25 / 04 / 2024

AVM yerine park

AVM yerine park

Bir AVM 'nin yıkılarak yerine park yapılması belki de Türkiye 'de ilk olacak. Gaziantep'in ilk AVM 'si olan Bedesten Alışveriş Merkezi yıkılarak yerine park yapılacak.

Dünyaca ünlü AVM iflasın eşiğinde! AVM yerine lüks 200 daire yapılacak...

Dünyaca ünlü firmalardan bir bir iflas açıklamaları yapılıyor. Buna göre, dünyanın dört bir yanından müşteriyi buluşturan dünyaca ünlü AVM iflas bayrağını çekti. Garaj olarak da kullanılan AVM’den yıkım kararı çıkarken yerine 200 lüks daire yapılacağı duyuruldu.

Çinli emlak devi Evergrande'dan alacaklılarına mülk teklifi!

Çin'de gayrimenkul devi Evergrande şirketi alacaklılarına olan borçlarına nakit yerine park alanı tahsis ederek ödemeyi teklif etti. 

Bayraklı'daki Rıza Bey Apartmanı'nın yerine ne yapılacak?

Rıza Bey Apartmanı yerine park ve anıt yapılacağı sözünü veren projeden vazgeçildi. Depremzede aileler duruma tepki gösterdi.

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın yerine park yapılması talep edildi!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonucunda yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nda hayatını kaybeden vatandaşların yakınları apartmanın olduğu bölgeye park yapılmasını talep etti.

Depremzede aile Rıza Bey Apartmanı'nın yerine park yapılmasını istiyor!

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanında 2 çocuğu, 2 yeğeni ve annelerini yitiren Emine ve Hüseyin Bilgin Yücel çifti, alanın çocuk parkı olması için başvuru yaptı.

Çamlıca Tepesi'nde eski antenlerin yerine park yapılacak!

Artvin Yusufeli Barajı ziyaretinin ardından gündemle ilgili açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çamlıca Tepesi'nde 28 tane devasa antenin yıkılarak alana park yapılacağını söyledi.

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede?

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 19 ay sonra açılması planlanan AVM, Hayat Park Gayrimenkul imzası taşıyor.

Feriköy İSKİ binası yerine park geliyor!

2017'de İstanbul'a 2 milyon metrekare yeşil alan kazandıklarını belirten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal, Feriköy İSKİ binasının yerine park yapılacağını söyledi.

Fatih Evlendirme Dairesi’nin yerine park geliyor!

Fatih Evlendirme Dairesi, yerine park ve meydan yapılmak üzere yıkıldı. İBB kulislerinde, parka 15 Temmuz Şehitleri bir heykel de dikileceği konuşuluyor.

Meclis'e yeni bina yerine park yapılacak!

Bombalanan Meclis binasında yapılan tadilat tamamlanırken, Halkla İlişkiler A ve B bloklarının yerine sığınak ve otoparkı bulunan 3-4 katlı binaların yapılması da kararlaştırılmıştı. Binaların yapılması beklenirken, bu alanın park yapılarak değerlendirilmesi kararı alındı.

Çankaya Maltepe Park AVM 91 milyon TL'ye yeniden satışta!

Çankaya Belediye Başkanlığı, Maltepe Park AVM'yi satışa çıkardı. 29 Mart 2016 tarihinde ihale edilip satılamayan AVM 91 milyon TL'ye tekrar satışta.

Antalya Otogarı'nın yerine AVM mi yapılacak?

Döşemealtı'na taşınması planlanan otogarın mevcut yerine AVM yapılması gündemde. Türel, "Burayı ticari arsa olarak satmayı düşünüyoruz" dedi. Öngörülen ticari alanın 163 bin metrekarelik bir yoğunluk getirdiğini söyleyen CHP, plan tadilatına ret verdi

Antalya Real AVM'nin yerine ne yapılacak?

Hürses Gazetesi köşe yazarı Abdullah Yalçın bugün köşesinde "Real AVM'nin yerine 5 kat" başlıklı yazısına yer veri. İşte yazının detayları..

AVM yerine park Haberi

AVM yerine park

AVM'yi yıkma kararı aldıklarını belirten Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "AVM'yi yıkacağız. Eskiden burası Çınarlı Parkıydı ve bu alana parkın devamını yapacağız." dedi. Şahin, şehrin göbeğinde yer alan ve uzun süredir tartışılan Kamil Ocak Stadyumu'nu yıkıp yerine meydan yapmak istediklerini ifade etti. 


Gaziantep Demokrasi Meydam'nda bulunan ve uzun süre ünlü markalara ev sahipliği yapan 5 bin metrekarelik Bedesten Alışveriş Merkezi'nin yıkılma çalışmaları başladı. AVM'nin ilk önce erkek öğrenci yurduna çevrilme kararı alınmışken, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin. AVM'nin yıkılarak park haline getirileceği müjdesini verdi. Vatandaş memnuniyeti ve yaşam kalitesini artırmak adına önemli yapısal dönüşümler oluşturmaya çalıştıklarını ifade eden Şahin, "Geldiğimiz günden beri daha fazla yeşil alan, konut, meydan, yol ve turizm havzası ile ilgili önemli çalışmalar yapıyoruz. Şehirler,...