26 / 04 / 2024

Apartman Köy

Apartman Köy

Rize’nin Güneyce Köyü sakinleri heyelan riskiyle karşı karşıya kaldı. Dik yamaçlara yüksek binalar inşa edildi. 

Doğa Apartman Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Apartman Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Çelen tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Kadıköy'de dönüşüme start verdi! 

KİPTAŞ Kadıköy ilçesinin Kozyatağı Mahallesi’ndeki Özden Apartmanı'nın dönüşümüne start verdi. İşte KİPTAŞ'ın Kadıköy'deki dönüşüm projesine ilişkin tüm detaylar...

Kadıköy Şekerciler Apartmanı kentsel dönüşümle yıkılacak!

Kadıköy'de bulunan Şekerciler Apartmanı için kentsel dönüşüm dahilinde yıkım karar alındı.  Mimarlar ve kent araştırmacıları, binanın girişinde bulunan ve ressam Jale Yılmabaşar tarafından tasarlanan seramik panonun korunması için çağrı yaptı.

Çankaya'daki Açelya Apartmanı makaslama yöntemiyle yıkılıyor! 

Ankara Çankaya'ya bağlı İleri Mahallesi Mektep Sokak'ta bulunan ve çökme riski bulunan Açelya Apartmanı makaslama yöntemi ile yıkılıyor. 

Köy Zekeriyaköy'ün kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Köy Zekeriyaköy), 1791 Ada 2 Parsel 38 Nolu Apartman Bloğu ile Bu Bloğa Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Yılmaz Erbek Apartmanı'nda yıkım çalışmaları tekrar başladı!

İzmir'deki meydana gelen depremde en fazla hasar gören binalardan Yılmaz Erbek Apartmanı'nda yıkımlar yeniden başladı.

Kadıköy'de 8.2 milyon TL'ye satılık apartman!

İstanbul Kadıköy İkbaliye'de yer alan 962 metrekarelik kat mülkiyetli kagir apartman İstanbul Defterdarlığı tarafından 8 milyon 252 bin TL bedelle satışa çıkarıldı...

Beyoğlu ve Kadıköy'de 33.5 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Darülaceze Başkanlığı, Beyoğlu'nadaki işhanı ve apartman, Kadıköy'deki 5 katlı işyeri ile ahşap köşk ihale ile satıyor. İhaşe 3 Mayıs'ta yapılacak..

İşte Kadıköy'deki çöp apartmanı!

Kadıköy, Osmanağa Mahallesi’nde bulunan iki kardeşe ait tarihi binada biriktirilen çöpler adeta mahalleliyi canından bezdirdi.

İyison Çimen Apartmanı Kadıköy Projesi'nde imzalar atılıyor!

Kuyumcukent, İyison Çimen Apartmanı Kadıköy Projesi Adi İş Ortaklığı, projeye taraf olan 43 adet kat malikinin 2/3'ünden fazlası ile noter huzurunda kat karşılığı inşaat sözleşmesinin imzalandığını açıkladı.

Kadıköy ve Kartal'da icradan 3.4 milyon TL'ye 3 daire!

İstanbul Anadolu 4 İcra Dairesi, Kadıköy ve Kartal'da bulunan 3 daireyi satışa sundu. Kartal Dragos Sahil Sitesi, Kadıköy Sadık Ergin Apartmanı ve Altay Apartmanı'nda yer alan dairelerin toplam satış bedeli 3 milyon 400 TL olarak belirlendi.

Sinanlı Yapı ve Yiğit Group Kadıköy projesi 2016'da başlayacak!

Sinanlı-Yiğit Ortaklığı, Fikirtepe’deki en büyük dönüşüm arazisinde yapacakları projenin inşaatına 2016’nın ilk çeyreğinde başlayacak. Reşit Sinanlı, “Kadıköy’ün alıştığı tarz olduğu için rezidans yerine apartman yapacağız” dedi.

Kadıköy'de 3.4 milyon TL'ye satılık apartman!

İstanbul Anadolu Satış Memurluğu tarafından, İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde bulunan apartman satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazın toplam bedeli 3 milyon 428 bin TL olarak belirlendi.

Apartman Köy Haberi

Apartman Köy

Karadeniz Bölgesi, dik ve engebeli arazi yapısı nedeniyle sel ve heyelan riskiyle karşı karşıya kaldı. 

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Rize'nin İkizdere İlçesi'ne bağlı Güneyce Köyü'nden çekilen fotoğraflar ise görenleri şaşırtıyor. 400 nüfusun ikamet ettiği köyde yaşayanlar, riskli olmasına rağmen yamaçlardaki arazilere apartmanlar inşa etti. Eğimli arazide bulunan yıkılacakmış gibi duran çok katlı binalar, korku saçıyor. 

Güneyce Köyü'nün adı ise 'Apartman Köy'e çıktı. Yamaçlarda bulunan yapılar, görenlerin başını döndürürken, bina sahipleri zeminin sağlam olduğunu ve bu evlerde güvenle yaşadıklarını açıkladı. 

Köylülerden Necati Onbaşıoğlu, "Arazilerimiz çok fazla değil, olanı da yamaçlarda. Mecburen yamaçlarda ev yapıyoruz. Bizim buralarda heyelan olmuyor. Biz alışmışız, bize burası düz geliyor" açıklamasında bulundu.

Rize Mimarlar Odası Başkanı Mustafa Mahmutoğlu ise şu ifadeleri kullandı: "Vatandaşımızın bir özelliği var. Mimara, mühendise...