25 / 04 / 2024

Astaş Gayrimenkul Mavi Arya Villas Residences projesi

Astaş Gayrimenkul Mavi Arya Villas Residences projesi

Astaş Gayrimenkul Mavi Arya Villas Residences ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

İzmir Mavişehir’de ‘taşkın’ etkisi: Ev fiyatları dip yaptı!

Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ofisi Emlak Danışmanı Mustafa Elgün yaptığı açıklamada yaşanan yaşanan deniz kabarmasının Mavişehir bölgesindeki satılık ve kiralık ev rakamlarına olumsuz yansıdığını söyledi.

Vedat Aşçı, Tuncay Aşçı ve Hasan Kaya Aşçı'dan 71.6 milyon TL'lik yeni şirket! Astoria Gayrimenkul kuruldu!

Astoria ve Astoria Alışveriş Merkezi ile gayrimenkul sektörüne giriş yapan Astaş Holding, yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Mavi Bodrum Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Bodrum Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yücel tarafından kuruldu.

Mavi Home Academy Offıcıal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Home Academy Offıcıal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammad Andalıbı tarafından kuruldu.

Mavi Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Pouyandeh Shahsavarıan tarafından kuruldu.

Vedat Aşçı: Bu yıl gayrimenkul sektörü için güzel geçecek!

Gayrimenkul sektörü özellikle inşaat sektöründeki artan maliyetler nedeniyle arz ve talepte dengelerin değiştiği yeni bir dönem yaşıyor. Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı iyimser. Bu yıl gayrimenkul sektörünün çok iyi bir performans ortaya koyacağını söyledi.

Astaş Gayrimenkul Balmumcu projesi için düğmeye bastı!

İstanbul Balmumcu'da uzun zamandır kentsel dönüşüm hakkında çalışmalar yapılıyor. Bölgede en aktif gayrimenkul firmalardan biri ise Astaş Gayrimenkul, yeni projesine başladı!

Realty Blue Mavi Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Realty Blue Mavi Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Mehmet Başköy tarafından kuruldu.

Yedi Mavi Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yedi Mavi Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile  Alı Mahdıan tarafından kuruldu.

Gayrimenkul alan kazanacak! 

İzmir Karşıyaka - Mavişehir’de yer alan Startkey Life Gayrimenkul Broker/Owner’ı Uğur Sezginer, gayrimenkule yatırım yapanların yine kazanacağını söyledi.

Astaş Mavi Arya nerede? Konum ve lokasyon bilgisi!

Astaş Mavi Arya nerede sorusunun yanıtı, konum ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Astaş Mavi Arya nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Astaş Gayrimenkul Mavi Arya Villas Residences!

Astaş Gayrimenkul Mavi Arya Villas Residences ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Mavi Project Gayrimenkul Sanayi Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Project Gayrimenkul Sanayi Ve Pazarlama Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Metin Şen tarafından kuruldu.

Astaş Gayrimenkul Mavi Arya Villas Residences projesi Haberi

Astaş Gayrimenkul Mavi Arya Villas Residences projesi

Ön satışların başladığı Mavi Arya projesi Bodrum Turgut Reis ve Akyarlar arasında hayata geçiriliyor.

Aslan Yapı - Astaş Gayrimenkul - Caba İnşaat işbirliğiyle yükselen projede  38 adet villa ve 246 adet rezidans daire bulunuyor.

160 bin metrekarelik arsa alanına sahip Mavi Arya projesinde ayrıca beş yıldızlı dünya markası bir otele de yer verilecek.

Ön satış avantajı sunulan Mavi Arya projesinde 2 oda 1 salon ile 4 oda 1 salon arasında değişen büyüklüklerde rezidanslar, 4 oda 1 salon ile 9 oda 1 salon arasında değişen büyüklükte villalar mevcut.

Mavi Arya fiyat listesi!
Mavi Arya fiyat listesi kapsamında en düşük fiyatın 350 bin Euro olduğunu söyleyebiliriz. Projeden yüzde 30 peşinat ödeyerek 24 ay 0 faizle konut sahibi olunabiliyor.

4 etap şeklinde inşa edilen Mavi...