29 / 03 / 2024

Ariva Yaka H projesi

Ariva Yaka H projesi

4 yıl önce anahtar teslim dekorasyon projeleriyle, inşaat alanında hizmet vermeye başlayan Ariva, ilk projesi ArivaYaka'yı tamamlayıp, yeni projesi ArivaYaka H'ye başladı.

Karşıyaka’da yeni stat konusu gündemden düşmüyor!

İzmir'de 25 sene boyunca kendi stadının yapılmasını bekleyen kentin en köklü spor kulübü Karşıyaka, yıllardır atıl kalan projeyi hayata geçirmek için girişimlerini hızlandırdı. Kulüp, eski Karşıyaka İlçe Stadı'nın yerine yapılacak projeyi yeniden eline aldı.

Şile Yaka Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde, İstanbul İli Şile İlçesi Yaka Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

İzmir'de kentsel dönüşüm hızlanıyor!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, deprem sonrasında riskli binaların yenilenmesi için çalışmalarını hızlandırdı.  Belediye çalışmaları hızlandırmak için riskli yapıların dönüşümünü hızlandırmayı amaçlayan plan notu düzenlemesini askıya çıkardı. 

Gümüşyaka Kurtsan Villaları'nda yaşam bu yıl başlıyor!

Kentsel dönüşüm ve konut projelerine hız veren Home Yapı Silivri'de yeni projeyi hayata geçirmek için düğmeye bastı. Firma, Gümüşyaka Kurtsan Villaları projesinin inşaatına başladı.

Karşıyaka Stadı'nda ihale aşaması kaldı!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Büyükkarcı, "Artık yalnızca ihale aşaması kaldı. Bunu hızlandırmak adına Bakanımızla rutin toplantılara devam edeceğiz ve ekim ayı içerisinde tekrar toplanacağız" dedi...

Ankara Karşıyaka Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi'nin inşa ettiği “Karşıyaka Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi” açılış için gün sayıyor.

Hüseyin Mutlu Akpınar'dan müteahhitlere ilginç tehdit!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, müteahhitlere 'Yaptığınız her daire için iki ağaç dikeceksiniz. Yoksa ruhsat alamazsınız' diyerek Karşıyaka farkını ortaya koyduklarını ifade ediyor.

Karşıyaka Stadı'nda yine itiraz şoku!

Göztepe Stadı'nda çalışmalar sorunsuz tüm hızıyla sürüyor. Stad, 219 milyon TL'ye mal olacak. Karşıyaka Stadı'nda ise yine itiraz şoku yaşandı.

Ariva Yaka 2 Bodrum projesi fiyatları!

Ariva İnşaat imzası taşıyan Ariva Yaka 2 projesi Haziran ayında teslim edilecek. Ariva Yaka 2 Bodrum projesi fiyatları ise şöyle...

Konak ve Karşıyaka tramvayında çalışmalar hızlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, okulların yarıyıl tatiline girmesi ile birlikte Konak ve Karşıyaka tramvay çalışmalarını hızlandırdı.

Ortakent Ariva Yaka 2 ödeme şekli!

Bu yıl Haziran ayında teslim edilmesi planlanan Ortakent Ariva Yaka 2 projesinde her ev için iki araçlık otopark, site önünden toplu ulaşım imkanı sunuluyor...

Ariva Yaka 2 Bodrum ne zaman teslim?

Ariva İnşaat imzası taşıyan Ariva Yaka 2 projesi yüzde 30 peşinatla 18 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. Projede döviz kuru 3 TL'ye sabitlendi...

Ortakent Ariva Yaka 2 fiyat!

Bodrum Ortakent-Yakaköy bölgesinde hayata geçirilen Ortakent Ariva Yaka 2 projesinde yüzde 30 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İşte Ortakent Ariva Yaka 2 fiyat...

Ariva Yaka H projesi Haberi

Ariva Yaka H projesi

Ariva Group Yönetim Kurulu Başkanı Sırrıbir Okumuş, ilk projeleri Ariva Yaka'yı Bodrum Yakaköy'de inşa edip bitirdiklerini belirtti. Ariva Yaka H'yi ise aynı bölgede yapmaya başladıklarını söyleyen Okumuş, "Her biri kendine ait bahçeye ve havuza sahip, deniz manzaralı, tek katlı taş evler sunacağız. Her evin kendine özel ve dışında konumlandırılmış müştemilatı, iki araç alabilen kapalı garajı bulunacak" dedi. Halihazırda tasarım aşamasında olan iki yeni projelerinin de bulunduğunu belirten Sırrıbir Okumuş, 2017 başında başlayacakları bu iki projeyle de Ariva markasının farkını göstereceklerini sözlerine...