19 / 04 / 2024

Avanos Belediyesi vergi borcu yapılandırma

Avanos Belediyesi vergi borcu yapılandırma

6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun uyarınca vergi borçları yapılandırılıyor. Yapılandırmadan faydalanmak isteyen mükellefler için son başvuru tarihi 31 Ekim 2016.

Avanos Belediyesi'nden satılık arsa!

Avanos Belediye Başkanlığı, Nevşehir Avanos'ta yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 27 Kasım tarihinde yapılacak.

Nevşehir Avanos'ta konut imarlı arsa satılıyor! Fiyatı gören inanamadı! Kapadokya'da Kasım fırsatı! 

Nevşehir Çalış Belediyesi, Nevşehir ili, Avanos ilçesi, Dicle Caddesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Nevşehir Avanos'taki arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Üsküdar Belediyesi'nin gayrimenkul satışlarına tepki!

Üsküdar Belediyesi Meclisi’nde, Kısıklı Mahallesi’nde yer alan ve imar planlarında “ilköğretim tesisleri” alanı olarak geçen, toplam büyüklüğü yaklaşık 790 metrekarelik iki parselin, belediye şirketi Üsküdar Personel A.Ş.’nin vergi borçlarına karşılık Maliye Hazinesi’ne devredilmesi kararı verildi.

Şanlıurfa Haliliye'de Belediyesi'nden emlak vergi ödemelerine kolaylık!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi 2021 senesi emlak vergisi için ilk taksit ödemelerinin online olarak yapılabileceğini açıkladı.

Eyüpsultan Belediyesi, eski belediye binasını Hazine'ye devretti!

Eyüpsultan Belediyesi, vergi borçlarını ödeyebilmek için eski belediye binasını Hazine'ye devretti. Arazinin ve belediye binasının değerlerinin, belediyenin borcundan fazla olması sebebiyle maliye hazinesine ait araziler takas edildi.

Eyüpsultan Belediyesi borçlarına karşılık belediye binasını devretti!

Eyüpsultan Belediyesi vadesi geçmiş vergi borçlarına karşılık tescilli eski belediye binasını hazineye devretti. Belediyenin 14 milyon 938 bin TL'lik vergi borcu silindi.

Üsküdar Belediyesi vergi borçlarına karşılık arazilerini devir mi etti?

Üsküdar Belediyesi'nin gelecek dönemlerde oluşacak vergi borçlarına karşılık Çengelköy ve Bulgurlu’daki iki arazisini Maliye Hazinesi’ne devrettiği iddia edildi. 

Ayvalık Vergi Dairesi restore edilecek!

Ayvalık Belediyesi, ilçede vergi dairesi olarak bilinen binanın restore edileceğini açıkladı.

Esenler Belediyesi'nin Hazine'ye devredilen arsaları mecliste!

Esenler Belediyesi'nin vergi borcuna karşılık olarak Hazine'ye devredilen arsalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Üsküdar Belediyesi'nin borcu karşılığı Hazine'ye devredilen arsaları TBMM'de!

Üsküdar Belediyesi'nin vergi borcuna karşılık olarak Hazine'ye devredilen arsalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Akdeniz Belediyesi’nden emlak vergisi uyarısı!

Mersin Akdeniz Belediyesi ,  7256 Sayılı Vergi Affı için son başvuru tarihinin 31 Ocak  olduğunu hatırlatarak emlak vergisi mükelleflerine çağrıda bulundu.

Esenler Belediyesi 12 alanı 140 milyon TL’ye sattı iddiası!

Esenler Belediyesi, vergi borçlarını, iki cami, bir okul ve hizmet alanlarını devlete satarak ödedi. Sayıştay raporuna göre belediye geçen yıl üzerinde cami ve okulların olduğu 12 alanı yaklaşık 140 milyon TL’ye sattı.

Beyoğlu Belediyesi'nden emlak vergisi için uyarı!

İstanbul Beyoğlu Belediyesi, yayınladığı yazılı açıklamada 7256 Sayılı Vergi Affı için son başvuru tarihinin 31 Aralık olduğunu hatırlatarak emlak vergisi mükelleflerine çağrıda bulundu.

Avanos Belediyesi vergi borcu yapılandırma Haberi

Avanos Belediyesi vergi borcu yapılandırma


6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun’un yürürlüğe girmesi ile birlikte Emlak, Çevre Temizlik, Eğlence ve İlan Reklam Vergileri yeniden yapılandırılıyor. Mükelleflerin yapılandırmadan faydalanabilmeleri için 31 Ekim 2016 tarihine kadar Avanos Belediyesi Emlak Servisine bizzat başvurmaları gerekiyor.


Yapılandırma kapsamındaki borçlarda anapara değişmeyecek, vergi ziyai cezaları tamamen silinecek. Anaparaya bağlı cezalara, gecikme faizi ve gecikme zammı silinerek gecikme faiz ve zammı yerine vade tarihinden itibaren Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) oranı uygulanacak.


Yapılandırma tarihine bakılmaksızın ilk taksit ödemesi Kasım ayında başlayacak olup, kanun kapsamında 31 Ekim 2016 tarihine kadar olan Emlak, Çevre Temizlik, Eğlence ve İlan Reklam Vergisi borçları yapılandırılabilecek.


Borç ödeme işlemlerinin veznelerde yoğunluk yaşanmaması için son güne bırakılmaması hususu vatandaşlarımıza ilanen duyurulur.



Avanos...