24 / 04 / 2024

Asmalı Evler 1 etap konutları yüzde 90 sattı

Asmalı Evler 1 etap konutları yüzde 90 sattı

Dekar Yapı, Bahçeşehir'deki Asmalı Evler markasını Beylikdüzü'ne taşıdı. Şirket, ön talep sürecinde 1. etaptaki konutların % 90'ını sattı

Ekrem İmamoğlu: Yeni projelerle 20 bin konutu halkın hizmete sunacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ Kırlangıç Evler 1. Etap Anahtar Teslim Töreni'nde "Yeni projelerle 20 bin sosyal konutu İstanbul halkının hizmetine sunacağız.'' dedi.

ABD'deki terk edilmiş evler 1 dolara satılacak!

ABD'nin Maryland eyaletinin en kalabalık kenti Baltimore'daki terk edilmiş evler tanesi 1 dolardan satılacak. Bazı belediye meclis üyelerinin tepkisine neden olan söz konusu bu proje, suç oranlarının yüksek olduğu ve boş konut fazlası olan mahalleleri canlandırmayı hedefliyor.

Ucuz krediyle konut alan ev sahiplerine çağrı: 3 yılda evler 1 milyon liradan 10 milyona çıktı, kiradan da kar etme!

Konut kredisi faiz oranları şu anda özel bankalarda aylık olarak 2.85 seviyelerinde. Zamanında ucuz kredi ile ev alanlar şanslı. 3 yılda evler 1 milyon liradan 10 milyon liraya yükselirken kiralar fahiş fiyatlara yükseldi. 

Koray GYO Erikli Evler 1'in değeri 6 ayda 66 milyon TL arttı! 

Koray GYO Erikli Evleri 1'in değeri Ağustos'dan bugüne 66 milyon TL arttı. Peki Koray GYO Koray GYO Erikli Evleri 1'in 2023 yıl sonu değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Sicilya'da 1 Euro'ya satılık konut!

İtalya'nın Sicilya Adası'nda göçlerin durdurulması için evler 1 Euro'dan satışa çıkarıldı. Büyük ilgi gören kampanyadan Selin Aras isimli Türk vatandaşı da yararlandı.

Tuzla Beşevler 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Beşevler Mevkii ve Yakın Çevresine İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Mari E-5'te 1+1 evler 1 milyon 275 bin TL'den başlıyor!

Mari Yapı tarafından Kağıthane'de hayata geçirilen E-5 projesinde yer alan dairelerin satışı devam ediyor. Projede yer alan dairelerin fiyatı 1 milyon 275 bin TL'den başlıyor.

İtalya'da 1 Euro'ya satılık konut!

İtalya'nın Sicilya Adası'ndaki Bivona kasabasında göçlerin durdurulması için evler 1 Euro'dan satışa çıkarıldı.

Ucuz ev almak istedi! Başına gelmeyen kalmadı!

İtalya'da 1 yıldan fazla süredir az nüfuslu terk edilmiş bölgelerde yer alan evler 1 Euro'ya satılıyor. Ancak daha önce yaşanan sıkıntılar yeniden gündeme geldi...

Sicilya'da evler 1 Euro'dan satışa çıkarıldı!

İtalya'nın Sicilya Adası'ndaki Troina kente yeni sakinler çekmek için evler 1 Euro'dan satışa çıkarıldı.

Dünyanın en ucuz evleri burada!

Koronavirüs salgınından en çok etkilenen bölgelerden biri olan İtalya'nın güneyinde yer alan  Calabria bölgesinde bulunan ve koronavirüs vakasının bulunmadığı Cinquefrondi kasabasında evler 1 dolara satılıyor. 

İtalya'da çılgın proje: Evler 1 Euro'dan satışa çıkarıldı!

İtalya'da başkent Roma yakınlarındaki bir köyde evler 1 Euro'dan satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan evler için, yeni ev sahiplerinin evlere restorasyon yapması şartı konuldu.

İtalya'da koronavirüssüz kasabada evler 1 dolara satılıyor!

Salgının etkisini kaybetmeye başladığı İtalya'da hayat da normalleşiyor. Ülkenin güneyindeki Calabria bölgesinde bulunan ve Kovid-19 vakasının bulunmadığı Cinquefrondi kasabasında evler 1 dolara evler satılıyor...

Asmalı Evler 1 etap konutları yüzde 90 sattı Haberi

Asmalı Evler 1 etap konutları yüzde 90 sattı

Bahçeşehir'de Asmalı Evler, Asmalı Evler projelerini hayata geçiren Dekar Yapı, Asmalı Hayat için rotayı Beylikdüzü'ne kırdı. Tek kat ya da dubleks olarak brüt 149 ila 361 metrekare aralığında olan bahçeli evlerin metrekare fiyatları 3 bin 900 liradan başlıyor. 244 bahçeli evden oluşan projede her evin 30 ila 250 metrekare arasında değişen bahçeleri mevcut. Ön talep sürecinde 1. etabın yüzde 90'ını sattıklarını söyleyen Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, "Projelerimizi takip eden bir kitlemiz var. Ön talep döneminde gördüğümüz ilgi bunun kanıtı. Projenin toplamda yüzde 30'unun satışı tamamlandı. 2. etap konutlarımızı da satışa açtık" diye konuştu. Hayata geçirdikleri tüm Asmalı konsept projelerinin yatırım değerinin 700 milyon lira civarında olduğunu söyleyen Salih Kuzu, "Dekar Asmalı Hayat projemizin yatırım değeri 250...