26 / 04 / 2024

Atilla Ödünç bursa

Atilla Ödünç bursa

İMSIAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç, "Şehri güzelleştirmek istiyorsanız, işe yıkarak başlamak zorundasınız. Çünkü yıllar geçtikçe eldeki stok ihtiyaca cevap veremez bir hale geliyor. " dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç'ten kentsel dönüşüm çağrısı!

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte Ödünç'ün o açıklamaları...

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç yaptığı açıklamada, Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmalarının büyük bir kararlılıkla devam ettiğini söyledi.

Bursa'da 20 bin bina riskli!

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, "Bursa'da 30-40 hatta 60 yıl öncesinden yapılan binalar var. Yapılan hesaplamalara göre Bursa'da yaklaşık 20 bin binanın tehlike altında olduğu kayıtlara geçti" dedi. Övünç, yarım milyon insanın risk altında olduğunu belirtti.

Atilla Ödünç: Kentsel dönüşüm birlikte başaracağımız bir süreç yönetimidir!

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Meclis'te düzenlendiği basın toplantısında kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında vatandaşlara çağrıda bulundu.

Atilla Ödünç: İmar barışının ekonomiye katkısı büyük!

İmar barışı uygulaması hakkında açıklamalarda bulunan TBMM Dışişleri Komisyon Üyesi ve Türkiye & Zambiya Dostluk Grubu Başkanı Atilla Ödünç, ''İmar barışının ekonomiye katkısı büyük'' diye konuştu.

Atilla Ödünç: Bursa'yı güzelleştirmek için yıkmalıyız!

İMSIAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç, "Şehri güzelleştirmek istiyorsanız, işe yıkarak başlamak zorundasınız. Çünkü yıllar geçtikçe eldeki stok ihtiyaca cevap veremez bir hale geliyor. " dedi.

Bursa Yunuseli’deki kentsel dönüşümden 62 milyon TL'lik gelir!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 40 milyon TL’ye satışa çıkarıp alıcı bulamadığı Yunuseli’deki Fen İşleri Şantiye alanında hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi sayesinde 62 milyon TL gelir elde etti.

Bursa Soğanlı'daki dönüşümde ilk daireler satışta!

Türkiye'nin en büyük ve örnek gösterilen kentsel dönüşüm merkezlerinden Bursa Osmangazi Soğanlı'daki ilk etapta daireler satılmaya başlandı.

Bursa Akpınar'daki kentsel dönüşüme 3 talip!

Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Mutlu Altın, Akpınar ile 1050 Konutlar Mahallerindeki kentsel dönüşüm projesine biri İstanbul, ikisi de Bursa'dan olmak üzere üç talibin olduğunu söyledi.

Bursa Yıldırımlı gençler kentsel dönüşümü tartıştı!

Bursa Yıldırım Belediyesi, İlçe Milli eğitim Müdürlüğü ile ‘Molla Yegân Liselerarası Münazara Turnuvası’ tertipledi. Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesinde düzenlenen münazara yarışmasında gençler kentsel dönüşümü tartıştı.

Bursa Hisar'da dönüşüm başlıyor!

Osmangazi ilçesinde Bursa’nın en eski 5 mahallesinin bulunduğu Hisar içerisinde dönüşüm projesi başlatılıyor. Hasanoğlu, Oruçbey Caddesi cephe sağlıklaştırma projesinde belediye yöneticileri mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi Bursa'da devam ediyor!

Garanti Mortgage’ın, Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu ile birlikte geliştirdiği “Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi” Bursa’da İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin öncülüğünde uygulanacak.

Bursa'da anahtar teslim kentsel dönüşüm!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteği çerçevesinde Garanti Mortgage'ın, Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu ile birlikte geliştirdiği "Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi" Bursa'da uygulanacak.

Atilla Ödünç bursa Haberi

Atilla Ödünç bursa

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Demeği (İMSIAD) Yönetim Kurulu Üyesi ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç, tecrübelerini Uludağ Üniversitesi öğrencileriyle paylaştı. Kentsel dönüşüme en çok inşaat mühendislerinin sahip çıkması gerektiğine vurgu yapan Ödünç, "Şehri güzelleştirmek istiyorsanız, işe yıkarak başlamak zorundasınız. Çünkü yıllar geçtikçe eldeki stok ihtiyaca cevap veremez bir hale geliyor. Bursa olarak depremden zarar görmedik ancak bu görmeyeceğimiz anlamına gelmiyor. Yapacağımız tek şey, güvenli olmayan yapılan yıkmak. Toplamda kent genelinde yıkılması gereken bina sayısı iseyüzbinlerle ifade ediliyor" diye...