19 / 04 / 2024

Aydın Vakıflar gayrimenkul kiralama ihalesi

Aydın Vakıflar gayrimenkul kiralama ihalesi

Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından; Muğla İli, Milas İlçesi, Güllük Mahallesi ve Aydın İli, Efeler İlçesi, Işıklı Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsa toplamda 21 milyon 692 bim 844,790 TL bedel ile kiraya verilecek. 

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü 44 adet gayrimenkulü kiraya verecek!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü 7 ilçesindeki 44 adet gayrimenkulü kiraya vereceğini ilan etti. İhale açık teklif usulü ile 17 Ocak 2024 Çarşamba günü yapılacak.

O ildeki 2 adet TOKİ konutu satılıyor! Ev alacaklar bu tarihi kaçırmayın! 

Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Muğla ili, Menteşe ilçesinde yer alan iki adet konutu satıyor. Peki Muğla Menteşe'de yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

İstanbul ve Kocaeli'deki 81 adet vakıf gayrimenkulü kiraya veriliyor! Arsa, dükkan ve daireleri kaçırmayın!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ve Kocaeli illerinde yer alan 81 adet vakıf gayrimenkulünü "Vakıf Taşınmazları Kira Genel Şartnamesi" kapsamında kiraya verecek. İşte ayrıntılar...

Vakıf Gayrimenkul GYO 125 milyon TL'ye AC Yapı'dan Arsa satın aldı!

Vakıf Gayrimenkul GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 125 milyon TL'ye AC Yapı'dan arsa satın aldığını duyurdu.

Fethiye'de 17.5 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü Fethiye'de yapım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

Muğla Milas'ta 59.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Muğla Milas'ta kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Aydın ve Muğla'da 9.6 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aydın Efeler ve Muğla Milas'ta 9 milyon 572 bin 628 TL'ye yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor. 

Didim'de 15.3 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, 15 milyon 363 bin 826 lira bedelle yapım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Murat Sarı tarafından kuruldu.

Aydın ve Muğla'da 6.3 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü Aydın Efeler ve Muğla Milas'ta 6 milyon 322 bin 867 TL bedelle yapım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün kiraladığı arazi TBMM'de!

Cumhurbaşkanlığında görevli bir bürokratın Vakıflar Genel Müdürlüğünün yaptığı bir ihale ile kiraladığı arazi meclis gündemine taşındı. CHP'li Özel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden kiralanan arazi iddiası mecliste!

Cumhurbaşkanlığında görevli bir bürokratın Vakıflar Genel Müdürlüğünün yaptığı bir ihale ile kiraladığı arazi meclis gündemine taşındı. CHP'li Özel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın'da 6.3 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü 6 milyon 330 bin 67 TL bedelle yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

Aydın Vakıflar gayrimenkul kiralama ihalesi Haberi

Aydın Vakıflar gayrimenkul kiralama ihalesi

Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından; Muğla İli, Milas İlçesi, Güllük Mahallesi ve Aydın İli, Efeler İlçesi, Işıklı Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsa yapım karşılığı uzun süreli kiralama yöntemiyle kiraya veriliyor. 4 adet arsa toplamda 21 milyon 692 bim 844,790 TL bedel isteniyor. 

A- Yukarıda özellikleri belirtilen taşınmazın;
1) İşin süresi ve kira ödemelerinin yer teslim tarihi itibariyle başlatılması, ancak yer teslimi tarihinin hiçbir şekilde sözleşme tarihinden itibaren 6 ayı geçmemesi, bu sürenin aşılması halinde dahi işin süresi ve kira ödemelerin sözleşme tarihinden itibaren 6. ayın sonunda başlatılması suretiyle kira akdinin süresinin, yer teslim tarihinden itibaren 1.Taşınmaz için toplam 23 (yirmiüç) yıl , 2.Taşınmaz için toplam 25 (yirmibeş) yıl , 3.Taşınmaz için toplam 27(yirmiyedi) yıl,...