29 / 03 / 2024

Ataköy Marina Park Residence 99 satılık

Ataköy Marina Park Residence 99 satılık

Ataköy Marina Park Residence 99 projesinin basın toplantısı Ataköy Marina Park Yönetim Ofisi’nde, 1 Haziran 2017 Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Ataköy Marinada Residence kapılarını açıyor! Ataköy'e 72 yeni konut!

Ataköy Marina içerisindeki denize sıfır konumuyla yükselen Marinada Residence, tek blokta sadece 72 daireden oluşuyor.

Ataköy Marinada Residence'ın mega yat manzaralı örnek dairesi hazır!

‘Denize Açılan Hayat’ sloganı ve Ataköy Marina içindeki denize sıfır konumuyla dikkat çeken Ataköy Marinada Residence'ın mega yat manzaralı örnek dairesi hazır. 10 bin 500 metrekarelik bir arazi üzerinde yükselen projede 72 konut yer alıyor...

Marinada Residence ile Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor!

Mega kent İstanbul’da, marina içinde inşa edilen ilk ve tek rezidans projesi olan Ataköy Marinada Residence, Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor...

Ataköy Marina AVM geliyor!

Bakırköy'e Ataköy Marina AVM geliyor. AVM içerisinde 431 ticari alan, 22 odalı butik otel, meydanlar, sokaklar, yarı açık alanlar ve parklar yer alacak..

Ataköy Millet Bahçesi 8 Kasım'da açılacak!

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, Ataköy'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Baruthane arazisinde yapımı devam eden "Millet Parkı"nın 8 Kasım'da açılacağını söyledi.

Ataköy Millet Bahçesi'nde çalışmalar hızlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Ataköy'de yapımına başlanılan Millet Parkı'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Baruthane arazisi üzerinde başlayan inşaatın kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

TOKİ Ataköy Baruthane arazisi Millet Parkı olacak!

Mülkiyeti Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’na (TOKİ) ait olan ve halen imar planında inşaat yapılması mümkün olan Ataköy’de 564 ada 160 parselde yer alan Baruthane arazisi için son karar verildi. 

Ataköy sahilindeki dev arazi TOKİ park olacak!

TOKİ, Ataköy’de mülkiyeti kendisine ait olan 60 bin metrekarelik Baruthane arazisinin imar planını iptal ederek halka açık park yapacak.

Ataköy sahili TOKİ Park oluyor!

Ataköy sahilindeki tarihi Baruthane binalarının bulunduğu yaklaşık 60 dönümlük arazi, İBB ve TOKİ işbirliğiyle TOKİ Park olacak. İhalesi iptal edilen bu alanın halka açık bir park olması kesinleşti.

Ataköy Baruthane arazisindeki inşaat projesi iptal edildi!

Baruthane arazisi olarak bilinen Ataköy’deki 60 dönümlük alandaki 7 bloklu olarak planlanan inşaat projesi iptal edildi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Ataköy'deki bu araziye dev park yapacak..

Ataköy Baruthane 'TOKİ Park' oluyor!

Ataköy sahilindeki tarihi Baruthane binalarının bulunduğu yaklaşık 60 dönümlük arsa, İBB ve TOKİ işbirliği ile "TOKİ Park'a" dönüştürülüyor...

Cathay Nivo Ataköy daire teslimleri!

Yaklaşık 3 bin 500 metrekare büyüklüğünde kent parkıyla bir bütünlük oluşturacak olan Nivo Ataköy'de 1+1 ve 2+1 konut alternatifleri sunuluyor..

Marina Park Residence 99 fiyat listesi!

İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen Marina Park Residence 99 projesi Dati Yatırım Holding A.Ş. tarafından hayata geçirildi. Projede 99 adet lüks konut yer alacak...

Ataköy Marina Park Residence 99 satılık Haberi

Ataköy Marina Park Residence 99 satılık

DATİ Yatırım Holding A.Ş. tarafından İstanbul’u dünyanın önde gelen turizm merkezlerinden biri haline getirmeye büyük katkı sağlayacak İstanbul Turizm Merkezi (İTM), kentin en eski yerleşim birimlerinden, sahil kültürünün en etkileyici noktası Ataköy’de yaklaşık 500 bin metrekare bir alan üzerinde geliştiriliyor.

Geniş yeşil alanların denizin mavisi ile buluştuğu eşsiz projede, Türkiye’nin en büyük mega yat limanından, alışveriş ve yaşam merkezleri ile uluslararası konaklama zincirlerine doğanın içine sinmiş mekanlar birer birer yerini almaya hazırlanıyor. Deniz ve marinaların hemen yanı başında konumlanan, projenin en kıymetli bölümlerinden ve sınırlı sayıda dairenin bulunduğu Ataköy Marina Park Residence 99 satışa sunuluyor. 


DATİ Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Yürütme Kurulu Başkanı Gökhan Kıran’ın katılımıyla Ataköy Marina Park Yönetim Ofisi’nde, 1 Haziran 2017 Perşembe günü basın toplantısı...