27 / 04 / 2024

Ata GYO koronavirüs açıklaması

Ata GYO koronavirüs açıklaması

Ata GYO, Koronavirüs (COVID-19) salgınının etkilerini azaltmaya yönelik uzaktan çalışmaya sistemini hayata geçirdiğini açıkladı...

Ata GYO Çanakkale projesi için Ru İnşaat'la 1.7 milyon TL'lik sözleşme imzalayacak!

Ata GYO, Çanakkale ili, Merkez ilçesi, Kemalpaşa Mahallesi 175 ada 3 parselde yer alan gayrimenkulün zemin iyileştirme ve kaba inşaat işlerinin toplam 1 milyon 750 bin lira+KDV bedelle Ru İnşaat'a yaptırılmasına karar verdi. 

Ata GYO'nun uzun vadeli kredi notu BBB!

Ata GYO'nun kredi derecelendirme süreci sonucunda, şirket "Yatırım Yapılabilir" kategoride  derecelendirerek; Uzun Vadeli Ulusal Notu BBB+, Kısa Vadeli  Ulusal Notu A-3, her iki not görünümü ise "Negatif" olarak belirlendi.

Ata GYO'nun 2 ildeki gayrimenkullerinin değerleme raporu yayınlandı!

Ata GYO'nun Tekirdağ Süleymanpaşa Ata Corner Tekirdağ projesinin ve Çanakkale Merkez'deki gayrimenkulünün değerleme raporu yayınlandı.

Ata GYO 2021'in ilk yarısında ne kadar hasılat elde etti?

Ata GYO'nun 30 Haziran 2021 tarihinde sona eren hesap dönemine ait faaliyet raporu, sorumluluk beyanı ve finansal raporunu yayınlandı. 

Ata GYO'nun 2020 yılı genel kurul toplantısı sonuçları yayınlandı!

Ata GYO'nun 2020 yılı olağan genel kurul toplantısına ilişkin genel kurul tutanağı, hazır bulunanlar listesi yayınlandı. 

Ata GYO, 2021 yılı için KPMG Bağımsız Denetim Şirketi ile anlaştı!

Ata GYO, 2021 yılı içerisinde düzenlenecek finansal tabloların denetimi için "KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş" ile bağımsız denetim sözleşmesi imzalanmasına karar verdi. 

Ata GYO'nun Kayseri projesinin kira sözleşmesi feshedildi!

Ata GYO'nun yeni düzenlenen kira sözleşmesi ile alış ve satış işlemi bulunmamakta olup, Kayseri/Talas Projesinde Tab Gıda San. Tic. A.Ş.'nin kiracısı olduğu 1 adet bağımsız bölüm faaliyete başlanmadan kira sözleşmesi feshedildi. 

Ata GYO'nun esas sözleşmesinin 8. maddesi tadil edilecek!

Ata GYO'nun kayıtlı sermaye tavan süresinin uzatılması ve ilgili mevzuata uyum sağlanması amacı ile esas sözleşmenin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8. maddesinin tadil edilmesine ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan başvurusu onaylandı.

Ata GYO 2020 yılı için DRT Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Ata GYO'nun 15 Haziran 2020 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısında 2020 yılı için seçilen Bağımsız Denetim Kuruluşu DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.; 2 Temmuz 2020 tarihinde tescil, Ticaret Sicili Gazetesinde ilan edildi.

Ata GYO'nun genel kurul sonuçları tescillendi!

Ata GYO'nun 15 Haziran 2020 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul toplantısı sonuçları, 2 Temmuz 2020 tarihinde tescil edillendi. 

Ata GYO, DRT Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Ata GYO tarafından 2020 yılı içerisinde düzenlenecek finansal tabloların denetimi için "DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş" ile bağımsız denetim sözleşmesi imzalanmasına karar verildi.

Koronavirüs gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyecek?

Koronavirüs konut sektörünü de etkilemeye devam ediyor. Peki sektör salgından nasıl etkilenecek? Konut satışları artacak mı? Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu....

Ata GYO'nun 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı iptal edildi!

Ata GYO'nun 28 Nisan 2020 Perşembe günü, saat 11:00'da yapılmasına karar verilen 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı iptal edildi.

Ata GYO koronavirüs açıklaması Haberi

Ata GYO koronavirüs açıklaması

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Koronavirüs (COVID-19) salgını sebebiyle alınan önlemler hakkında açıklama yayınladı.

Ata GYO, Koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle uzaktan çalışmaya yönelik önlemler hayata geçirilmiş olup; söz konusu önlemin Şirket faaliyetleri üzerinde olumsuz bir etkisi bulunmadığını açıkladı.

Ata GYO KAP açıklaması:

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. olarak; Koronavirüs (Covid – 19) salgını nedeniyle uzaktan çalışmaya yönelik önlemler hayata geçirilmiş olup; söz konusu önlemin Şirket faaliyetleri üzerinde olumsuz bir etkisi bulunmamaktadır.

Yine Şirketimize ait gayrimenkullerde faaliyet gösteren kiracılarımız, Resmi Kurumların salgına dair açıklamış olduğu genelge ve kanunlar kapsamında hareket...