geçtik, 2016’da 500 milyonu geçtik. İnşallah 2017’de yatırım bütçesi olarak 1 milyonu geçmiş olacağız. İnşallah önümüzde daha büyük projeler var. Antalya mızı yükseltmeye hep birlikte devam edeceğiz. Hizmet sahamız 5 ilçeden 19 ilçeye, 4 bin kilometrekareden 20 bin 700 kilometrekareye yükseldi. Ama faaliyet giderimiz yüzde 13 düştü. Personel giderini bütçemizin yüzde 21 seviyesine indirdik. Antalya'da kendi yatırım rekorlarımızı kırmaya başladık” dedi. 


Antalya turizminin çok kısa bir...