23 / 04 / 2024

Avcıl Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi

Avcıl Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi

Avcıl Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Bilal Avcıl, Ömer Avcıl, Osman Avcıl tarafından 2 milyon 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta Ümraniye, Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır?

Gayrimenkul, pek çok yatırımcının ilk tercihlerinden biridir. Ancak her yatırımda olduğu gibi gayrimenkul yatırımı yaparken de bazı unsurları uygun şekilde göz önünde bulundurmak gerekiyor. Peki gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır, dikkat edilmesi gereken unsurlar nelerdir?

Jarreb Ramo Gayrimenkul Yatırım Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Jarreb Ramo Gayrimenkul Yatırım Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi Şişli'de Rachad Al Homsı tarafından kuruldu.

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Necat Barut tarafından kuruldu.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Avcılar Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Knl İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Turizm Sağlık Hiz.San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Knl İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Turizm Sağlık Hiz.San.Ve Tic.Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Yaşar ve Serdar Yaşar ortaklığında kuruldu.

Portekiz Gayrimenkul Yatırım Fonuyla Avrupa vatandaşlığının önü açıldı!

Portekiz Golden Visa (Altın Vize) başvurularında, gayrimenkul alımı genellikle ilk akla gelen ve en çok tercih edilen yöntemlerden biri. Peki gayrimenkul yatırımı alarak Avrupa vatandaşlığı alınabilir mi? İşte detaylar...

Gayrimenkul yatırımı ile Avrupa pasaportu nasıl alınır?

Birçok vatandaş Avrupa vatandaşı olabilmek için Avrupa ülkelerinde gayrimenkul ediniyor. Peki, gayrimenkul yatırımı ile Avrupa pasaportu nasıl alınır? Avrupa vatandaşı olmanın faydaları neler? İşte detaylar...

Lıberty İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Lıberty İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Can Temin tarafından kuruldu.

Ezza Gayrimenkul Yatırım Bilişim Sağlık Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ezza Gayrimenkul Yatırım Bilişim Sağlık Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Merter Cansın Mert ve Volkan Selçuk ortaklığında kuruldu. 

Gayrimenkul 2021’de kazançlı bir yatırım aracı olacak mı?

Lüks Konut Uzmanı Sercan Göller, 2021 yılında yatırım yapılacak bölgeleri, kira çarpanı ve amorti süresini ve döviz kurları karşısında gayrimenkul yatırımlarını değerlendirdi.

Mutlu Yatırımcılık Gayrimenkul Yatırım ve Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Mutlu Yatırımcılık Gayrimenkul Yatırım ve Kiralama Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 8 milyon 630 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Durası ve Evren Durası ortaklığıyla kuruldu.

Erbil Gayrimenkul Yatırım Fuarı 18 Eylül'de başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe teknolojik araçları etkin bir şekilde kullanarak doğru portföyü doğru yatırımcıyı ile buluşturan R.E.D. Invest, 18 – 22 Eylül tarihleri arasında Uluslararası Erbil Gayrimenkul Yatırım Fuarı düzenleyecek.

Akiş GYO’ya 'Gayrimenkul Yatırımı Artış Lideri' ödülü!

Akiş GYO, Sermaye Piyasaları Ödülleri’nde Yatırım Ortaklığı kategorisinde "GYO Gayrimenkul Yatırımı Artış Lideri 2018" dalında ödülünü kazandı.

Avcıl Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Haberi

Avcıl Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi

Avcıl Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Bilal Avcıl, Ömer Avcıl, Osman Avcıl tarafından 2 milyon 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta kuruldu. 


Avcıl Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; İnşaat konusuyla ilgili olarak her nevi gayrimenkulleri satın almak satmak inşaatlar yapmak kiralamak ve kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Avcıl Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi adres: Ümraniye, Çakmak Mahallesi, Uğurlu S.G. Konak Sitesi, No:67 Kat:4...