19 / 04 / 2024

Asortie Mobilya yeni ürünleri

Asortie Mobilya yeni ürünleri

Türkiye’ nin lider mobilya markası Asortie Mobilya’ nın Yönetim Kurulu Başkanı Murat Erat evimizi kış mevsimine göre ekonomik bütçelerle nasıl dekore edebileceğimizle ilgili tüyoları paylaşıyor...

Asortie Mobilya'dan yaz için dekorasyon önerileri!

Yaz aylarının kendini hissettirmesiyle beraber evlerde yaz hazırlığı başladı. Klasik mobilyanın adresi Asortie Mobilya, evlerde yaz için dekorasyon önerilerinde bulundu. Asortie Mobilya yaz dekorasyon önerileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Mobilya sektörünün 2023 hedefleri!

Asortie Mobilya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Murat Erat’ın verdiği bilgiye göre, geçen yıl 1 milyar 850 milyon dolarlık ihracat gerçekleştiren Türk mobilya sektörü 2023 yılında dünyanın 5'inci büyük mobilya üreticisi olmayı hedefliyor...

Kelebek Mobilya’dan Ankara’da 2 yeni mağaza açtı!

Yeni mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, başkent Ankara'da 2 yeni mağaza açtı.

Kelebek Mobilya, 2021’in ilk çeyreğinde 19 yeni mağaza açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, 2021 yılının ilk çeyreğinde 19 yeni mağaza açtı.

 CaddeYıldız Mobilya 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı!

Mobilya sektöründe yaklaşık 30 yıllık tecrübesiyle öne çıkan CaddeYıldız Mobilya, 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı...

Kelebek Mobilya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda 29 yeni mağaza açacak! 

Mobilya sektörünün köklü markalarından Kelebek Mobilya, bu sene 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı 29 yeni mağaza açılışıyla kutlayacak.

İstanbul'a yeni nesil mobilya OSB'si geliyor!

MÜSİAD Mobilya Sektör Kurulu Başkanı Altunbaş, İstanbul’da yeni nesil bir mobilya OSB’si kurmak için çalıştıklarını söyledi...

Çetmen Mobilya'nın hedefi 250 yeni mağaza açmak!

Geçen sene 32 yeni mağaza açarak 50 mağazaya ulaşan Çetmen Mobilya, 250 yeni mağaza açmayı hedefliyor.

İzmir’de yeni Mobilya İhtisas Sanayileri kurulacak!

Başbakan Binali Yıldırım, Karabağlar Mobilyacılar Sitesi’nde incelemelerde bulundu. Yıldırım, İzmir’de yeni Mobilya İhtisas Sanayileri’nin kurulması için çalışmaların başlayacağını müjdeledi.

Aldora Mobilya yenilikçi yaşam sunuyor!

Aldora Mobilya yeni ev konseptleri ile yenilikçi yaşam sunuyor. Aldora Mobilya'nın Stella Koltuk Takımı ile evlerinizde rahatlık olacak.

Loda Mobilya'dan yeni yemek odası koleksiyonu!

Loda Mobilya evlere sıcak ve modern bir atmosfer kazandırmaya hazırlanıyor. Loda Mobilya’nın yeni koleksiyonu Form Yemek Odası görücüye çıktı.

İder Mobilya’dan 5 yeni mağaza!

İder Mobilya, yeni mağaza yatırımlarıyla büyümesini sürdürüyor. Mehmet Pınarbaşı, “İder Mobilya olarak, 2017 yılı ciro bazında en az yüzde 20 büyüme bekliyoruz. " dedi.

Mobilya AVM'leri yeni trend oluyor!

AVM pazarında yatırımcıların yeni gözdesi mobilya AVM'leri oldu. İnegöl'de bu yıl dört yeni mobilya AVM'si daha açılması için çalışmalar hızla devam ediyor.

Ersa Mobilya'nın yeni ürünleri İMOB fuarında tanıtıldı!

Ofis mobilyalarında uzmanlaşan Ersa, kendi tasarım ekibinin yanı sıra Türkiye’den ve dünyadan tasarımcılarla çalışarak değişen çalışma ortamları için ürettiği yeni mobilyalarını 13. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İMOB) tanıttı.

Newjoy, Köln Uluslararası IMM Mobilya Fuarı'ndan yeni pazarlarla döndü!

Newjoy, 4. kez katıldığı Köln Uluslararası IMM Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’ndan Kuveyt, Almanya, Latin Amerika, Benelux, Fransa, Ukrayna, Moğolistan ve İngiltere gibi ülkelerle yeni iş bağlantıları gerçekleştirerek döndü.

Asortie Mobilya yeni ürünleri Haberi

Asortie Mobilya yeni ürünleri

Modern dekorasyonun püf noktalarından biri konforun ve estetiğin bir arada olduğu mobilyaların dekorasyonda kullanılmasıdır. Modern ev dekorasyonunda 2014 trendlerine baktığımız zaman renk sınırlaması olmadan kullanılan sade görünümlü mobilyalar ve aksesuarlar olduğunu görmekteyiz. 


Türkiye’nin lider mobilya markası Asortie Mobilya’nın Yönetim Kurulu Başkanı Murat Erat evimizi kış mevsimine göre ekonomik bütçelerle nasıl dekore edebileceğimizle ilgili tüyoları paylaşıyor:



Evinizi kışın geldiğini hissettirin!


İşe salon mobilyalarınızda ufak değişiklikler ile başlayabilirsiniz. Salon takımınızı kış için özel tasarlanmış kaşmir yumuşaklığında koltuk takımları ile süsleyebilirsiniz. Fakat ekonomik olarak o kadarına açık değilim diyorsanız, daha pratik ve aynı sıcaklığı alabilecek başka bir çözüm önerimiz var. Salonunuzun koltuklarına, polar örtüler alıp serebilirsiniz.



2014’te açık renklerin yerini mor, bordo, kahverengi gibi koyu tonlara bıraktığını belirten Asortie Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Erat, birbirinden...