16 / 04 / 2024

avcılar yeni imar planı

avcılar yeni imar planı

Silivri depreminden sonra hızla Avcılar Belediye Meclis toplantısında oy birliği ile kabul ediip İBB Meclisine gönderilen imar plan notu değişikliği dünkü meclis toplantısında onaylandı.

Avcılar 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıda!

İstanbul İli Avcılar İlçesi Yeşilkent Mahallesi 1 Pafta, 63 Parsel ve Bir Kısım Kadastral Boşluğa İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Avcılar'da imar planı değişikliği onaylandı!

Kentsel dönüşüm kapsamında Avcılar'da yapılacak binalara 4 kat sınırının kaldırılması için sunulan imar planı değişikliği Belediye Meclisi'nden oyçokluğuyla geçti. Karar Ekim ayında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne sunulacak.

Avcılar'da yeni imar planı tamam sıra uygulamada!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin en fazla 4 katlı binalar için izin vermesi nedeniyle bir türlü başlanamayan kentsel dönüşüm çalışmalarının uygulanabilmesi için önemli adım atıldı, sıra uygulamaya geldi...

Avcılar, Bahçelievler ve Pendik’teki imar planları İBB Meclisi'nde onaylandı! Neler değişti?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu veto ederek tekrar değerlendirilmek üzere İBB Meclisi’ne yolladığı Avcılar, Bahçelievler ve Pendik’teki imar planları, çoğunluktaki AKP-MHP grubunun oyları ile aynen onaylandı. İBB Meclisi’ndeki çoğunluk veto kararlarına karşı ısrarcı oldu. 

13 bin kişinin yaşayacağı yeni imar alanı için start verildi! Akçaovalılar yeni yerleşim alanına kavuşuyor!

Muğla'ya Bağlı, Menteşe Belediyesi,  13 bin kişinin yaşayacağı yeni kentsel yerleşim alanı için Akçaova Mahallesi'nde yeni imar alanı oluşturuyor. 

İhlas Gayrimenkul Avcılar projesi için düğmeye bastı! Firuzköy'e yeni proje geliyor!

İhlas Gayrimenkul, İstanbul Avcılar Firuzköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Şirketten konu ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

40 yıllık imar planındaki kör düğüm çözüldü! Avcılar Yeşilkent muradına erdi! Hiç kimse hak kaybına uğramayacak!

Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli İmar Planı IBB Meclisi’nde oybirliğiyle kabul edildi ve mahallelinin 40 yıllık imar sorunu çözülmüş oldu.

Avcılar Tahtakale'deki 1 milyon 670 bin metrekarelik rezerv yapı alanın imar uygulaması onaylandı!

İstanbul İli Avcılar İlçesi Firuzköy Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

Majör Gölyaka satışta! Emlak Konut GYO'dan Avcılar'a 423 konut ve 56 dükkanlık yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Majör Gölyaka projesinde satışlar başladı. İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa edilen projede 423 konut ve 56 dükkan yer alıyor.

Avcılar Firuzköy 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Firuzköy Mahallesi, 610 Ada, 9 Parsele Ait 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni ruhsatlar alındı! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirket, Avcılar Firüzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni yapı ruhsatlarının alındığını duyurdu.

Yeni imar affı gelecek mi? Depremle yeniden gündemde! Japon uzman resmen uyardı! 

2018'de Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Gaziantep’te 76 bin 605, Hatay’da 71 bin 738 imar barışına ilişkin başvuru olduğuna dikkat çekmişti. Depremin ardından yeniden gündeme imar barışı geldi. Yeni imar affı gelecek mi? İşte ayrıntılar...

Avrupa Ticaret Merkezi yüzde 10 indirimle satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Avcılar'a 301 yeni iş yeri!

Avrupa Konutları Esentepe projesinin geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Artaş İnşaat, şimdi de Avcılar'daki yeni projesi Avrupa Ticaret Merkezi'nde satışları başlattı.

Avcılar Tahtakale Mahallesi Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli,Avcılar İlçesi,Firüzköy(Tahtakale) Mah,Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Rev. Uygulama İmar Planına Yapılan İtirazlar Kapsamında Hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy'de yeni etap ruhsatı alındı! 855 konut yeni konut geliyor!

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesi kapsamında bulunan 855 konut ve 43 ticari ünite olmak üzere 898 bağımsız bölümün yapı ruhsatını aldı. İşte projeye ilişkin merak edilen ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy'ün yeni etap ruhsatı alındı! 569 yeni konut geliyor!

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesi kapsamında ki toplam 613 adet bağımsız bölümün Yapı Ruhsatlarını aldı. Peki Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesi ne zaman tamamlanacak? İşte ayrıntılar...

avcılar yeni imar planı Haberi

avcılar yeni imar planı

Avcılar’da on binlerce vatandaşı ilgilendiren ve ömrünü tamamlamış riski binaların, olası depreme karşı güçlendirilmesini sağlayacak olan İmar Plan Değişikliği Notu, 6 aydır İBB Meclisi’nde bekletiliyordu.

Evrensel Gazetesi'nde yer alan habere göre; Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli’nin Avcılar için aylardır verdiği güvenli konut ve rantsız imar mücadelesi nihayet olumlu sonuçlandı ve imar plan notu değişikliği İBB Meclisi’nde kabul edildi.

HANÇERLİ’DEN İBB MECLİSİ’NE TEŞEKKÜR

Her defasında mecliste gündem dışı söz alıp Avcılar için vakit kalmadığını söyleyen, konunun takipçisi olmak adına 16 Ocak itibari ile İBB İmar ve Bayındırlık Komisyonunda oturma eylemine başlayan ve son olarak depremle mücadelede Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüşmelerde bulunan Hançerli, “Bugün meclis çok önemli bir karar aldı. Her bir meclis üyesi arkadaşıma ayrı ayrı teşekkür...