25 / 04 / 2024

assan karasu yatırımı

assan karasu yatırımı

Kibar Holding, Assan Alüminyum ile birlikte Karasu'da alüminyum tesisi yatırımı planlıyor.Saka, Kibar Grubu'nun sanayi, hizmet ve ticaret alanlarında faaliyet gösteren şirketlerini sektörlerinde öncü konumda olduğunu söyledi

Onn Yatırım Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Onn Yatırım Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Talat Karasu ve Ataman Şenöz ortaklığında kuruldu.

Kibar Holding'ten Karasu'ya 800 milyon dolarlık yatırım!

Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, yatırım ve projelerden bahsetti. Kibar, Karasu'da planladıkları yatırımın toplam tutarının 800 milyon doları bulacağını belirtti.

Boa Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boa Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Levent Batu Karasu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta Kanlıca, Halide Edip Adıvar Caddesi'nde kuruldu.

Kibar Holding’ten yatırım hamlesi!

Kibar Grubu bünyesindeki alüminyum üreticisi Assan Alüminyum, sürekli döküm kapasitesini büyütmek için yeni tesis yatırımına imza attı.

BMC'ye Sakarya Karasu'da yatırım yeri tahsis edildi!

Sakarya Karasu'da bulunan sınırları belirlenmiş alan, BMC Otomotiv Sanayi ve Ticaret AŞ'ye münferit yatırım yeri olarak tahsis edildi. Bakanlar Kurulunun konuya ilişkin kararı, Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi.

BMW'den Karasu'ya dev yatırım!

Dünya’nın en prestijli otomobil markalarından biri olan BMW Karasu’ ya yeşil ışık yaktı. Emlak İstasyonu Yönetim Kurul Başkanı (Ceo) Birol Polat, BMW’nin Karasu’ya ilgi gösterdiğini doğrularken, söz konusu dev yatırım Karasu’ya geleceğini doğruladı.

Ali Kibar: Yatırım diye AVM’leri görürsek ekonomide sıkıntı olur!

Hyundai Assan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar yaptığı açıklamada " Biz sadece yatırım diye elektrik santralleri ve AVM’leri görürsek ekonomide sıkıntılar olur " diye konuştu

Almana Group 2 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Katarlı Almana Grup iyi arazi bulduğu takdirde Türkiye'ye 2 milyar dolardan çok yatırım yapacağını açıkladı

Akuo Kırşehir'de rüzgâr enerjisi yatırımı yapacak!

Kırşehir'de 148 megavatlık rüzgâr enerjisi yatırımı için sipariş veren Fransız Akuo'nun hedefi Türkiye'de 5 yılda 2.2 milyar dolarlık yatırım

Chery'den Sakarya-Karasu'daki bataklık araziye yatırım!

Ford'un ardından Çinli Chery de 500 milyon dolarlık yatırım planını `bataklık arazi'ye göre yaptı

Real'den mağazalarını yenilemek için 6 milyon Euro yatırım!

Kubilay Özerkan, "Bu sene, yenileme çalışmaları için 6 milyon avro civarında bir yatırım yapmayı planlıyoruz" dedi

Mersin turizm tesisi yatırımı bekliyor!

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, turizm yatırımcılarına kente yatırım yapmaları çağrısında bulundu

Kuzu Grup Suriye'de AVM ve otel yatırımı yapacak

Kuzu Grup Suriye'de 500 milyon dolarlık AVM ve otel yatırımı yapacak

assan karasu yatırımı Haberi

assan karasu yatırımı

Türkiye'nin en büyük holdinglerinden biri olan Kibar Holding, Assan Alüminyum ile birlikte Karasu'da alüminyum tesisi yatırımı planlıyor. Tesis yatırımının önümüzdeki günlerde şekilleneceğini ifade eden Kibar Holding CEO'su Tamer Saka Kibar Grubu'nun sanayi, hizmet ve ticaret alanlarında faaliyet gösteren şirketlerini sektörlerinde öncü konumda olduğunu söyledi. Kibar Grubu'nun sanayi, hizmet ve ticaret alanlarında faaliyet gösteren şirketleri ile sektörlerinde öncü konumda bulunduğuna dikkat çeken Tamer Saka, grubun metal, otomotiv, ambalaj, inşaat malzemeleri, gayrimenkul, lojistik, enerji, gıda ve hizmet sektörlerinde faaliyet gösterdiğini bildirdi. 


Saka, 22 şirketin grup bünyesinde yer aldığını belirterek, "Kibar Holding 6 bin 500 çalışanıyla Türkiye ekonomisine 3.7 milyar dolar katkı sağlıyor. Grup; sahip olduğu bilgi ve deneyimi, saygınlığı, olumlu marka algısı ve yenilikçi yapısı ile büyümekte ve bu gelişimini sürdürülebilir büyüme...