19 / 04 / 2024

Aşçıoğlu inşaat 2014 projeleri

Aşçıoğlu inşaat 2014 projeleri

Selenium markasıyla tanınan Aşçıoğlu İnşaat, şehir merkezinden ayrılmıyor. En son Avrupa Yakası Ataköy’de yeni projeye başlayan Aşçıoğlu, bölgede bir parsel daha alırken Levent ve Bakırköy’e hazırlanıyor.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Valentium Ispartakule projesi geliyor! Aşçıoğlu'ndan Ispartakule'ye 574 konutluk yeni proje!

Valentium Ispartakule projesi için düğmeye basıldı. Aşçıoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede Ispartakule'ye 574 konutluk ve 22 ticari alan yer alıyor.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Aşılıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aşılıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erba  Aşılıoğlu tarafından kuruldu. 

Yaşar Aşçıoğlu: Gayrimenkulde riski bölüşmeliyiz!

İNDER Onursal Başkanı ve Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aşçıoğlu, gayrimenkul sektöründe yaşanan sorunların çözümü için bir öneride bulundu...

Aşçıoğlu İnşaat'tan tam gaz yatırım!

Ataköy merkezli yatırımlarıyla bölgede büyük değer oluşturan Aşçıoğlu, yeni yatırımlarına da hız verdi. Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu yeni projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Mustafa Karslıoğlu: İnşaat sektörü canlandı!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Türkiye'nin yakın gelecekte aydınlık günlere kavuşacağını söyledi. Karslıoğlu, inşaat sektöründe hızlı canlanma başladığını söyledi.

Pirinçoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pirinçoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Burçin Pirinç imzasıyla kuruldu.

Osman Gümrükçüoğlu: İnşaat, Türkiye’nin lokomotifi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Mustafa Yaylalı ve yönetim kurulunu makamında kabul etti. İşte Osman Gümrükçüoğlu'nun inşaat sektörü değerlendirmeleri...

New Aşçıoğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

New Aşçıoğlu İnşaat Anonim Şirketi, Mehmet Göz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Hasan Serdar Akdeniz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 29 Şubat'ta Şişli, Teşvikiye Mahallesi'nde kuruldu.

Yaşar Aşçıoğlu inşaat sektöründe merak edilenleri yanıtladı!

Müteahhitliği işi bilmeyen insanların yapmaması gerektiğini belirten Yaşar Aşçıoğlu, "Saçını kuaföre emanet ederken prova isteyen, canını emanet ettiği müteahhitten geçmiş aramıyor. Bu acıdır ve yanlıştır" dedi

Keleşoğlu İnşaat Luxist Bahçeşehir Projesi!

Keleşoğlu İnşaat Luxist Bahçeşehir Projesi İstanbul Bahçeşehir 1. Kısım'da inşa edilecek. İnşaat alanı 398 bin metrekareden oluşan proje 67 bin 300 metrekarelik arsa üzerinde yükselecek.

Kapıcıoğlu İnşaat Sahilada satış fiyatları!

Kapıcıoğlu İnşaat Sahilada satış fiyatları 452 bin TL'den başlayarak değişiyor. Maltepe'de inşa edilen Sahilada projesi 25 katlı iki blokta 290 daireden meydana geliyor...

Aşçıoğlu inşaat 2014 projeleri Haberi

Aşçıoğlu inşaat 2014 projeleri

İstanbul’da Fulya, Gayrettepe, Ulus, Göktürk gibi merkezi lokasyonlarında ‘Selenium’ markasıyla gayrimenkul projeleri hayata geçiren Aşçıoğlu Grubu, merkezdeki projelerine devam ediyor. Son olarak Ataköy’de Selenium Ataköy projesini satışa sunan Aşçıoğlu, bu projenin yakınında yeni bir projenin çalışmalarını sürdürüyor. Aşçıoğlu, Levent ve Bakırköy’de de yeni projeler üzerinde çalışıyor. Aşçıoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, “Aşçıoğlu ve Selenium merkezci bir marka. Selenium, Türkiye’deki en kaliteli rezidans markalarından birisi. Dünyadan da takdir aldı. Bu nedenle merkezden uzaklaşmıyoruz. Ataköy ve Bakırköy de bizim kalitemize uygun lokasyonlar” diye konuştu.


İkinci proje hazırlanıyor


Selenium Ataköy projesi ile bölgede başarılı bir satış grafiği yakaladıklarını anlatan Yaşar Aşçıoğlu, “Bölgede yeni bir yer daha aldık. E-5 cepheli Ataköy 38. Parsel’de, 8 bin 600 metrekarelik alanda bir Selenium markası daha yükselecek....