25 / 04 / 2024

asasörlerde korona tedbiri

asasörlerde korona tedbiri

Bina içi ulaşımda tedbirlerin alınması gerektiğini savunan AYSAD Başkanı Sefa Targıt, “Özellikle çok katlı yüksek binalarda ve hastaneler gibi özel yapılarda riskleri en aza indirecek önlemler geliştirilmeli” dedi.

Asas Hırdavat Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asas Hırdavat Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Binnur Barut tarafından kuruldu.

İhtiyati tedbiri bulunan gayrimenkul satılır mı? İhtiyati tedbir ne demek?

İhtiyati tedbiri bulunan gayrimenkulün satış durumu, bazı kişiler tarafından merak edilir. Bunun için öncelikle ihtiyati tedbirin ne anlama geldiğini bilmek önemlidir. Hukuki süreçlerde bazı durumlarda hakkın alınmasını sağlayan ihtiyati tedbiri kararı gayrimenkuller için de alınabilir.

Asas Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Asas Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine Edebalı tarafından kuruldu.

Bluetooth hoparlörlerde en beğenilenler! 18 Ekim 2022 fiyat listesi...

Taşınabilir hoparlörlerde pil dayanıklılığı, ortam ışıkları gibi özellikler gelişiyor. Şu an çok tercih edilen hoparlörlerin fiyatları ve özelliklerine baktık.

Al Bına Al Asası Yapı İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Bına Al Asası Yapı İnşaat Ve Genel Ticaret  Limited Şirketi Fatih’te  100 bin  TL sermaye bedeli Ayman Alhadı aA Bıleıd  ve  Sedeq Elhadı A.Belaıd  tarafından kuruldu.

Antalya Muratpaşa'daki yasa dışı işletmelerin yıkımına korona engeli!

Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki Lara sahillerinde 62 bin 670 metrekarelik alanı yasa dışı şekilde işgal ettikleri belirlenen işletmelere yıkım yapılması içi giden ekipler korona engeline takıldı.

Korona sonrası konut projeleri değişecek!

Korona etkisiyle inşaat sektöründe de değişimler yaşandı. Konut projelerinde değişmeler olacağını söyleyen uzmanlar, artık home ofislere, bahçeli ve balkonlu evlere talebin artacağını ifade ediyor.

Korona döneminde ev-sahibi kiracı ilişkileri nasıl olmalı?

Koronavirüs salgını, tüm dünyada ekonomiyi de olumsuz olarak etkiliyor. Peki korona döneminde ev-sahibi kiracı ilişkileri nasıl olmalı?

Korona sonrası gayrimenkul sektörünü neler bekliyor?

GİSP Başkanı ve Bosphorus Invest YK Başkanı Hakan Gümüş, korona sonrası gayrimenkul sektöründe ditijalleşmenin öneminin artacağını söyledi.

Korona ev fiyatlarını nasıl etkileyecek?

Korona krizinin ardından varlık fiyatlarının gerilemesi bekleniyor. Peki korona ev fiyatlarını nasıl etkileyecek? İşte tüm merak edilenler...

Tapu.com’dan gayrimenkule korona tedbiri!

Sadece ‘ekspertiz raporlu’ gayrimenkulleri alıcılarla bir araya getiren Tapucom, salgın tedbirleri uyarınca konutlarında kalması gereken kullanıcılar için gayrimenkulleri uzaktan inceleme fırsatı veren “görüntülü yer gösterme hizmetini” hayata geçirdi.

Korona Virüsü ekonomileri nasıl etkileyecek?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci "Korona Virüsü ekonomileri nasıl etkileyecek?" başlıklı yazıyı kaleme aldı. İşte Kireçci'nin Corona virüsü ile ilgili yazısı...

Korona virüsün gayrimenkul sektörüne etkileri!

Prokule Türkiye Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürlek, korona virüsün gayrimenkul sektörüne etkilerini anlattı. Gürlek, ''Ankara’da, hali hazırda müşteri bekleyen çok sayıda sıfır ve ikinci el konutlar değil alıcı, bakmak isteyen bile bulunamıyor'' diye konuştu.

asasörlerde korona tedbiri Haberi

asasörlerde korona tedbiri

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs / Covid19 salgını karşında hava yollarından toplu taşımaya kadar ulaşımla ilgili pek çok konuda önemli tedbirler alınıyor. AYSAD Başkanı Sefa Targıt, bu noktada bina içi ulaşımda her gün milyonlarca insanın kullandığı asansörlerin atlanmaması gerektiğinden bahsetti. AYSAD olarak yeni koronavirüs tehlikesine karşı asansörleri kullanırken dikkat edilmesi gerekenlerle ilgili bir bildiri hazırladıklarını anlatan Targıt, şu ifadeleri kullandı: “Ortak kullanım araçları olan asansörlerde virüs bulaşma riski oldukça fazla. Dolayısıyla hem asansörlerin kabin içi hijyenine hem de kişisel hijyene çok dikkat etmek gerekiyor. Kabinler düzenli olarak dezenfekte edilirken, havalandırma sisteminin de devamlı açık bırakılmalı. Asansörü kullanan herkes, binmeden önce ve indikten sonra mutlaka ellerini uygun biçimde dezenfekte etmeli.” Bina içi erişimin emniyetle devam etmesinin özellikle hastaneler, kent içi ulaşım sistemleri ve çok katlı yüksek...