27 / 04 / 2024

antalya özelleştirme ihaleleri

antalya özelleştirme ihaleleri

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Antalya ve İzmir'deki bazı taşınmazları özelleştiriyor.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı 7 ilde 20 adet gayrimenkul satıyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı 7 ilde yer alan 20 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin en düşük geçici teminat bedeli 30 bin lira, en yüksek geçici teminat bedeli ise 500 bin lira olarak belirlendi.

Özelleştirme İdaresi 7 ilde 20 adet gayrimenkul satıyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı 7 ilde yer alan 20 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin en düşük geçici teminat bedeli 30 bin lira, en yüksek geçici teminat bedeli ise 500 bin lira olarak belirlendi.

2002-2020 yılları arasında Özelleştirme İdaresi tarafından yapılan taşınmaz satışı TBMM'de!

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, 2002-2020 yılları arasında Özelleştirme İdaresi tarafından yapılan taşınmaz satışına ve elde edilen gelir miktarına ilişkin soru önergesi verdi. 

TÜRKŞEKER'e kayıtlı bazı gayrimenkullerin özelleştirme ihaleleri yapıldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ adına kayıtlı gayrimenkullerin özelleştirme ihaleleri gerçekleştirildi...

Özelleştirme İdaresi'nden otel ve konut izni!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) Antalya Kemer, Bodrum Bitez, İzmir Gümüldür, Tekirdağ Marmara Ereğlisi’nde bulunan arsalarının imar planlarını değişti.

ÖİB 2 ildeki 3 gayrimenkulün özelleştirme tarihini uzattı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 8 Ağustos 2018 tarihinde ihaleye çıkılan Antalya ve Muğla'daki 3 gayrimenkulün özelleştirilme tarihi uzatıldı..

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan 4 ilde özelleştirme ihalesi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Muğla, Antalya, Bursa ve Ankara'da bulunan toplam 5 taşınmazı özelleştirecek. Özelleştirme ihalesinin bedeli 4 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

EXPO 2016 Antalya özelleştiriliyor!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik, "EXPO 2016 Antalya yeni bir sürece girdi. Bu alan özelleştirme kapsamına alınmış bulunuyor." şeklinde açıklama yaptı.

Sümer Holding ve Maliye Hazinesi özelleştirme ihaleleri ertelendi!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding ve Maliye Hazinesi gayrimenkullerini özelleştiriyor. Özelleştirme ihalelerin son teklif verme tarihi 07 Mart 2017 Salı günü saat 17:00’ye kadar uzatılmıştır.

Antalya Tekel Deposu özelleştirme sonrası atıl kaldı!

Antalya kent merkezindeki eski Tekel deposu özelleştirme sonrası atıl kaldı. Bina uyuşturucu bağımlılarının mekanı oldu

Palandöken'in özelleştirme ihalesi 30 Temmuz'a ertelendi!

Palandöken ve Konaklı kayak tesislerinin özelleştirme ihaleleri için son teklif verme süresi uzatıldı. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nın konuya ilişkin ilanı, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Soma Termik Santrali özelleştirme ihalesi bugün!

Soma Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.’ye ait, Soma B Termik Santrali ve bu Santral tarafından kullanılan taşınmazların bir bütün halinde özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmesi bugün yapılıyor...

Özelleştirme gelirleri 2014’te yarı yarıya azaldı!

Özelleştirme gelirleri 2014’te yarı yarıya azaldı. 2014’te özelleştirmeden elde edilen gelir 6 milyar doları geçti. Ancak bu rakam 2013’teki 12.4 milyar dolarlık gelirin yarısına yaklaşabildi

2015‘te otoyol ve köprülerin özelleştirme trafiği hızlanacak!

Köprü ve otoyollarda özelleştirme trafiği 2015’te hızlanıyor. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri'nin de aralarında olduğu köprü ve otoyolların özelleştirileceğini söyledi.

Doğusan'ın özelleştirme işlemi uzatıldı!

Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), 2007 yılında özelleştirme kapsamına alınan Doğusan Boru'daki ÖİB paylarının özelleştirme işlemleri ile ilgili sürenin iki yıl uzatıldığını açıklandı

antalya özelleştirme ihaleleri Haberi

antalya özelleştirme ihaleleri

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Antalya ve İzmir'de yer alan bazı taşınmazları satış yöntemiyle özelleştiriyor.

ÖİB'nin bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, Antalya Aksu'da 23 bin 328 metrekare taşınmaz ile İzmir Çeşme'deki 5 bin 323 metrekare taşınmazın satış yöntemiyle özelleştirilmesi için ihale gerçekleştirecek.

Antalya'daki taşınmaz ihalesi için geçici teminat bedeli 5 milyon TL olacak ve 13 Nisan 2021 tarihine kadar teklif verilebilecek. 

İzmir'de yer alan taşınmaz içinse teminat bedeli 2 milyon 500 bin TL, son teklif verme süresi 14 Nisan 2021 olacak.

Yapılacak ihaleler, "pazarlık" usulüyle gerçekleştirilecek ve pazarlık görüşmelerine devam edilen teklif sahiplerinin katılımıyla gerçekleştirilecek açık artırmayla sonuçlandırılacak.
 

Karar için