23 / 04 / 2024

araplar bursada yatırım mı yapacak

araplar bursada yatırım mı yapacak

Basra Körfezi'ne kıyısı bulunan Suudi Arabistan, Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi Körfez ülkelerinden çok sayıda iş adamı, Bursa'da özellikle sağlık turizmi ve inşaat sektöründeyatırım yapmak istiyor.

Araplar Bandırma'da gayrimenkul yatırımı yapmak istiyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Kafaoğlu: "Arap iş adamları gayrimenkul ve sağlık turizmi alanında yatırım yapmak istiyorlar. Moritanyalı bir iş adamı da maden konusunda yatırım yapmak istiyor" dedi. 

Araplar'dan Ordu'ya 20 milyon dolarlık otel yatırımı!

Katarlı iş adamları Ordu'nun Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Yaylası'na gelerek yatırım yapmak istediklerini dile getirdi. İşadamları, talep ettikleri arazileri gezerek, ilgililerden bilgi aldı.

Araplar, gayrimenkul yatırımında Çanakkale'ye yöneldi!

Türkiye'de büyük gayrimenkul yatırımlarına imza atan Araplar, yönünü Çanakkale'ye çevirdi. Kırkıncıoğlu Grup’un CEO’su Abdullah Kırkıncıoğlu, Çanakkale bölgesine ilgisinin son dönemde zirve yaptığını söyledi.

Araplar Türkiye'ye 100 milyar dolar yeni yatırım yapacak!

Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin en büyük şirketleri Türkiye'yi yüzlerce milyar dolarlık yatırım için kolları sıvadı.

Sabuhi Attar: Araplar İzmir’e büyük yatırım yapmıyor!

Türk Arap İş Adamları Derneği İzmir Şubesi Başkanı Sabuhi Attar, Arapların İzmir'i tanımadığını, bu yüzden Arapların hem turizm konusunda hem de yatırım konusunda İzmir'e pek uğramadığını belirtiyor

Araplar Trabzon'da yatırım yapmak istiyor!

Arap Turizm Örgütü Trabzon'a ziyarette bulundu. Vali Yücel Yavuz ile görüşen örgütün başkanı Dr. Al Fehaid, 20 Arap iş adamının bir araya gelerek büyük bir yatırım yapmak istediklerini söyledi.

Araplar Ordu'ya yatırım için geliyor!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, “Arabistan’dan gelen ziyaretçiler sadece turizm açısından değil, yatırım için de geliyor. ‘Ne yapabilirizin’ peşindeler.” dedi.

Araplar Ordu'da turizm yatırımı yapacak!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, turizmin fındık dışında yeni bir alternatif ticari faaliyet olabileceğini dile getirdi. Balkanlıoğlu, Ordu'ya gelen Arap işadamlarının otel, motel, alışveriş merkezi gibi turizm yatırımı yapmak istediklerini belirtti.

Araplar Türkiye'de nerelere gayrimenkul yatırımı yapıyor?

Proje Beyaz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, özellikle Körfez bölgesinin seçimden tek parti iktidarının çıkmasıyla Türkiye'ye yatırım yapma iştahının arttığına dikkat çekiyor.

Araplar Ordu'ya yatırım yapıyor!

Arap Gazeteciler Zirvesi'nin 5-11 Kasım 2015 tarihleri arasında Ordu’da gerçekleştirileceğini söyleyen Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Arap yatırımcıların Ordu’ya ilgi gösterdiğini ve yatırım yaptığına dikkat çekti.

Araplar yatırım için EXPO Emlak Fuarı'na geliyor!

Araplar yatırım için geliyor Orta Doğu ülkelerinden büyük gruplar ve gayrimenkul fonları, Türkiye ye yatırım için CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek Emlak Fuarı'na geliyor.

Türkiye'de yatırım yapan Araplar'ın gözü Türk mobilyasında!

MASKO, katıldığı Dubai Fuarı’nda Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapan Araplar’ın yoğun ilgisiyle karşılaştı. MASKO Başkanı Selahattin Erdoğan, Ortadoğulu zenginlerin Türk mobilyası almak için bağlantılar kurduğunu anlattı.

Araplar Türkiye'ye gayrimenkul yatırımına geliyor!

Arap ülkelerinden 170’in üzerinde yatırımcı Uluslararası Yatırım Zirvesi kapsamında gayrimenkul, teknoloji ve enerji alanındaki yatırım fırsatlarını incelemek üzere Türkiye’ye geldi..

araplar bursada yatırım mı yapacak Haberi

araplar bursada yatırım mı yapacak


Basra Körfezi'ne kıyısı bulunan Suudi Arabistan,  Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi Körfez ülkelerinden çok sayıda iş adamı, Bursa'da özellikle sağlık turizmi ve inşaat sektöründeyatırım yapmak istiyor.


Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şube Başkanı Hasan Çepni, İstanbul'da, CNR Expo'da düzenlenen 15'inci MÜSİAD Uluslararası Fuarı'na katılan yabancı iş adamlarından bir kısmının, Bursa'da muhataplarıyla bir araya geldiğini ve ikili görüşmeler yaptığını söyledi. 


Çepni, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Cezayir, Bosna Hersek, Lübnan, Kazakistan, Bahreyn ve Tunus'tan 80'e yakın iş adamını ağırladıklarını kaydederek, özellikle Arap iş adamlarının Türkiye'ye ve Bursa'ya ilgisine dikkati çekti. 


Körfez ülkelerinden iş adamlarının çok ciddi yatırımcılar düşündüğünü vurgulayan Çepni, "İstanbul ölçeğinde yatırıma başlamış olanları şimdi buraya transfer etmeye çalışıyoruz. Şöyle ifade edebiliriz; çok kısa zaman sonra Bursa'da şu ziyaretlerin...