16 / 04 / 2024

Antasya Residence inşaatı son durum temmuz

Antasya Residence inşaatı son durum temmuz

Ant Yapı’nın İstanbul’un Anadolu yakasının yükselen değeri Ümraniye’de 42 katlı projesi Antasya Residence’ın inşa faaliyetleri hızla ilerliyor. Projenin bu yılın Ekim ayı sonunda bitirilmesi planlanıyor.

Poklonnaya9 Residence Kompleksi'ndeki otel inşaatı 2023'te tamamlanacak!

ANT Grubu kuruluşu ANT Development gayrimenkul yatırım şirketi ve uluslararası otel işletmecilik grubu ACCOR'un ortaklığında hayata geçireceği projede  Poklonnaya9 Residence Kompleksi'nin otel inşaatı 2023'te tamamlanacak. 

Antasya Residence'ta son 20 daire!

Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim ve 5 yıl kira garantisi fırsatı sunulan Antasya Residence projesinde daireler hemen teslim ediliyor..

Propa Plus Residence Zincirlikuyu'da inşaat başladı!

Propa İnşaat, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Propa Plus Residences’ın inşaat çalışmalarına başladı. Sadece 38 özel rezidansın bulunduğu projenin temeli Ocak ayı sonunda atılacak.

Antasya Residence'ta yaşam başladı!

Ant Yapı'nın İstanbul'un gözde bölgelerinden TEM Ümraniye kavşağında inşa ettiği Antasya Residence'da Kasım ayı itibariyle yaşam başladı.

Antasya Residence Ümraniye'de yaşam başladı!

Ant Yapı’nın İstanbul’un gözde bölgelerinden TEM Ümraniye kavşağında inşa ettiği Antasya Residence’da Kasım ayı itibariyle yaşam başladı.

Ant Yapı Antasya Residence’da yaşam başladı!

Ant Yapı’nın TEM Ümraniye kavşağında inşa ettiği Antasya Residence’da Kasım ayı itibariyle yaşam başladı. Antasya Residence; 50 dönümlük alan üzerinde konut, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan karma yapının konut ve yaşam alanını oluşturuyor.

Florya İnşaat Vadi Marmara Residence!

Florya İnşaat Vadi Marmara Residence 'de daire teslimlerinin inşaat başladıktan 24 ay sonra yapılması planlanıyor. İstanbul Beylikdüzü'nde yükselecek proje 102 adet konuttan oluşuyor.

Antasya Residence için imza atıldı!

Antasya Residence projesi için konaklama grubu Frasers Hospitality ile anlaştı. Hali hazırda Ant Yapı'nın Bomonti'deki Anthiil Residence projesinde de faaliyet gösteren Frasers Hospitality, bundan böyle Antasya Residence'ta da 24 saat hizmet sunacak.

Antasya Residence Frasers Hospitality ile anlaşma yaptı!

TÜRKİYE pazarına Ant Yapı'nın Bomonti'deki Anthill Residence projesiyle adım atan Frasers Hospitality, Antasya Residence'ta da hizmet sunmak için anlaşma imzaladı.

Frasers Hospitality, Antasya Residence’ta hizmet sunacak!

Türkiye pazarına Ant Yapı’nın Bomonti’deki Anthill Residence projesiyle adım atan Frasers Hospitality, Antasya Residence’ta da hizmet sunmak için anlaşma imzaladı.

Antasya Residence’ta inşaat hızla ilerliyor!

Ant Yapı’nın İstanbul’un Anadolu yakasının yükselen değeri Ümraniye’de 42 katlı projesi Antasya Residence’ın inşa faaliyetleri hızla ilerliyor. Projenin bu yılın Ekim ayı sonunda bitirilmesi planlanıyor.

Güzel İnşaat Güzel Residence projesi!

Toplam 38 adet konutun yer aldığı Güzel İnşaat Güzel Residence projesi İstanbul Kadıköy Fenerbahçe'de hayata geçiriliyor. Proje 10 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Antasya Residence'ın kaba inşaatı tamamlandı!

2015 Ekim ayı sonunda tamamen bitirilmesi planlanan Antasya Residence’ta kaba inşaatın tümü tamamlandı. Son kat olan 45. katın bitirilmesiyle tüm mimari kurgu tüm unsurlarıyla kendini gösteriyor.

Antasya Residence inşaatı son durum temmuz Haberi

Antasya Residence inşaatı son durum temmuz

Ant Yapı’nın İstanbul’un Anadolu yakasının yükselen değeri Ümraniye’de 42 katlı projesi Antasya Residence’ın inşa faaliyetleri hızla ilerliyor. Bu yılın Ekim ayı sonunda bitirilmesi planlanan projede cephe kaplama imalatları dış cephe asansörünün olduğu bölge hariç tamamlandı, alçıpan ve sıva imalatları bitirildi. Doğrama montajları da son bir kat hariç sona erdirilmiş durumda. Toplamda 6 yolcu, 1 yük (yangın) asansörü bulunan projede imalat oranı yüzde 90 oranında tamamlanarak bir tanesi de kullanıma açıldı. Diğer daire içi ve ortak mahal imalatları da tüm hızıyla devam ediyor, saten alçı imalatlarında sona gelinirken boyalar da yüzde 75 oranında tamamlandı. Sırasıyla, daire seramik imalatları yüzde 80; duvar kâğıdı imalatı yüzde 65 ve parke imalatları yüzde 60 oranında devam ederken kapı, süpürgelik, vestiyer, duşakabin, banyo dolabı ve mutfak...