24 / 04 / 2024

Ataşehirde projeler

Ataşehirde projeler

Ataşehir İçerenköy'de bulunan sebze meyve hali, semtin hem iş merkezlerinin hem de yaşam alanlarının genişlemesinin ardından çevre sakinlerinin kâbusu haline dönüştü.

TOKİ’den ucuz konut atağı! İşte detaylar!

TOKİ, ev sahibi olmayı isteyen dar gelirli aileler için yeni projeler gerçekleştirmeye devam ediyor. İşte TOKİ’den ucuz konut atağı!

Göçmen börekçisi yurt dışı atağında!

İlker Can Dönmez ve Tanju Taner Dönmezin 2004'te kurduğu ve 14 yılda 12 şehirde 82 şubeye ulaşan Göçmen Börekçisi, yurt dışı atağında..

Faruk Güler: İzmir ekonomik atağa kalkacak!

İzmir'in projeler kentine dönüştüğünü belirten ESBAŞ Yürütme Kurulu Başkanı Dr. Faruk Güler, ''Kentin büyük bir ekonomik atağa kalkacağını düşünüyoruz" dedi.

TOKİ ilk kez konut alacaklar için uzun vadeli projeler üretecek!

Konut fiyatlarındaki hızlı artış vatandaşların gayrimenkule olan ilgisini frenlerken, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ilk kez konut sahibi olacaklar için şehrin içinde, sosyal odaklı ve uzun vadeli projeler üretmek için atağa geçti.

My Towerland Ataşehir ödeme koşulları!

Ağaoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen My Towerland projesi 3 bin 500 adet daireden meydana geliyor. Proje İstanbul Ataşehirde yükseliyor. My Towerland Ataşehir ödeme koşulları...

AC Yapı Göztepe, Kozyatağı, Bostancı ve Ataşehir'de yeni projelere imza atacak!

Kartal Moment İstanbul projesinde çalışmalarına devam eden AC Yapı önümüzdeki dönemde Anadolu Yakası'nda 4 yeni projeye imza atacak. Projeler Göztepe, Kozyatağı, Bostancı ve Ataşehir bölgesinde yükselecek.

Ataşehir Kongre ve Fuar Merkezi ne zaman tamamlanacak?

Ataşehir Belediyesi'nin 2019 yılına kadar tamamlanacağı projeler arasında yer alan Ataşehir Kongre ve Fuar Merkezi; Ferhatpaşa Mahallesi'nde toplam 98 bin metrekare alan üzerinde kurulacak...

Ağaoğlu Ataşehir'de My Newwork projesini hayata geçiriyor!

Ağaoğlu Grubu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yer alacağı Ataşehirde yeni bir ofis projesine imza atıyor. 345 bağımsız bölümden oluşması planlanan projede ofisler haricinde restoran,kafe, mağazalar gibi alanlar yer alacak.

Ağaoğlu'ndan Ataşehir'e yeni ofis projesi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yer alacağı Ataşehirde My Prestige ve My Office'in ardından yeni bir ofis projesine imza atıyor.

Evrim Karayel: Maslak ve Ataşehir'de yeni projeler için hazırlık yapıyoruz!

Lapis Han ile dikkat çeken Gürallar Yapı, kentsel dönüşüm kapsamında Maslak'ta ofis, Ataşehir'de ise yeni konut projeleri için kolları sıvadı Toplam 6 bin 897 metrekare arazi üzerinde 32 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Ataşehirli öğrenciler, Cam Yeniden Cam projesini destekliyor!

Ataşehirlilerin çevre konusunda daha bilinçli olması amacıyla birçok projeye imza atan Ataşehir Belediyesi, projeler üretmeye devam ediyor. Ataşehirli öğrenciler, ‘ Cam Yeniden Cam ’ projesini destekliyor.

Sheraton İstanbul Ataşehir 2015 yılında faaliyete geçecek!

Starwood’ un Anadolu Yakası’ ndaki ilk oteli Sheraton İstanbul Ataşehir, 2015 yılında faaliyete geçecek. Sheraton İstabul Ataşehir dinamik yapısıyla şehirde yeni bir buluşma noktası olacak.

Ataşehir'de satışa çıkacak projeler!

İstanbul Finans Merkezi'ni kapsayan Ataşehir Bölgesi son zamanlarda inşaat sektörünün tercih ettiği lokasyonlardan biri haline geldi. Ataşehir Bölgesi içinde 2014 yılında hangi firmalar, nelere imza atacak haberimizde yer alıyor...

Ataşehirde projeler Haberi

Ataşehirde projeler

Ataşehir İçerenköy'de bulunan sebze meyve hali, semtin hem iş merkezlerinin hem de yaşam alanlarının genişlemesinin ardından çevre sakinlerinin kâbusu haline dönüştü. Oluşturduğu kamyon trafiği, görüntü ve gürültü kirliliği nedeniyle halin buradan kaldırılması için birçok girişimde bulunulsa da sonuç alınamadı. Bu durumdan yalnızca çevre sakinleri değil hal çalışanları ile ürün almaya gelenler de şikâyetçi.


Halin etrafında yükselen gökdelenler, oteller ve siteler, hal ile semtin tezatlığını ve sorunlarını bir araya getirmiş. Halden alınan ürünleri çekçek arabalarla, cadde boyunca pazarcılara götürenler trafiği yavaşlatıyor. Özellikle yaz aylarında yere düşen ve çürüyen meyveler, çevre kirliliği oluşturduğu gibi, çürüklerin sineklenmesi sağlığı da olumsuz etkilemekte.


 Hale mal indirmek için sırada bekleyen kamyonlar, içeride yer kalmayınca cadde üzerine park ediyor ve bu da İçerenköy trafiğini olumsuz yönde etkiliyor. Oluşan...