18 / 04 / 2024

autopia oto avm esenyurt

autopia oto avm esenyurt

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Autopia Otomobil AVM projesinde yer alan dükkanların metrekare birim fiyatı 3 bin 600 dolardan başlangıç gösteriyor...

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar?

Ankara'da TRinvest tarafından inşa edilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Peki, Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi satışta! Yarısı peşin ödemelerde sıfır faiz 12 vade fırsatı!

TRinvest tarafından Ankara'da hayata geçirilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Proje 46 dönümlük arsa üzerinde hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Reysaş GYO'dan Ankara'ya Oto Galericiler Çarşısı ve AVM geliyor!

Reysaş GYO portföyünde bulunan Ankara Sincan Yeni Cimşit Mahallesi'ndeki arsada inşa edilecek 16 bin 343 metrekarelik Oto Galericiler Çarşı/AVM'si için inşaat yapı ruhsatı alındı ve inşaatın 2022 yılı içinde bitirilmesi planlandı.

Adana'da 01 OTO AVM'nin inşaatı başladı!

Savaş Yıldırım Orman Ürünleri Sanayi tarafından Adana'da hayata geçecek Otomobil Alışveriş Merkezi için inşaat çalışmaları başladı. Kaba inşaatın tamamlandığı projede Oto Showroom ve Home Ofis teslimleri 2022'nin ilk çeyreğinde yapılacak.

Oktay Kaynarca, Ataşehir Water Garden AVM'de oto yıkama açtı!

'Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin 'Çakırbeyli'si Oktay Kaynarca, televizyondan kazandığı parayla oto yıkama ve vale işine yatırım yapmaya devam ediyor. Ataşehir Water Garden AVM'nin vale ve oto yıkama işini aldı

Ankara Otonomi faaliyete geçiyor!

Ankara’da yükselen ve Avrupa’nın en büyük oto AVM’si OTONOMİ, faaliyete geçiyor. OTONOMİ’de 551 showroom ve 10 oto plazanın yanı sıra sosyal donatı alanları da yer alıyor.

Autopia'da ortaklar anlaşamadı mahkeme tasfiye kararı verdi!

Türkiye'nin yanı sıra Avrupa’nın da ilk otomobil konseptli AVM’si olan Autopia’da ortaklar mal paylaşımında anlaşamadı. Mahkeme, 300 milyon dolar değerindeki otomobil AVM'sinin tasfiyesine karar verdi.

Oto World Asya ile Kurtköy 2. el otomotiv sektörünün merkez üssü olacak!

Anadolu Yakası’nın ‘İlk ve Tek’ Oto AVM’si Oto World, Mayıs ayı itibariyle faaliyete geçiyor ve Pendik-Kurtköy Bölgesi’ni 2. el otomotiv sektörünün ana üssü yapmaya hazırlanıyor.

Kurtköy Oto World Asya fiyatlar!

Teslimleri bu yıl içerisinde gerçekleşecek olan Oto World Asya Anadolu Yakası'nın ilk Oto AVM'si olma özelliği taşıyor. Kurtköy Oto World Asya fiyatlar bilgisi haberimizde yer alıyor.

Oto World Asya, Anadolu Yakası'nın ilk ve tek oto AVM'si!

Oto World Asya, Anadolu Yakası'nın ilk ve tek oto AVM'si özelliğine sahip. Toplam 95 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen projede 365 adet mağaza yer alıyor. Projede satışlar ve kiralamalar devam ediyor.

Oto World Asya mağaza fiyatları!

Kurtköy Oto World Asya teslimleri bu yıl içerisinde gerçekleşecek. Proje Anadolu Yakası'nın ilk oto AVM'si olma özelliğini taşıyor. İşte Oto World Asya mağaza fiyatları...

Oto World Asya Kurtköy dükkan fiyatları!

Oto World Asya projesi, Anadolu Yakası'nın ilk Oto AVM'si olma özelliğine sahip. Projede 365 adet galeri yer alıyor. İşte Oto World Asya Kurtköy dükkan fiyatları...

Kurtköy Oto World Asya adres!

Anadolu Yakası'nın ilk oto AVM'si olma özelliği taşıyan Kurtköy Oto World Asya adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede teslimlerin bu yılın başında yapılması planlanıyor.

autopia oto avm esenyurt Haberi

autopia oto avm esenyurt

İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen Autopia Esenyurt'ta, 117 metrekare kiralanabilir ve satılabilir alan yer alıyor. Projede 30 peşinatla şirket bünyesinde 36 ay vadelendirme imkanı sağlanıyor.



46 bin 761 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Esenyurt Autopia, Gül İnşaat ve Keleşoğlu İnşaat ortaklığıyla inşa ediliyor. Projede 209 tane 2. el, 79 tane 1. el showroom bulunuyor.


Toplam 470 mağazadan meydana gelen Esenyurt Autopia Otomobil AVM'de; 51 adet ofis alanı, 84 adet servis alanı, 61 adet kafe-restoran alanı ve 6 banka ile 2.500 araçlık otopark yer alıyor.




Yüzde 25 peşinatla banka kredisinin kullanıldığı Esenyurt Autopia Oto AVM'de dükkanların metrekare birim fiyatı 3 bin 600 dolar ile 5 bin 400 dolar arasında fiyatlarla satışa sunuluyor.


Adres: Kıraç Namık Kemal Mah. Adnan Kahveci Bulvarı No: 1 34513...