26 / 04 / 2024

arazi yatırımı kazandırır mı

arazi yatırımı kazandırır mı

Lüks Konut Uzmanı Sercan Göller, arsa ve arazi yatırımı ile değerlendirmeler yaptı. İşte o değerlendirme...

Altın, borsa ve dolar! Hangi yatırım aracı kazandıracak? Uzmanlar tek tek açıkladı!

Yatırımcılar, seçimlere üç kala hangi yatırım aracının kazandıracağını merak ediyor. Peki yatırımcısına en çok hangi yatırım aracı kazandıracak; altın mı, dolar mı, borsa mı? 

Konut yatırımı mı, hisse yatırımı mı mantıklı? Hangisi daha çok kazandırır?

Konut yatırımının mı yoksa hisse yatırımının mı daha çok kazandırdığı sık sık karşılaştırılıyor. Kripto fenomeni Murat Ali Calman da X sosyal medya hesabından bir karşılaştırma yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Dolar mı, altın mı, borsa mı? Bakın bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırmış! 

Altın, dolar ve borsa yatırımcıları bu hafta hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ediyor. Bakın bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırmış...

Borsa yatırımı kira getirisinden daha fazla kazandırabilir mi? Yatırımcılar dikkat!

Yeni yatırım yapacaklar ya da kazancını artırmak isteyenler konut yatırımı ile borsa yatırımının artılarını araştırıyor. Peki borsa yatırımı kira getirisinden daha fazla kazandırabilir mi? İşte ayrıntılar...

Yatırım araçlarının yeni hafta performansı belli oldu! Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Hemen bakın!

Yatırım araçlarının merakla beklenen yeni hafta performansı belli oldu. Peki Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın...

Yatırımcılar dikkat! Bu hafta hangi yatırım aracı, ne kadar kazandırdı?

Altını ve doları olanlar ya da borsaya yatırımı yapanlar bu hafta hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığını merak ediyor. Peki bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Yatırımcılar hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığını merak ederken, kripto para fenomeni Murat Ali Calman'dan konu ile ilgili çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Peki altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Yatırımcılar dikkat! Ocak ayında en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Yatırımcılar Ocak ayında en çok hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ediyor.  Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan "finansal yatırım araçlarının reel getiri oranları"na göre Ocak ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 0,35 ile külçe altında gerçekleşti.

Arsa ve arazi yatırımı yapmanın 8 püf noktası!

Genellikle uzun vadeli bir yatırım aracı olan arsa ve arazi piyasası, karlılığı nedeniyle birçok kişi tarafın dikkatle takip ediliyor. Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Arif Güdül, arsa ve arazi alacakların yapması gerekenleri 8 maddede sıraladı.

Bu hafta hangi yatırım araçları kazandırdı? En çok prim yapan hisse belli oldu!  

Bu hafta yatırım araçlarından borsa ve dolar kazandırdığı kaydedildi. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftayı ortalama olarak yüzde 0,13 kazançla kapattı. BIST 100 endeksine dahil hisse senetleri arasında bu hafta en çok yükselen yüzde 27,91 ile Tatlıpınar Enerji Üretim olduğu belirtildi.

2024'ün yıldızı belli oldu! Yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı arsa olacak!

Arsa yatırımının 2024 yılında konut ve dövizden daha çok kazandıracağı belirtildi. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, bu sene en çok arsanın konuşulacağına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Altın mı, dolar mı, borsa mı? Bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Yatırımcılar bu hafta en çok hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ediyor ve araştırıyor? Peki bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı altın mı, dolar mı, borsa mı? 

Altın, dolar, borsa, bitcoin... 2023'te en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

2023 yılında milyonlarca yatırımcı, altın, dolar, borsa ve bitcoin gibi yatırım araçlarını tercih etti. Peki 2023'te  en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

arazi yatırımı kazandırır mı Haberi

arazi yatırımı kazandırır mı

Pandemi döneminde daha izole ve toprakla iç içe olmak isteyenlerin arsa ve arazi yatırımlarına yönelmesiyle beraber gözler de arsa ve arazi fiyatlarına çevrildi. 

Yatırım getirilerini, bölgelere göre değişiklik gösteren arsa fiyatlarını ve bu alana yatırımın önemine değinen Lüks Konut Uzmanı Sercan Göller, ayrıca karlı bir yatırım aracı olarak tarım arazileriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

“Arsa Fiyatları Bölgeye Göre 8-10 Kat Arttı”

Uzmanlık alanı İstanbul – Bağdat Caddesi ve çevresi olan Lüks Konut Uzmanı Sercan Göller, şehirde yaşayanların arazi ve arsa yatırımlarıyla ilgili şu değerlendirmeleri yaptı:

“Pandemi ile birlikte neredeyse 1 yıldır evlere kapanmak zorunda kaldık. Bu süreçte, İstanbul gibi metropollerde yaşayan insanların çoğu evlerinden çalışmaya başladı. Değişen ihtiyaçlara bağlı olarak da özellikle bahçeli ve müstakil evlere yöneldiler. İstanbul’da yaşayıp hem toprakla uğraşmak...