18 / 04 / 2024

avm esnafa özel mekanlar

avm esnafa özel mekanlar

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AVM ' lerde esnafa özel mekânlar ayıracaklarını belirterek, " Bu merkezlerde yüzde 5 kota sağlayacağız. Esnafı AVM ' ye kurban etmeyeceğiz " dedi...

Boğaz manzaralı eski Çamlıca Alman Hastanesi'nin arazisini villa ve AVM imarına açan plana kuruldan onay çıktı!

Eski Çamlıca Alman Hastanesi’nin yıkılmasından sonra 17 dönümlük boğaz manzaralı arazisine villa, AVM, özel hastane inşaatı yapılmasına imkan veren ve İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubunun çoğunluk oyları ile kabul edilen plan değişikliğine, koruma kurulu da onay verdi. İşte ayrıntılar...

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank ve Akbank’tan sıfıra yakın faiz kararı! İşte güncel kredi faiz oranları!

Gelen son dakika haberine göre Halkbank, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Akbank faiz düşürme kararı aldı. 4 bankanın taşıt, konut ve ihtiyaç kredisi faiz oranları merak ediliyor. Halkbank ise esnafa özel kredi paketini duyurdu. Esnaf bu kredi paketiyle rahat bir nefes alacak. Peki kredi başvurusu nasıl

Evidea, Adana’daki ilk mağazasını 01 Burda AVM’de açıyor. İşte 30 Eylül Evidea fiyat listesi ve açılışa özel fiyatlar

Ev ve yaşam ürünleri sektöründe geniş ürün yelpazesi sunan Evidea, Adana’daki ilk mağazasını eğlencenin, buluşmanın adresi 01 Burda AVM’de açıyor.

İl Özel İdaresi AVM yapım şartıyla arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Ağrı İl Özel İdaresi Alışveriş Merkezi(AVM) yapılmak üzere taşınmaz satışı gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Elazığ’daki AVM projesinin akıbeti ne oldu?

Elazığ’da, kat yüksekliğinin fazla olması sebebiyle durdurulan AVM projesi hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. CHP Elazığ İl Genel Meclisi üyesi Mahmut Okçuoğlu, projenin  İl Özel İdaresinin maddi zarara uğradığını dile getirdi. 

Sporjinal M1Konya AVM'de mağaza açtı!

Konya’nın yaşam merkezi olan M1Konya AVM, spor ve moda tutkunu kadınlara, erkeklere, gençlere ve çocuklara özel birçok marka ve ürünü bir araya getiren Sporjinal’i marka karmasına ekledi.

Bendevi Palandöken: Kiralar için 60 ay vadeli yapılandırma olmalı!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafa özel paket hazırlanması gerektiğini ve pakette vergi ve primler, ödenemeyen kiralar, elektrik, su, doğal gaz gibi borçlar için mutlaka 60 ay vadeli ve sadece anapara ödemesiyle sınırlı yapılandırma olması gerektiğini belirtti.

Starbucks, M1Konya AVM’de yeni şube açtı!

Egzotik kahveleri, onu tamamlayacak özel bir deneyimle sağlayan Starbucks, Konya’da bulunan yedinci şubesini M1Konya AVM’de hizmete açtı. 

Gebze Center AVM 1 Haziran'da kapılarını yeniden açacak!

10 yıl önce faaliyete başlayan Gebze Center AVM, pandeminin ardından normalleşme dönemiyle ilgili önlemlerini tamamladı. 1 Haziran 2020 tarihinde kapılarını yeniden açacak Gebze Center AVM'de “Kiracılara Özel Covid-19 Sonrası Hazırlık El Kitabı” hazırlandı.

İstanbul'daki AVM'ler için alınan yeni önlemler!

AVM önlerindeki kuyrukların uzaması ve içeriye alınacak kişi sayısında sınırlara uyulmaması sebebiyle İstanbul'daki AVM'ler için özel önlemler alındı...

Emaar AVM inşaatında çalışan işçiler evlerine gönderildi!

Üsküdar Emaar AVM inşaatında çalışan işçiler, koronavirüs salgını nedeniyle riskli ortamlarda çalıştıkları belirterek işçiler firmasına başvurdu. Patron, işçilerin özel araçlarla memleketlerine gönderilmesi ve ücretlerinin ödenmesini kabul etti…

Decathlon Ankara One Tower AVM’de mağaza açtı!

Decathlon, 5 farklı spor alanı ve özel ürün test alanlarıyla 5 bin 892 metrekare alanda sporseverlere yepyeni bir deneyim sunan ilk konsept spor deneyim mağazasını One Tower AVM’de hizmete açtı.

İzmir'de Hilltown Karşıyaka AVM açıldı!

İzmir’de Hilltown Karşıyaka AVM açıldı. Hilltown Karşıyaka, büyük açılışla ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Açılışa özel gösteriler, 29 Ekim’e kadar devam edecek…

avm esnafa özel mekanlar Haberi

avm esnafa özel mekanlar

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AVM'lerde esnafa özel mekânlar ayıracaklarını belirterek, "Bu merkezlerde yüzde 5 kota sağlayacağız. Esnafı AVM'ye kurban etmeyeceğiz" dedi.


Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ahilik Haftası için gittiği Kırşehir'den esnaf ve sanatkârlara güvence verdi. "Esnafı AVM'lere kurban etmeyeceğiz" diyen Davutoğlu, alışveriş merkezlerinin içinde esnafa yüzde 5 kota ayrılacağını söyledi. Davutoğlu, "Bunu yapmayan AVM'ler faaliyetlerini de yerlerine getiremeyecekler. Yine bu merkezlerde unutulmuş sanatlarla ilgili yerler, özel mekânlar ayıracağız" dedi. Davutoğlu, alışveriş merkezlerindeki işadamlarına da seslenerek, bir gelenek başlatmalarını istedi. 


DUA BEREKETİ 

Alışveriş merkezlerindeki mağaza sahiplerinin de duayla işe başlamasını öneren Davutoğlu, şöyle konuştu: "Nasıl Ahilik her zaman duayla açar. Siz de alışveriş merkezlerini dualarla, helal rızıkla bereketlendirin. Dükkânlarınızı açarken, işinize başlarken bu Ahilik geleneğini oralara taşıyın." Davutoğlu, esnafı, "toplumun omurgası" olarak tanımladı. 


KIRŞEHİR'E HIZLI TREN

Davutoğlu,...