20 / 04 / 2024

ayancık adliye binası

ayancık adliye binası

Sinop kent merkezi, valilik ve adliye binalarının Sinop-Ayancık yolu üzerinde alımı gerçekleştirilen 100 dönümlük alanda yapılacak yeni binalarına taşınmasıyla nefes alacak.

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen Ayancık TOKi projesinin ihalesi yarın saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Sinop Ayancık'ta 770 bin liraya 3+1! 

TOKİ Sinop Ayancık 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Sinop Ayancık'ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Sinop Ayancık'ta  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Sinop Ayancık sosyal konut projesi... 

Sinop Ayancık'ta sel sonrası yeni ev ve iş yerleri inşa ediliyor!

Sinop Ayancık'ta 11 Ağustos 2021 tarihinde meydana gelen sel felaketinden etkilenen afetzedelerin yaraları sarılıyor...

Esenyurt'ta 49.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası!

T.C. Büyükçekmece Belediyesi, İstanbul ili, Esenyurt ilçesi, Osmangazi Mahallesi'nde yer alan fabrika binasını 49 milyon 500 bin TL'ye icradan satıyor...

Hatay Kırıkhan'da 14.3 milyon TL'ye icradan satılık hastane binası!

T.C. Kırıkhan İcra Dairesi, Hatay ili, Kırıkhan ilçesi, Çankaya Mahallesi, 0 ada 696 parselde yer alan hastane binasını 14 milyon 278 bin 203 TL'ye satıyor...

Sinop Ayancık'ta afetzedeler için yapılan konutlarda son durum ne?

Sinop'ta 10 kişinin yaşamını yitirdiği sel afetinde konutlarını kaybedenler, AFAD Başkanlığınca Ayancık'taki Babaçay köyünde kurulan yaşam konteynerlerine yerleşti. Konteynerlerde 1,5 ayı geride bırakan selzedeler, yeni yapılacak olan konutları için gün saymaya başladı.

Sinop Ayancık'ta geçici dükkanların inşaatı tamamlandı!

Sinop'un Ayancık ilçesinde meydana gelen sel felaketi nedeniyle yıkılan Ayancık Sitesi'nde inşa edilen geçici dükkanlar hak sahiplerine teslim edilmeye başladı. 

Sinop Ayancık'ta selden hasar gören evler yıkılıyor!

Sinop Ayancık'ta selden hasar gören evlerin yıkımına başlandı. İlçede selden en fazla etkilenen Babaçay köyünde, 37 sene önce meydana gelen heyelanın ardından yapılan ve en son sel afetinde hasar gören afet evlerinin yıkımları dün başlatıldı.

Eyüpsultan Belediyesi borçlarına karşılık belediye binasını devretti!

Eyüpsultan Belediyesi vadesi geçmiş vergi borçlarına karşılık tescilli eski belediye binasını hazineye devretti. Belediyenin 14 milyon 938 bin TL'lik vergi borcu silindi.

İzmir Büyükşehir Belediye binasını genç mimarlar tasarlayacak!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi, depremde hasar alan ve yıkılması planlanan büyükşehir binasının tasarımı için yarışma yapacak. 

Beylikdüzü'nde 10.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve arsası!

T.C. Büyükçekmece 2. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Gürpınar Mahallesi, Cevizlik Mevkii, 1093 ada 2 parselde yer alan fabrika binası ve arsasını 10 milyon 221 bin 250 TL'ye satıyor...

Edirne'nin bir köyünde bulunan sağlık ocağı binasının kullanımı mecliste!

Edirne'ye bağlı bir köyde bulunan sağlık ocağı binasının kullanımı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çakırlar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın Söke'de yeni adliye binası inşa edilecek!

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, mevcut adliye binasının yetersizliğinden dolayı Söke’ye yeni bir adliye binası inşa edileceğini açıkladı.

ayancık adliye binası Haberi

ayancık adliye binası


Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, hayata geçirilecek yeni proje ile Valilik ve Adliye binalarının hastane yolu üzerinde alımı yapılan 100 dönümlük arazi üzerine kurulacağını söyledi. Ergül; “Bu yıl bu düşüncelerimizin proje yılı olacak ve inşallah 2017 yılında bu üniteleri bu alanda yapmaya başlayacağız” dedi. Belediye Başkanı Baki Ergül, uzun süredir merak edilen adliye ve valilik binalarının şehir dışına taşınıp taşınmayacağı yönündeki sorulara açıklık getirdi. Başkan Ergül, 2017 yılı içerisinde başlanacak çalışmalarla Valilik ve Adliye binalarının hastane yolu üzerinde alımı yapılan 100 dönümlük arazi üzerine kurulacağını söyledi.


BU PROJE SİNOP’U RAHATLATACAK

Hayata geçirilmesi planlanan proje ile Sinop’un özellikle trafik yönünden büyük bir rahatlama yaşayacağını ifade eden Belediye Başkanı Baki Ergül, tüm Sinopluları bu projeye destek olmaya çağırdı. Ergül; “Değerli Cumhuriyet Başsavcımız ve...